Luonnolliset tekoripset – mitkä ovat parhaimmat?

Vaikka itse tykkään käyttää melko näyttäviäkin tekoripsiä, niin tosi usein minulta kysytään mitkä ovat mielestäni parhaat luonnolliset tekoripset? Tässä postauksessa esittelen omat suosikkini sekä kokonaisista ripsinauhoista, että ripsitupsuista. Ripsitupsuilla saa helposti luotua luonnollisen, mutta kuitenkin hieman normaalia näyttävämmän lookin. Nauha taas on aina hieman nopeampi ratkaisu. Tässä omat suosikkini.

House of lashes – Demure lite

House of lashesin Demuro lite ripset ovat melko luonnolliset tekoripset

Nämä *Demure lite tekoripset ovat omat suosikkini luonnollisista ripsistä. Näillä saa lisättyä silmämeikkiin näyttävyyttä, mutta ripset ovat silti kevyet ja helpot. Nauha on todella joustava, joten nämä ei tunnu silmissä raskailta ja tiukilta. Näihin tottuu ensikertalainenkin melko nopeasti.

House of lashes x Patrick Ta – She´s natural

House of lashes teki yhdessä meikkiguru Patrick Tan kanssa ripsimalliston, jonka luonnollisin malli tämä *She´s a natural on. Kyseessä on todella luonnolliset ripset. Nämä on loistava valinta, jos etsit oikeasti tosi kevyitä ja luonnollisia ripsiä. Jos silmäsi ovat esimerkiksi pienet ja omat ripsesi lyhyet voit hyvin kokeilla myös näitä.

She´s a natural silmissä

Ardelll – Demi Wispies

kuva: Lyko.fi

Näissä Ardellin klassikoissa eli *Demi Wispies ripsissä on jo hieman näyttävyyttä mukana, mutta vähän isommissa silmissä nämä ovat vielä melko luonnolliset tekoripset. Malliltaan ulkonurkasta pidemmät, joten malli on hyvä useimmille silmille. Nämä ovat aloittelijoille hyvät juhlameikkiin. Markettihintaiset, mutta laadukkaat ripset.

Ripsitupsut

Jos haluat vain hieman lisää volyymia omiin ripsiisi on ripsitupsut hyvä vaihtoehto. Ne ovat myös hieman helpompi laittaa omiin silmiin, jos ei ole tottunut ripsien käyttäjä. Itse suosin näitä Kissin kolmen ripsitupsun yhdistelmiä. Näitä ei tarvitse laittaa niin montaa ja lisäksi nämä ovat tarpeeksi lyhyitä. Usein ripsitupsujen omgelma on se, että ne ovat aivan liian pitkiä ja siksi ei näytä yhtään luonnolliselle silmissä. Toinen vaihtoehto luonnollisiin ripsitupsuihin on House of Lashes x Patrick Ta malliston *She doesn´t need much ripsitupsut. Näissäkin on usemapi tupsu samassa, joten näitäkään ei tarvitse laittaa kymmentä silmiin. Muutamalla tupsulla ulkonurkassa saa jo kivasti näyttävyyttä juhlameikkiin.

Vinkit ripsien käyttöön!

  1. Leikkaa ripsinauha oman luomesi mittaiseksi! Muista aina lyhentää ulkonurkasta.
  2. Anna liiman kuivahtaa kunnolla ennen silmään laittoa. Liiman pitää olla tahmeaa, ei märkää.
  3. Pidä peiliä leuan alapuolella. Näin saat luomen sileäksi ja sinun on helppo tipauttaa nauha omien ripsien päälle.
  4. Ota apuun pinsetit, joilla saat reunat painettua hyvin kiinni.
  5. Rajaus tai utuisempi luomivärirajaus ripsien tyvessä auttaa häivyttämään ripsinauhaa, jolloin lopputulos on luonnollisempi.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä