Luonnonkosmetiikka lauantai – meikkivoide kuivalle iholle x 2

Parhaimmat luonnonkosmetiikan meikkivoiteet
En voinut valita kuivalle iholle vain yhtä suosikkia. Valitsin siis kaksi. Keskenään hyvin erilaiset, mutta yhtä hyvät.

Moni kuvittelee, että itselle sopiva meikkivoide on vaikea löytää. Varsinkin luonnonkosmetiikan meikkivoide. Kun aloin vuoden alussa testaamaan luonnonkosmetiikkaa, olin itsekin epäileväinen. En ollut ollenkaan varma löytäisinkö sieltä yhtä hyviä meikkivoiteita, kuin synteettisistä versioista. Olin kuitenkin todella väärässä. Jo ensimmäisten joukosta löytyi yksi nykyinenkin suosikkini kuivalle iholle. Oma ihoni on kuiva, varsinkin talvella. Talvisin lisäksi ihoni on punoitukseen taipuva, siksi meikkivoiteen olisi hyvä pystyä peittämään punaisuutta. Tässä kaksi suosikkiani, jotka ovat päätyneet omaan jatkuvaan käyttööni.

Kevyt ja kaunis – Zuii Lux Luminescent Liquid Foundation

Paras kevyt luonnonkosmetiikan meikkivoide kuivalle iholle on Zuiin Lux Luminescent

*Zuiin Lux Luminescent on täydellinen luonnonkosmetiikan meikkivoide. Se on tehty kuivalle iholle, joten se on kevyt ja kosteuttava. Oma suosikkini kesämeikkivoiteista. Tämä on hieman arvokkaampi meikkivoide, mutta tämä on kyllä sen arvoinen. Zuiin meikkivoide ei ole peittävin luonnonkosmetiikan meikkivoide, mutta yksi kauneimmista. Meikkivoide on kevyt ja kerrostettavissa puolipeittäväksi. Se jättää ihon sen tuntuiseksi, kuin mitään meikkiä ei kasvoilla olisikaan. Kosteuttaa, ravitsee ja jättää kauniin kuulaan ihon. Tämä sopii varmasti ihanasti myös aikuiselle +50 iholle! Meikkivoide levittyy hyvin siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Koostumus on kosteusvoidemainen, joten sen takia tämä on myös nopeasti levitettävissä myös sormin.

Huom! Zuilla on tästä meikkivoiteesta myös toinen versio *Lux Flawless Foundation, joka sopii paremmin sekaiholle. Flawless versio on myös hieman tätä kuivan ihon versiota peittävämpi. Tästä versiosta on oma postauksensa täällä.

Zuii Lux luminescent meikkivoide on kevyt ja kuulas

Sävyt:

Ivory: vaalealle suomalaiselle iholle

Dusk: hieman lämpimämpi vaalea

Driftwood: päivettyneelle iholle

Peittävä luonnonkosmetiikan meikkivoide – Boho Compact Foundation

Peittävä luonnonkosmetiikan meikkivoide kuivalle iholle.

*Bohon compact foundation on kiinteässä napissa oleva meikkivoide. Se ei herättänyt minussa aluksi mitään mielenkiintoa edes kokeilla. Oletin sen olevan kuiva ja pakkelimainen. Ensi kokeilulla rakastuin tähän meikkivoiteeseen kuitenkin välittömästi. Hyvin peittävä, mutta ihon heleäksi jättävä meikkivoide tuntuu miellyttävältä kasvoilla ja levittyy helposti. Sopii kuivalle iholle hyvin, koska jättää iholle kiiltävän pinnan. Rasvaisella iholla varmasti alkaa sulaa pois nopeammin. Käytän tätä enemmän itse talvella ja syksyllä, kun ihollani on punoitusta enemmän. Suosittelen kuivaihoisten kokeilemaan tätä ihan ehdottomasti! Levittyy kauniimmin mielestäni siveltimellä.

Sävy Beige Clair kasvoilla

Sävyt:

02 Beige Clair neutraali sävy, joka sopii useimmille suomalaisille talvisävyksi (vaalea).

03 Beige Dore sopii hieman päivettyneelle iholle

04 Beige Hale ruskettuneelle iholle

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä