Luonnonkosmetiikan meikkivoiteet vertailussa – 10 eri meikkivoidetta

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteet joita testasin viime vuoden aikana. Niistä kymmenen on nyt tässä arviossa mukana, joten katso mitä mieltä näistä olin. Postauksen lopussa sävyt kaikista kädellä vierekkäin.

Muunmuassa nämä kymmenen meikkivoidetta testasin viime vuonna luonnonkosmetiikasta. Nyt esittelyt jokaisesta.

Boho Compact foundation

Itsellä talvisin sävy 02 Beige clair on sopiva (vaalea neutraali)

*Bohon kiinteä meikkivoide on loistava kuivalle ja myös todella kuivalle iholle. Toimii myös normaalilla iholla, jos tykkää kuultavasti lopputuloksesta. Tämä nimittäin jää iholle todella kuultavaksi. Itse rakastan tätä meikkivoidetta! Sävyvalikoia saisi olla laajempi sillä valikoimassa on vain neljä eri sävyä. Itselläni talvella toimii sävy Beige clair, joka on neutraalin vaalea sävy. Voisin ottaa lämpöisemmänkin, mutta saan tämän toimimaan. Hajusteeton. Purkissa on melko vähän tuotetta, joten se kannattaa huomioida.

Kenelle: Kuiva iho, normaali iho

Lopputulos: Kuulas

Peittävyys: Puolipeittävä/peittävä

LUE LISÄÄ: Testissä Bohon meikit

Madara Skin equal

Madaran meikit
Itse sekoitan sävyä 20 ja 40 pitkin vuotta, jotta saan sopivan. 20 on lämmin vaalea ja 40 lämmin päivettyneen ihon sävy. Sävy 10 on vaalea ja viileä.

Monipuolisin luonnonkosmetiikan meikkivoide on *Madaran Skin Equal. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta ei ole mattainen lopputulokseltaan. Jättää luonnollisen pinnan iholle. Pieni määrä riittää koko kasvoille ja siksi riittoisa. Kestää iholla hyvin ja oma suosikkini juhlameikkiin. Sävyvalikoimassa 10 eri sävyä. Luonnollinen aurinkosuoja SPF 15.

Kenelle: Kaikki ihotyypit

Lopputulos: Luonnollisen kuulas

Peittävyys: Puolipeittävä/peittävä

Esse foundation

*Essen meikkivoide on ohut, mutta kivasti silti peittävä tuote. Kyseessä on mineraalimeikkivoide, joten sopii hyvin helposti tukkeutuvalle iholle. Erinomainen herkälle, herkistyneelle iholle. Sisältää probiootteja sekä luonnollisen aurinkosuojan SPF 30. Jos sinulla on kuiva, herkistynyt iho tai olet atoopikko niin harkitse tätä!

Kenelle: Kuiva iho, herkkä iho, atooppinen iho, ikääntyvä iho.

Lopputulos: Kuulas

Peittävyys: Kevyt/puolipeittävä

Zuii Lux Luminescent

Zuiin Lux sarjan meikkivoiteista on kaksi eri versiota. Tämä kuivan ihon *Luminescent versio on näistä hieman kevyempi. Levittyy hyvin kasvoille myös sormin. Kosteusvoidemainen koostumus, joka hellii kuivaa ihoa. Kaunis lopputulos. Kuusi eri sävyä, joten melko suppea sävyvalikoima. Ohuen koostumuksen ansiosta sävy mukautuu melko hyvin kuitenkin omaan ihonsävyyn. Itselle sävy Driftwood on hyvä kesäsävy. Dusk talvella.

Kenelle: Kuiva iho, pintakuiva iho, ikääntyvä iho, normaali iho

Lopputulos: Kuulas ja kevyt

Peittävyys: Kevyt/puolipeittävä

Zuii Lux Flawless

*Zuiin Flawless versio on todella hyvä meikkivoide. Jättää kauniin pinnan iholle ja sopii monelle eri ihotyypille. Ei kuitenkaan ehkä ihan tosi rasvoittuvalle ole hyvä tämäkään. Kukkainen tuoksu, joten jos olet tuoksuherkkä ota tämä huomioon. Ehdottomasti yksi omista suosikeistani! Peittävämpi kuin Luminescent versio, mutta sopii kuivallekin iholle. Sävyvalikoima suppea. Itselle sävy Driftwood on hyvä kesäsävy. Dusk talvella.

Kenelle: Kuiva iho, pintakuiva iho, sekaiho, normaali iho

Lopputulos: Luonnollinen

Peittävyys: Puolipeittävä

Nui

*Nuin meikkivoide on todella kaunis ja luonnollinen meikkivoide. Asettuu kasvoille hyvin eikä näy ihon pinnalla. Peittää kuitenkin kivasti kaiken punaisuuden. Sävyvalikoima on surkea ja se on tämän meikkivoiteen ehdottomasti huonoin ominaisuus. Sävyjä on kuusi, joista lähes kaikki on todella punertavia. Itselläni on sävy Matao, joka on näistä lämpimin vaalea ja oma talvisävyni. Monelle menee myös sävy Kanapa, jos olet vaaleaihoinen. Mutta pelivaraa ei ole paljon sävyissä. Harmi, sillä tämä on todella hyvä meikkivoide.

Kenelle: Kuiva iho, pintakuiva iho, ikääntyvä iho, normaali iho

Lopputulos: Kuulas

Peittävyys: Puolipeittävä/kerrostettavissa

Inika meikkivoide

Rakastan Inikan mineraalimeikkipuuteria, joten odotukset oli tämän kohdalla korkealla kun tämän sain testattavaksi. Petyin kuitenkin hieman tähän *Inikan voidemaiseen meikkivoiteeseen, sillä omalla ihollani tämä jäi ikävästi näkyviin ihon pinnalle. Muuten kiva meikkivoide joka levittyi hyvin ja peitti kivasti. Ei kuitenkaan mielestäni hintansa arvoinen. Sävyvalikoima on tässä jo parempi, eli 11 eri sävyä on markkinoilla.

Kenelle: Kuiva iho, pintakuiva iho, normaali iho

Lopputulos: Luonnollinen satiininen (itsellä näkyy)

Peittävyys: Puolipeittävä

Inika mineraalimeikkipuuteri

Kuten jo kerroinkin edellisessä, että pidän erityisen paljon tästä *Inikan mineraalimeikkipuuterista. Erityisen hyvä kesäjuhlissa, jossa hakee kestoa ja pysyvyyttä. Pysyy iholla nimittäin kauniina koko päivän ja kestää hyvin hellettä ja hikoilua. Ei kuitenkaan jätä ihoa puuterikseksi ja kuivan oloiseksi. Helppo ja nopea meikkipohja, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sävyvalikoima on melko laaja ja *Twistben valikoimissa hyvin kuvattu sävyt.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille

Lopputulos: Luonnollisen satiininen

Peittävyys: Peittävä

Kjaer Weis

Odotukset olivat tosi korkealla tämän *Kjaer Weissin meikkivoiteen suhteen. Joudun kuitenkin hieman omalla kohdallani pettymään. Pullon pipetti ei nimittäin toimi ja kyselyiden mukaan ei toiminut monella muullakaan. Itse meikkivoide oli omalle iholleni hieman liian näkyvä vaikka olikin ihanan nestemäinen koostumus. Siveltimellä en saanut tätä toimimaan, mutta kun kokeilin meikkisienellä niin huomasin tämän levittyvän tosi paljon paremmin! Ja lopulta tykkäsin kyllä lopputuloksesta. Kannattaa aina kokeilla levittää tuote eri tekniikoilla. Siveltimellä, kostealla sienellä sekä sormin. Ei kuitenkaan mennyt mulla kärkikastiin tämä.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille (rasvaiselle ei paras kuitenkaan)

Lopputulos: Luonnollisen kuulas

Peittävyys: Kevyt/puolipeittävä

Madara CC-voide

*Madaran cc-voide on kiva perus arkikäyttöön sopiva meikkivoide. Peittää hyvin punaisuutta iholta ja on helppo levittää. Sävy medium on itselleni sopiva päivettyneelle iholle. Sävyjä on ilmeisesti vain kaksi. Light ja Medium, joten siinä olisi parantamisen varaa. Tosin tämä on sellainen, että mukautuu hyvin ihon omaan sävyyn. Luonnollinen SPF 15 löytyy, mutta varsinkaan kesällä se ei yksin tietenkään riitä.

Kenelle: Kuiva iho, pintakuiva iho, normaali iho, sekaiho

Lopputulos: Luonnollinen

Peittävyys: Kevyt/puolipeittävä

Kaikki kymmenen meikkivoidetta vierekkäin. Vasemmalta oikealle: Boho compact 02, Madara Skin Equal 20, Zuii Luminescent driftwood, Zuii Flawless driftwood, Esse F3, Kjaer Weis feathery, Inika voidemainen Nude nl3, Inika mineraalipuuteri Y5, Madara cc-voide Medium.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä