Luonnonkosmetiikan huulipunat – miltä ne näyttävät eri ihonsävyillä?

Bohon huulipunat

Luonnonkosmetiikan huulipunat ovat usein todella hyviä! Boho Green Makeup on laadukas luonnonkosmetiikan meikkisarja, jonka tuotteita on hyvin laajalti saatavilla. Omat suosikkini Boholta onkin heidän *Compact Foundation meikkivoiteensa sekä juuri huulipunat. Bohon meikkivoide suosikista voit lukea tästä postauksesta lisää. Minulla on Boholta kolmea eri koostumusta huulipunista; Peittäviä mattapunia (100 numerosarjan punat), Kuultavat mattapunat (300 numerosarjan punat) sekä kuuktavat helmiäispunat (400 numerosarjan punat), jotka ovat enemmän huulikiillon tyyppisiä punia. Näiden lisäksi Boholla on vielä peittäviä helmiäispunia, mitkä minulla ei ole itselläni yhtäkään (200 numerosarjan punat). Tykkään siis Bohon huulipunista tosi paljon, mattaiset punat on kestäviä huulilla, mutta mukavia. Ei sellaisia rutikuivia, niin kuin osa mattapunista voi olla.

Sama sävy eri sävyisellä iholla?

Postauksessa näet sävyt swatchattuna sekä kädelle, että huulille. Kasvokuvista huomaat miltä sävyt näyttää erisävyisillä ihoilla. Ihonsävy vaikuttaa siis huulipunan sävyyn aina hieman ja siksi esimerkiksi nudepunia on todella laajalla sävyvalikoimalla todella vaaleasta, jopa todella tummaan.  Jos sinua mietityttää minkälaiset sävyt sopisivat sinun ihollesi parhaiten, kannattaa pohtia omaa ihonsävyä. Tässä aiemmassa postauksessa kerron yleisesti hieman mitkä sävyt imartelevat helposti mitäkin ihonsävyä.  Liian vakavasti näitä ohjeita ei kannata ottaa, sillä itsekin käytän todella kylmiä punia, jopa kesällä, kun ihonsävyni on selkeästi lämmin.

109 Indie

Kaunis vaalea nudensävy, jossa melko neutraali pohjasävy.

106 Tulipe

Ihana perinteinen pinkki puna! Tosi kestävä huulilla.

103 Groseille

Kauniin sävyinen klassinen punainen. Pohjasävyltään hieman lämmin.

*304 Capucine

Mukava koostumus ja kaunis vaalean nuden sävy. Pohjasävy lämmin.

*311 Love

Vaalea nudepuna kylmällä pohjasävyllä.

*312 Desire

Murretun punainen huulipuna, jossa lämmin pohjasävy.

*313 Life

Tummemman pinkki puna, jossa kylmä pohjasävy.

402 Vanille Fraise

Kiiltävä puna, joka todella helppo käyttää. Huulikiiltomainen. Sävy kevyt viileämpi roosa.

406 Cassis

Kiiltopuna lämpimällä rusehtavalla sävyllä.

Nämäkin luonnonkosmetiikan huulipunat olivat tosi kelpo punia! Erityisesti sarjan 100 ja 300 numeroiset huulipunat on lisäksi tosi kestäviä. Lisäksi osa näistä tuoksuu hieman appelsiinille, joka saa mut aina innostumaan.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä