Meikit aloittelijalle – kymmenen edullista meikkiä

Valitsin tähän postaukseen kymmenen loistavan tuotteen setin eli meikit aloittelijalle, joilla voi kasata toimivan, edullisen ja alkuun pääsemiseksi riittävän meikkipussin itselleen. Kaikki nämä tuotteet sopivat myös jo pitkään meikanneille tai sellaisille, jotka etsivät uusia hyviä vaihtoehtoja vanhojen tilalle. Onhan nämä kaikki myös omissa kokoelmissani mukana ja moni näistä onkin sellainen, joita käytän lähes päivittäin! Kaikki tuotteet on myöskin valittu niin, että hinta jää alle 20€ ja suurin osa on alle 10€ meikkejä. Eikä tarvinnut laadusta tinkiä minkään kohdalla. Edullisia, mutta hyviä meikkejä on niin paljon!

Lisäksi jos olet kiinnostunut hyvistä siveltimistä, jotka sopivat hyvin aloittelijoillekin niin lue tämä postaus aiheesta.

Meikkivoide

*Lumene cc-voide / Wet´n wild photo focus

meikit aloittelijalle suosituksissa on pakko olla tämä wet´n wildin photo focus meikkivoide. Sopii sekaiholle sekä rasvaiselle iholle.

Meikkivoiteeksi valitsin tähän kaksi vaihtoehtoa. Lumenen cc-voide sopii monelle eri ihotyypille ja on tosi hyvä meikkivoide. Peittää punaisuuksia iholta olematta pakkelinen. Toinen hyvä ja edullinen meikkivoide on Wet´n wildin photo focus meikkivoide, joka sopii normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Jos sopivan meikkivoiteen valinta omalle ihotyypille mietityttää, kannattaa lukaista tämä postaus.

Peiteaine

*Maybelline Instant eraser

Peiteaineissa olen kyllä aika pitkälti sitä mieltä, että turha maksaa liikaa. Markettihinnoilla saa ihan yhtä hyviä. Pitkäaikaisin suosikkini on tämä Maybellinen instant eraser, joka sopii kaikille. On sopivan kevyt myös ikääntyvälle iholle ja levittyy kauniisti.

Puuteri

*Rimmel Stay Matte / Lily Lolo Flawless silk

Puuteriksi halusin ottaa toiseksi vaihtoehdoksi puuterin luonnonkosmetiikasta. Rimmelin stay matte kivipuuteri on klassikko, mutta edelleen toimiva puuteri. Tällä saa kiinnitettyä peiteaineet silmien alta ja paikoittain poistamaan rasvoittuneisuutta iholta pitkin päivää. Uusin puuterisuosikkini on luonnonkosmetiikasta! Tämä Lily Lolon flawless silk puuteri on todella kauniin pinnan jättävä viimeistelypuuteri. Sopii meikin kiinnittämiseen tosi hyvin.

Poskipuna

*Essence The Blush

Parhammat poskipunat tulee Essenceltä! Lähes poikkeuksetta olen tykännyt kaikista Essencen poskipunista. Tämä mattainen Essencen poskipuna on oma suosikkini ja melko neutraalit sävyt sopii aloittelevalle meikkaajalle hyvin. Eikä 3€ hinta todellakaan kirpaise, vaikka ostaisi parissakin sävyssä.

Highlighter

*Wet´n  Wild Blushlighter

Wet´n wild uutuus highlighter on loistava vaihtoehto, jos etsit intensiivisempää kiiltoa! After sex glow on hieman hillitympi kiilloltaan kuin Highlight bling sävyt. Tähän rakastuin kyllä ensi kosketuksella. Jos olet highlighterin ystävä, tykkään tästä takuulla. Poskipunamainen sävy sopii poskipunan päälle laitettavaksi, jos tykkää kuulaammasta ihosta.

Kulmakynä

*Slim’Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof

Catricen Slim ´matic kulmakynä on eniten käyttämäni kulmakynä. Tykkään ohuen kärjen kynistä, joilla saa tarvittaessa piirrettyä yksittäisiä karvoja kulmakarvoihin. Sävy 030 on sopivan viileä useimmalle suomalaiselle. Hintaa 3,50€, joten tässä hinta ja laatu kohtaa täydellisesti. Tosin tämä kuluu muutamassa viikossa, mutta hinta on silti tosi edullinen.

Luomiväri

*Makeup Revolution Re-Loaded Palette Velvet Rose

Hinta-laatu suhteeltaan loistava luomiväri paletti! Tässä on sekä lämpimiä, että kylmempiä sävyjä. Jos haluaa kylmempiä sävyjä enemmän voi valita Reloaded Provocative paletin, joka on täydellinen kylmien säyjen paletti tässä hintaluokassa! Näillä luo jo monta erilaista silmämeikkiä.

Eyeliner

*Essence 24 ever ink liner

Heittämällä paras eyeliner minkä olen koskaan omistanut. Kärki on todella terävä, jämäkkä olematta liian kova ja musta sävy on oikeasti musta! Lisäksi tämä pysyy luomilla ihan KOKO PÄIVÄN! Tämä on testattu vesisateessa pyörälenkilläkin, joten takuuvarma! Lisäksi hintaa n. 5€, joten hyvää saa myös halvalla.

Ripsiväri

*Lumene Nordic Berry Curl Mascara Waterproof

Ripsivärejä on hankala aina suositella muille, koska ne mystisesti jakavat mielipiteitä. Haluan kuitenkin laittaa tähän yhden oman suosikkini, joka on ollut suosikkini jo vuosien ajan. Ja tiedän tämän olevan myös tosi monen muun suosikki. Tämä Lumenen vedenkestävä ripsiväri on takuuvarma taivutettujen ripsien kanssa. Ripset pysyvät kaarevina, eroteltuina ja pitkinä! Volyymiakin saa kerrostamalla. Älä anna uuden nimen ja pakkauksen hämätä. Tuote on sama kuin aiemminkin.

Huulipuna

*Essence this is me lipstick

Sävy 03 Bold
Kuten kuvasta näkyy minulla on näistä melkein kaikki sävyt.

Aina kun meikeistä aloittelijoille, suosittelen näitä Essencen This is me huulipunia. Nämä ovat helppo tapa aloittaa huulipunien käyttö. Sävyt ovat nudeja, joista jokainen voi valita oman sävynsä. Itse tykkään sävyistä 01 ja 03 eniten. Mukavia huulilla, mutta silti siihen nähden melko kestäviä. Helppo lisäillä pitkin päivää huulille.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä