Luonnollista ihonhoitoa Bybi Beauty tuotteilla

Kaupallinen yhteistyö *Nobe verkkokaupan kanssa

Alekoodi lukijoille
Nobella on varastonmuuttoalen käynnissä. Saatte 27.6.2020 saakka -5% lisäalennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista koodilla: MEIKKIMUIJA

Bybi Beauty on englantilainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eläinkokeettomia ja ympäristöystävällisiä. Tuotteet sisältävät vain 100% luonnollisia ravitsevia raaka-aineita, ilman turhia jatke- tai täyteaineita. Nämä ovat siis todella hoitavia tuotteita! Lisäksi pakkaukset ovat todella kauniita. Kuin karkkeja!

Bybi Beauty tuotteet ovat ravitsevia ja täynnä luonnon voimaa.

Helppo ihonhoitorutiini Bybi Beauty tuotteilla

Bybi Beauty tuotteilla hoidat helposti ihoasi. Ihonhoidon ei tarvitse olla vaikeaa ja aikaavievää. Tässä aiemmassa postauksessa käyn ihonhoitorutiinin läpi yksinkertaisimmillaan. Tässä oma valintani tuotteista, joilla hoidat ihoasi helposti.

1. Bybi Beauty – Swipe clean öljypuhdistus

Swipe clean on öljypuhdistusaine, jolla poistat kaiken meikin. Myös vedenkestävän silmämeikin.

Bybi Beauty *Swipe clean öljypuhdistus on tehokas ja samalla ihoa kosteuttava öljyputsari. Tällä puhdistat kasvoilta kaiken meikin ja lian. Kasvot jäävät kosteutetun tuntuisiksi ilman kiristävää tunnetta. Öljy ei kirvele silmiä, koska se ei sisällä eteerisiä öljyjä. Sopii siksi myös herkälle iholle. Sisältää AHA-happoja, jotka kevyesti kirkastaa kasvoja ja hillitsee liiallista talineritystä. Sopii siksi myös rasvoittuvalle iholle.

Käyttö: Levitä kuivin käsin kuiville kasvoille. Pyörittele kunnes kaikki meikki on sulanut. Myös silmämeikki. Kostuta kädet hieman lämpimällä vedellä ja hiero kosteita käsiä kasvoihin. Öljy muuttuu maitomaiseksi, jonka jälkeen voit huuhtoa kasvot kokonaan lämpimällä vedellä.

Kenelle: sopii ihan kaikille ihotyypeille!

 

2. Bybi Beauty – Mega mist kosteuttava kasvovesi

Bybi beauty megamist kosteuttaa kuivintakin ihoa

*Bybi Beauty Megamist suihke on ihon superfoodpommi! Sisältää rustaasti kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Sisältää myös muunmuassa merilevää, joka tuo kasvoveteen antioksidantteja. Kosteuttaa, kirkastaa ja hidastaa ennenaikaista vanhenemista iholla!

Käyttö: Suihkuta suoraan kasvoille muutama suihke ja painele sen jälkeen käsin iholle. Toista tarvittaessa muutaman kerran.

Vinkki! Lisää vielä hieman kasvovedestä kosteille kasvoille perään kosteusvoide tai öljy.

Kenelle: Sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti pintakuivalle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

 

3. Bybi Beauty – Night nutrition yövoide

Bybi Beauty Night nutrition yövoide tekee ihosta pehmeän ja todella kosteutetun.

Itselleni uusi *Bybi Beauty Night nutrition yövoide on täydellinen yövoide. Siaältää A, E ja C vitamiineja, jotka ravitsevat ihoasi. Lisäksi voiteessa on runsaasti antioksidantteja, keramideja sekä iholle tärkeitä rasvahappoja! Iho on aamulla ihanan pehmeä tämän jäljiltä.

4. Bybi Beauty – Booster seerumiöljyt

Bybi beautyn boostereista löytyy sopiva jokaiselle iholle.

Bybin Booster seerumit ovat koostumukseltaan öljyjä, joten sen takia nämä laitetaan iholle vasta kosteusvoiteen jälkeen. Ihonhoidossa kannattaa muistaa järjestys sen mukaan, että siinä edetään aina kevyimmästä raskaimpaan. Öljyt ovat siis aina viimeisiä, vaikka ne olisi seerumi nimellä. Seerumeita on neljää erilaista. Näistä jokainen on aivan mahtavia omiin käyttötarkoituksiinsa. Esittelen lyhyesti näistä jokaisen. Voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Bakuchiol booster

Bakuchiol booster sopii häivyttämään ikääntymisen merkkejä

 

*Bakuchiol booster on luonnon oma retinoli, joka uudistaa ja vahvistaa ihoa. Vähentää juonteita ja väsymyksen merkkejä iholta.

Kenelle: Sopii hyvin 30+ iholle estämään ennenaikaista ikääntymistä sekä ikääntyneelle iholle.

Strawberry booster

Strawberry booster sopii kuivalle iholle loistavasti.
S

 

*Strawberry booster on 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä. Täynnä ravitsevia omega rasvahappoja. Tuote on tehty mehuteollisuuden ylijäämistä, joten todella ekologinen valinta.

Kenelle: Sopii hyvin kuivalle ja herkälle iholle.

Buriti booster

bybi beauty buriti booster sopii kirkastamaan ihoa ja suojaamaan ihoa.

 

Ihoa suojaava ja vahvistava *Buriti booster on 100% kylmäpuristettua Buritiöljyä. Buriti auttaa suojaamaan ihoa saasteilta ja uv-säteiltä. Sisältää mys betakaroteenia, joka on vahva antioksidantti.

Kenelle: Sopii normaalille, kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Tai jos haluat kirkastaa ihoasi.

Blueberry booster

blueberry booster on 100% kylmäpuristettua mustikansiemenöljyä.

 

Tämäkin *Blueberry booster on tehty mehuteollisuuden ylijäämästä. Sisältää siis 100% kylmäpuristettua mustatikansiemenöljyä. Mustikansiemenöljy neutralisoi luonnosta ja älylaitteista saamaamme sinistä valoa. Rauhoittaa, suojaa ja hidastaa ikääntymisen merkkejä kasvoilla.

Kenelle: Sopii kaikille ihotyypeille.

Ravitsevaa ihonhoitoa ympärivuoden

Näillä luonnon superfoodeilla saat ihosi hehkumaan ja voimaan hyvin! Neljä ihonhoitotuotetta, jotka sopii ympärivuotiseen käyttöön. Boosteria vaihtamalla saat hellittyä ihoa sen tarpeiden mukaan. Itse suosin Buriti ja Blueberry boostereita kesällä. Talvisin ihoni on kuivempi, joten silloin otan käyttöön Strawberry boosterin sekä Bakuchiolin. Nämä ovat ihan mahtavia tuotteita!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä