Luonnonkosmetiikka lauantai – Zuii Lux Flawless meikkivoide

Kaupallinen yhteistyö: Koreina.com verkkokaupan kanssa

Parhaimpien meikkivoiteiden metsästys luonnonkosmetiikasta jatkuu ja tämä Zuiin Lux meikkivoide ansaitsee ihan oman postauksensa. Niin hyvä tämä meikkivoide on. Täydellinen luonnonkosmetiikka meikkivoide kuivalle ja sekaiholle.

Luonnonkosmetiikka: Zuii Lux Flawless meikkivoide

Zuiin Lux Flawless meikkivoide on peittävyydeltään kevyt/keskipeittävä, mutta sitä pystyy kerrostamaan, jos peittävyyttä haluaa saada lisää. Itse laitan joka tapauksessa alle talvisin poskipäille ja punaisiin kohtiin ensin Joe Blascon Red neutralizeria, niin kuin teen lähes poikkeuksetta aina kaikkien meikkivoiteiden kanssa. Tykkään käyttää meikkivoidetta koko kasvojen iholla tosi ohuelti, koska tykkään tosi luonnollisesta ihon pinnasta ja siksi ensin neutraloin punaisuudet pois siihen tarkoitetulla tuotteella. Tällöin meikkivoide pysyy kauniina pidempään, kun sitä ei ole paksua kerrosta kasvoilla.  Tykkäsin Zuiin meikkivoiteesta juuri siksi niin paljon, koska iho jää tosi luonnollisen näköiseksi, mutta se jättää tosi kauniin heleän pinnan iholle. Itselläni on kuiva iho ja tämä sopi siihen tosi hyvin! Vaikka tästä Lux meikkivoiteesta on oma versionsa myös kuivalle iholle, toimi tämäkin minusta ihan moitteettomasti kuivalla iholla. Pitää ehdottomasti se ottaa testiin vielä jossain vaiheessa ja verrata tähän. Uskon, että tämä meikkivoide toimisi useimmilla ihotyypeillä tosi hyvin. Zuiin meikkivoide on varmasti jatkuvassa käytössä itsellä kesällä, kun on päivettynyt ja haluaa tasoittaa ihon pintaa ja tasoittaa sävyjä. Tämä on siitä nimittäin ihana, että tämä ei kasvoilla tunnu juuri miltään!  Tämä meni Bohon Compact Foundationin kanssa kärkeen tällä hetkellä kaikista kokeilemistani luonnonkosmetiikan meikkivoiteista! Voit lukea Bohon meikkivoiteesta lisää tästä postauksesta.

Sävyvalikoima

Itse käytän sävyä Driftwood, joka on selkeästi keltapohjainen lämmin sävy hieman päivettyneelle iholle. Tosin itse en ole tällä hetkellä kovin päivettynyt, mutta kevyen koostumuksensa ansiosta tämän saan silti toimimaan ihan hyvin. Tosin tämä toimisi sävyltään varmasti hieman paremmin juuri kesäsävynä. Vaalein sävy näistä on Ivory, joka sopii vaalealle ja kylmäpohjasävyiselle iholle. Suurimmalle osalle suomalaisista uskoisin, että sävy Dusk olisi paras vaihtoehto myös talvisävyksi, kun iho ei ole päivettynyt vielä juurikaan.

Meikki tehty Zuiin tuotteilla. Meikkivoiteena Lux Flawless sävyssä Driftwood.

Koreinan verkkokauppa

Koreina.com verkkokauppa on suomalainen verkkokauppa, joka on keskittynyt myymään eettisesti tuotettua eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Koreinan verkkokaupasta on helppo löytää omaan arvopohjaan sopivia tuotteita, sillä jokaisen tuotteen kohdalle on merkitty yksinkertaisin merkein onko tuote vegaaninen, luomu, luonnonkosmetiikkaa,kierrätettävä tms. Jos siis koet, että on hankala löytää arvoillesi sopivaa kosmetiikkaa tästä kosmetiikkaviidakosta niin kannattaa tutustua Koreinan valikoimiin. Zuiin tuotteiden lisäksi heillä on myynnissä monia mun suosikkimerkkejä kuten mun hiustenhoitosuosikkini Flora & Curl, josta kirjoitin jokin aika sitten oman postauksen, sekä Bybi beautyn tuotteet, joiden boosterit ovat ihan kultaa ihonhoidossa.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä