Maaliskuun suosikki kosmetiikkatuotteet

Maaliskuussa tuli kokeiltua jonkin verran uusia tuotteita niin ihonhoidon kuin meikkienkin puolella. Ja useampi tuote pääsi joka päiväiseen käyttöön samantien!  Tässä postauksessa käydään läpi suosikki kosmetiikkatuotteet. Todellinen yllätys oli myös joukossa, jolta en odottanut kyllä yhtään mitään. Suosikeihin viime kuussa ylsi neljä ihonhoitotuotetta ja kolme meikkituotetta. Aloitetaan ihonhoitotuotteista.

Suosikki kosmetiikkatuotteet : ihonhoito

1. Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil

Ensimmäisenä pitää nostaa nämä Whamisan tuotteet esiin. Nämä menikin heittämällä ykköstuotteiksi mun ihonhoitorutiinissani. Whamisa on Korealainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka upeat raaka-aineet tekee iholle ihmeitä jo muutaman käyttökerran jälkeen. Lisäksi nämä omaan nenään tuoksuu ihanan eteerisille ja luonnollisille. Ja vaikka hajustettuja tuotteita ovatkin, niin siitä huolimatta esimerkiksi tämä Organic Flowers cleansign oil puhdistusöljy ei minun maailman herkimpiä silmiä ärsytä yhtään. Olen testannut puolen  vuoden aikana useita eri puhdistusöljyjä ja jokainen niistä on aiheuttanut silmien vuotamista kun olen silmämeikin niillä pessyt. Paitsi tämä! Käytän tätä joka ilta kaksoispuhdistuksen ensimmäisen vaiheen putsarina enkä voisi olla enempää tyytyväinen.

2. Whamisa Deep Rich Toner

Toisena tuotteena on tuo Whamisan Deep rich toner– hoitoneste, jota käytänkin aamuin ja illoin. Puteli huutaakin jo puoliväliä, vaikka ollut käytössä vasta hetken. Sen verran olen siihen ihastunut, että läträän sillä vähän liiaksikin. Iltaisin varsinkin juotan sitä iholleni painelemalla useita kerroksia. IHANA tuote! Whamisaa myy useampi suomalainen verkkokauppa ja mm. Sokos. Kannattaakin kärkkyä hyviä tarjouksia näistä. Whamisa on hieman kalliimpi korealainen merkki esimerkiksi edulliseen Holika Holikaan verrattuna.

Whamisasta voit lukea lisää tästä postauksesta.

    2. Holika Holika – Pearl Sheet mask

Holika Holikasta päästäänkin seuraavaan suosikkituotteeseen. Käytän Sheet maskeja viikottain pari kertaa ja olenkin testaillut niitä nyt tosi paljon. Tämä Holika Holikan Pearl maski on noussut ykkössuosikikseni. Ja nämä sheet maskit edullisimmasta päästä! Itse pidän sheet maskin hintaa jo liian kalliina jos se maksaa yli 4€. Kyseessä on kuitenkin kerta käyttöinen tuote. Kannattaakin muistaa hyödyntää pakettiin ylijäävä seerumi aina, sillä siitähän näissä maksaa. Itse käytän ylijääneet jämät seuraavina päivinä hoitonesteenä. Tämä sheet mask todella tekee mitä lupaa. Iho on superkosteutetun tuntuinen ja saa tosi kauniin hehkun iholle välittömästi. Lisäksi nämä Holika Holikan maskit istuu tähän astisista kokeiluista parhaiten iholle. Inhoan sitä jos sheet mask ei asetu kasvoille tarpeeksi tiiviisti ja sitä pitää kokoajan korjailla ja painella. Vahva suositus testaamaan!

3. Cien – Misellar water sensitive

Aamuisin en kakvoispuhdista tällä hetkellä ihoani vaan pyyhin sen tällä Lidlin Cien misellivedellä. Tämä misellivesi on herkälle iholle suunnattu ja ei sisällä hajusteita eikä alkoholia! Pystyn tällä pyyhkimään kiireessä myös silmämeikin pois ilman kirvelyä ja silmien vuotamista. Lisäksi rakastan näitä Cienin pullojen annostelijoita. Pullon korkki napsautetaan auki ja vanulappua painetaan suoraan annostelijaan, jolloin tuote tulee vanulappuun. Pulloa ei tarvitse siis kaadella ollenkaan. Itsellä pullo on korissa muiden tuotteiden kanssa, jolloin ei tarvitse nostaa pulloa ulos korista ollenkaan. Hyvin kätevä käyttää! Merkin kynsilakanpoistoaine on samanlainen ja tosi kätevä siinäkin tämä annostelija! Lisäksi nämähän on siis tosi edullisia tuotteita.

Suosikki kosmetiikkatuotteet : meikit

  1. Catrice Camouflage Concealer

Ensimmäisenä meikkituotteena on tämä Catricen Camouflage concealer. Youtuben puolella tämä onkin saanut hehkutusta jo viime vuonna, mutta nyt vasta sain tämän käsiini kun tämä oli myynnissä Citymarketissa. Ostin kokeiluun ja tämä jäi heti joka päiväiseen käyttöön. Tuote on tosi peittävää, mutta ei ollenkaan niin kuivattavaa kuin esimerkiksi Tarten Shape Tape. Jostain syystä se itsellä kuivattaa silmänympärysihoa ja näyttää hieman ryppyiselle. Catricen tuotteet on siis myynnissä suomessa ainakin joissain Citymarketeissa ja nettikaupoissa. Lisäksi tämä maksaa vain muutaman euron!

      2. Iisi – meikkivoidesivellin

Tämä meikkivoidesivellin on isoin yllättäjä! Ostin tämän siveltimen ihan puolivitsillä kun näin tämän Tokmannilla. Kyseessä on Iisi merkkinen sivellin (Kyllä, se sama joka tekee siivoustuotteita yms). SIvellin maksoi muistaakseni 3€ ja päätin antaa sille mahdollisuuden. Kun sitä sitten ensimmäisen kerran kokeilin olin tosi positiivisesti yllättynyt! Tämä ajaa asiansa meikkivoiteen levittämisessä todella hyvin. Olenkin tässä useita kertoja ottanut tämän siveltimen meikatessa käteeni ja joka kerta olen yhtä hämmentynyt. Jos olet meikkivoidesivellintä vailla, etkä halua sijoittaa siihen kymppejä niin tässä tosi edullinen ja hyvä vaihtoehto. Jos haluat panostaa vähän enemmän niin suosittelen tätä Real Techniquesin meikkivoidesivellintä.

     3. Lumene Invisible Illumination – Instant Glow fresh skin tint

Viimeinen suosikki viime kuulta on tämä Lumenen Invisible Illumination sarjan Instant glow fresh skin tint meikkivoide. Kyseessä on ehkä enemmän sävyttävä päivävoide kuin meikkivoide, mutta tällä saa tasoitettua ihon sävyä ja tuote on ihanan kevyt ja kuulas iholla. Täydellinen kesäiholle kun ei halua käyttää paksumpaa meikkivoidetta. Ostinkin tästä sävyn Dark kesää ajatellen. Ostin omani setissä, johon kuului saman sarjan lisäksi peiteaine ja pohjustusvoide. Tuo pohjustusvoide onkin jo pitkään ollut suosikkini, koska siinä on SPF  30 ja tuote tuo iholle aivan ihanan hehkun! Itseasiassa tämä Invisible Illumination sarja on ehdoton suosikkini Lumenelta. Käytän päivittäin sarjan voidemaista hehku- ja poskipuna palettia. Tämän käytöstä onkin minun Instagramin kohokohdissa tutoriaali näkyvissä.

Siinä oli kaikki maaliskuun kauneussuosikkini! Oletko sinä kokeillut joitain näistä? Entä mitkä on sun uusimmat löydöt kosmetiikasta?

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä