MAKETHEMAKE meikit – hoitava meikkisarja

Kaupallinen yhteistyö: *Skincity.fi verkkokaupan kanssa

*sisältää mainoslinkin

MAKETHEMAKE meikit ovat meikkejä, joissa on mukana ihonhoidon aktiiviaineita. MAKETHEMAKE meikkisarja on kosmetologin kehittämä ja tuotteet sisältävät ihonhoidon aktiiviaineita. Itse rakastuin tämän sarjan meikeistä tulevaan ihanaan luonnollisuuteen ja hehkuun. Meikit ovat tosi heleitä ja luo iholle jotenkin kivan terveen fiiliksen. Lisäksi oma sävy esimerkiksi meikkivoiteesta on helppo löytää, kun sivuilla on tuotteen kuvissa vertailukartta. Vertilukartassa on muutamia tuttuja meikkivoiteita sävyineen ja niitä on verrattu MAKETHEMAKE sävyihin. Itse pystyin katsomaan, että käytän Sensain Flawless satin foundationista sävyä 203, joka on hieman liian vaalea jos olen kunnolla päivettynyt ja siksi valitsin tästä seuraavaksi tummemman sävyn. Skincityltä saat aina lisäksi sävyopastusta kun laitat heille viestiä. Palvelu on aina todella hyvää ja asiantuntevaa.

Top 6: MAKETHEMAKE meikit

1. Capric berry face palette

Tiedin jo tämän nähdessäni, että tähän *kasvopalettiin tulen rakastumaan. Ja niin siinä kävikin. Paletti sisältää heleän viimeistelypuuterin, poskipunan sekä highlighterin. Kaikki loistavia! Täydellinen paletti reissuun. Puuteri ei ole kuivan mattainen vaan jättää kivan pienen kuullon jälkeensä. Ei ole *Hourglass ambient lightining powderin veroinen kuullossa, mutta todella hyvä viimeistelypuuteri. Poskipuna kauniin roosainen, joka sekin on Hourglassin tapaan heleyttävä. Highlighter on sävyltään sellainen, että vaalealla iholla se sopii poskipäille, mutta ei muualle kasvoille niin hyvin. Tästä paletista on myös toinen sävy *apricot, joka on hieman vaaleampi ja nimensä mukaisesti aprikoosisempi sävyltään.

LUE LISÄÄ: Testissä Hourglass meikit

2. Melon moisture mist

Olen jo pitkään haaveillut Morphen aerosoli meikkisuihkeesta, mutten ole saanut sitä käsiini. Rakastan kosteuttavia meikkisuihkeita. Varsinkin sellaisia, joissa on ihana kevyt ja hyvä sumu! Meikkisuihke poistaa iholta miekkisyyden ja saa ihon enemmän ihon näköiseksi. Tämä *melonisuihke on paitsi kosteuttava, myös täydellinen meikkisuihke meikin viimeistelyyn. Ja vielä toivomassani aerosoli pullossa, jolloin suihke on mielettömän kevyt ja tasainen! Toimii jääkaappikylmänä täydellisesti myös kesäpäivissä. Itse olen pitänyt tätä käsilaukussa ja jopa rannalla mukana. Sisältää hyaluronihappoa joka kosteuttaa sekä niasiiniamidia ja c-vitamiinia, jotka suojaa ihoa.

3. Vitamin E illuminating balm + hyaluronic gloss pott duo

Kaksiosainen *korostustuote, jonka toisella puolella on voidemainen helmiäinen highlighter, joka levittyy kauniisti sormin. Sävy sopii tosi monelle. Ei kimalla liikaa. Todella hyvä voidemainen highlighter. Toinen puoli on uniikimpi gloss pot, joka on läpinäkyvää voidetta. Tämä luo iholle lasimaisen pinnan. Nyt voi meikillä tehdä korealaisen lasi-ihon. Näyttää kuvissa kivalta myös silmäluomilla! (ei tietenkään pysy silmäluomilla)

4. Vitamin B brow/eye marker

*Vitamin B brow/ eye marker on vedenkestävä kulmakynä! Ei ole montaa viikkoa kun tuskailin juuri tästä asiasta, että kesällä olisi kiva käyttää vedenkestävää kulmakynää. Tuntuu, että helteissä hikoilu saa kulmakynän katoamaan johonkin. Tämä kulmakynä tuli siis kuin tilauksesta siihen tarpeeseen. Todella pysyvä kynä, jossa sävy on itselleni ainakin ihan nappi. Olen tottunut käyttämään hieman ohuempaa kärkeä kulmakynissäni, mutta parin kerran jälkeen tämä alkoi jo tuntua tosi hyvältä myös kokonsa puolesta. Jos etsit kestävää kulmakynää voisi tämä olla ratkaisu. Itselläni on sävy 02 medium ja se on sopivan kylmä ruskea.

5. Hyaluronic lip oil

Kosteuttava ja väritön *hyaluronic lip oil huuliöljy, joka jättää huulet SUPERkiiltäviksi. Käytän tätä huulikiiltona myös punien ja rajauskynien päällä. Toimii siis myös ihan huuliöljynä, koska sisältää kosteuttavia raaka-aineita. Lisäksi tässä on todella miellyttävä aplikaattori. Aplikaattorin kärki nimittäin pyörii kun sitä laittaa huulille. Helppo ja aina hyvännäköinen huulilla. Varma tapaus.

6. Ceramide elastic concealer

vas. Makeup Revolution Conceal & Define 02, kesk. Catrice camouflage cream 015 Fair ja oik. Make the make N3

Loistava vahamainen peiteainenappi! Sopii täydellisesti kuivalle iholle ja kuiville silmänalusille. Peittävä ja kosteuttava. Ei kuitenkaan jämähdä heti silmien alla juonteisiin, vaikka onkin vahamaiseksi hieman liukkaampi ja kosteuttavampi. Levittyy hyvin myös sormin!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä