Makeup Revolution meikit: suosikit ja uutuuksia!

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

Makeup Revolution on on markettihintainen kosmetiikkamerkki, jonka valikoimiin kuuluu meikit, meikkivälineet sekä ihonhoitotuotteet. Tykkään laajasta valikoimasta meikkejä sekä hintatasosta, joka on tosi edullinen. Lisäksi sarjan kaikki tuotteet ovat cruelty free sekä suurin osa myös vegaanisia! Makeup Revolution meikit ovat olleet jo pitkään itselläni käytössä ja minulla on muutamia omia pitkäaikaisia suosikkejani. Nyt löysin muutamia helmiä uutuuksien joukosta. Tässä omat Makeup Revolution suosikit sekä uudet tuotteet, joista olin eniten innoissani!

ALEKOODI: Koodilla MEIKKIMUIJA15 saat 15% alennuksen yli 59€ tilauksista Cocopanda.fi verkkokaupasta. Koodi voimassa 28.8.2020 asti. Alennuksen saa sekä normaalihintaisista, että jo alennetuista tuotteista! Yksi alennuskoodi/asiakas.

Parhaat voidemaiset peiteaineet

Sävy C2 on Conceal & Hydrate sarjan peiteaine ja sävy C6 on perus conceal & define

Saatavilla sekä Conceal & Define peiteaine sekä kosteuttavampi Conceal & Hydrate peiteaine. Itse pidän molemmista. Normaali versiokaan ei ole mitenkään kuivattava. Hydrate versio on ihan hieman kevyempi koostumukseltaan. Nämä ovat ehdottomasti omat suosikkini voidemaisista peiteaineista tässä hintaluokassa!

Uusi upea glitterpaletti!

Pro new neutral shadow paletti

Pro new neutral shadow palette on uusi ihana glitteriä sisältävä luomiväri paletti! Sävyt neutraaleja ja arkeen sopivia, mutta koska mukana on ihania painettuja glittereitä on tämä paletti täydellinen myös juhlaan! Rakastuin välittömästi. Glitterit saa painettua sormella luomelle ja pysyvät hyvin. Jos haluaa tehostaa pysyvyyttä, niin kannattaa alle laittaa glitterprimer. Itse käytän tätä Nyx cosmeticsin glitterprimeria. Luomivärien alla kannattaa muistaa käyttää pohjustajaa jos luomivärillä on tapana pakkaantua luomivakoon.

Pitkäaikainen suosikkini Reloaded sarjan Velvet rose paletti on päässyt mukaan useampaankin tutoriaaliini ja blogipostaukseen. Kyseessä on huippu edullinen ja hyvä peruspaletti. Mukana niin mattaisia kuin metallisia sävyjä. Tosi hyvä esimerkiksi meikkaamista enemmän opettelevalle.

LUE LISÄÄ: Meikit aloittelijalle

Pro Neutral sarjan huulipunat

Sävy Velvet on ihanan intensiivinen sävy juhlameikkiin

Tämä ihan täydellisen sävyinen Pro neutral huulipuna sävyssä Velvet on samaa sarjaa kuin luomiväripaletti. Sävy sopii loistavasti luomiväripaletin sävyihin, joten näitä on helppo yhdistellä. Semimattaisen lopputuloksen jättävä puna, joka on kuitenkin miellyttävän liukuva huulilla. Saatavissa myös muissa sävyissä. Ja huomaan kokoajan enemmän ja enemmän innostuvani kaikista näistä eläinkuoseista, koska tämä huulipuna on mielestäni niin houkuttelevan näköinen ihan ulkoisestikin!

Täydellisen sävyinen aurinkopuuteri

Megabronzer sävyssä cool

Makeup Revolutionin Megabronzer sävyssä cool on täydellisen sävyinen aurinkopuuteri! Usein aurinkopuutereissa on ongelmana liian oranssi sävy vaalealle iholle. Sävyn olisi hyvä olla enemmän kylmään taittava. Ei kuitenkaan ihan harmaa kuten varjostussävyissä. Tosin päivettyneemmällä iholla tämä toimii varjostussävynäkin. Pannu on tosi iso, joten hinta siihen nähden on älyttömän halpa! Uusi suosikki aurinkopuuteri markettihintaisista.

Edullisia irtoripsiä Makeup Revolutionilta!

Ripset joka lookkiin!

Makeup Revolutionilta saa myös irtoripsiä nykyään. Tai itse en ole aiemmin törmännyt aikanaan näihin. Otin heti tämän Natural Wipsy effect pakkauksen erilaisia ripsiä, joita voisin testailla. Mukana on sekä kevyempiä ripsiä ja näyttävämpään meikkiin sopivia isompia ripsiä. Pakkaus sopii sellaiselle, joka tykkää vaihdella ripsityyppejä meikkilookin mukaan. Itse tykkäsin eniten toiseksi alimmaisista ripsistä, jotka olivat tarpeeksi näyttävät juhlameikkiin, mutta tosi mukavat silmissä ja imartelivat parhaiten omaa silmänmalliani.

Highlighterit ja poskipunat

Highlighter sävyssä Just my type

Makeup Revolution on ehkä tunnetuin todella kiiltävistä highlightereistaan ja erilaisista poskipunistaan. Osa highlightereista on omaan makuun hieman liiankin kiiltäviä ja glitterisiä, mutta heiltä löytyy highlighter kyllä joka makuun! Tämä Reloaded highlighter sävyssä Just my type on hieman kultaan taittavan shampanjan sävyinen näyttävä highlighter. Sopii täydellisesti tällaisen glitterisen silmämeikin kaveriksi.

Sävy Pink Lady on ihanan raikas pinkki!

Kuten tiedätte, minä rakastan poskipunia. En osaisi olla enää ilman poskipunaa jos meikkaan. Meikki ei omissa kasvoissani näytä kokonaiselle ilman poskipunaa. Makeup Revolutionilla on sävyjä ihan jokaiselle ihonsävylle sekä hehkuvista punista täysin mattaisiin sävyihin. Valitsin tähän juhlameikkiin raikkaan pinkin näyttävän Reloaded poskipunan sävyssä Pink lady, joka oli mielestäni ihan nappivalinta raikastamaan lopputulosta.

Meikissä käyttämäni tuotteet:

Meikkivoide: Makeup Revolution Conceal & Hydrate Foundation – sävy F6

Peiteaine: Makeup Revolution Conceal & Define Supersize Concealer – sävy C6

Kulmageeli (väritön): Makeup Revolution Brow Fixer Gel

Aurinkopuuteri: Makeup Revolution Mega Bronzer – 01 Cool

Poskipuna: Makeup Revolution Blusher Reloaded Pink Lady

Highlighter: Makeup Revolution Highlight Reloaded – Just My Type

Luomiväripaletti: Makeup Revolution Pro New Neutral Shadow Palette

Irtoripset: Makeup Revolution 5 Pack Mixed Wispy Lashes

Huulipuna: Makeup Revolution Pro New Neutral Satin Matte Lipstick – Velvet

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä