Nyx Cosmeticsin meikit testissä

Kyselin joku aika sitten Instagramin puolella (@meikkimuija) minkälaista meikkitutoriaalia seuraajat haluaisi nähdä ja pari ehdotti meikkiä yhdellä brändillä. Annoin vaihtoehdoksi Nyx Cosmeticsin sekä Maybellinen ja Nyx meikit voitti äänestyksen. Tutoriaali löytyy Instagramistani. Tutoriaali löytyy myös profiilini kohokohdista nimellä “Nyx meikit”.

Kaupallinen yhteistyö. Tuotteet tutoriaaliin lahjoitti * Cocopanda.fi<3

Meikkipohja

Meikkivoide:* Bare with me, sävy Beige Camel (keltapohjainen sävy)

 • tästä tuli todella luonnollinen ja kaunis meikkipohja. Yllättäen myös melko mattainen! Peittokyky riitti hyvin punaisuuksien peittämiseen, mutta täysin peittävä tämä ei ole vaan enemmän luonnollinen. Hyvä perus meikkivoide jos etsit luonnollista ja melko mattaista lopputulosta! Ei kuivalle iholle.

Peiteaine:* Can´t stop wont stop, sävy vanilla

 • melko perus peiteaine marketista. Ei liian mattainen ja kerrostettavissa lisää peittävyyttä.

Puuteri:* HD irtopuuteri

 • tämä on kyllä markettipuuteriksi yllättävän hyvä peruspuuteri. Kunhan käyttää kohtuudella ja levittää ohuelti kasvoille. Edullinen!

Aurinkopuuteri:* California beaming, sävy The Golden One

 • jos etsit hieman säihkyvää aurinkopuuteria on tämä hyvä vaihtoehto. Mukana kultaista kimaltavuutta ja varsinkin kesällä varmasti upea jopa vartalolla käytettäessä. Pannu iso, joten tuotetta saa koko rahan edestä. Pigmenttinen, joten pieni sipaisu riittää.

Highlighter:* Born to Glow, sävy Chosen One

 • omaan makuun hieman liian pigmenttinen ja kimaltava, mutta jos etsit näyttävää highlighteria on tämä edullinen vaihtoehto. Sävy ihana kultaiseen taittava.

Poskipuna:* Bare with me, sävy Detox me

 • tästä tuli yksi suosikeistani. Rakastan voidemaisia poskipunia ja tässä koostumus oli tosi jännä. Helppo käyttää ja levittyy tosi kauniisti. Sävy näyttää tosi punaiselle, mutta kasvoilla ihana.

Silmämeikki

Kulmakynä:* Micro Brow Pencil, sävy Taupe

 • Tosi hyvä dupe Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz kynälle, mutta yli puolet edullisempi! Sopivan kova, joten ei vaadi niin hellää otetta kuin esim. suosikkini Essencen Micro Precise kynä. Yksi suosikeistani!

Luomiväripaletti:* Ultimate, sävy Warm Rust

 • Todella kiva luomiväri paletti, jolla saa useita eri lookkeja. Koostumuksina mattaa, helmiäistä ja metallisen kiiltävää. Tosi hyvä paletti!

Eyeliner:* Epic Ink Liner, sävy Black

 • tämä on mun oma suosikkitussimainen eyliner mitä suomesta saa. Todella musta ja helppo käyttöinen. Saa tehtyä myös tosi ohuelti rajaukset. Edellisessä kynässä mulla alkoi kärki vuotaa tosi paljon tuotetta, mutta toivon että se oli joku maanantaikappale. Tämä on toiminut taas moitteetta.

Ripsiväri:* Doll Eye mascara (waterproof), sävy Jet Black

 • Vaikka on vedenkestävä ei pidä taivutuksia kovin hyvin. Antoi kuitenkin kivasti pituutta ja harja oli tosi hyvä. Hyvä vaihtoehto sellaisille, joilla on luonnostaan kaarevat ripset. Itse rakastuin kuinka hyvä tämä oli alaripsiin! Erotteli ja antoi pituutta tosi kauniisti. Käytän aina vedenkestävää alaripsissä, koska silmäni vuotavat melko helposti.

Huulet

Huulipuna:* Soft matte lip cream, sävy Ibiza

 • Yllätyin kuinka räikeän neon tämä sävy oli! Mattainen, mutta mukava huulilla. Toiset näistä sävyistä saattaa kuivua liian kuiviksi huulilla ja murentua, mutta tämä sävy ei sitä tehnyt.
Nyx meikit

Silmämeikissä käytin tämän Real Techniquesin setin siveltimiä. Tämä on tosi edullinen ja hyvä luomiväri setti, jolla saa tehtyä koko silmämeikin. Käytän tämän setin siveltimiä todella usein ja se päätyikin “Suosikki siveltimeni” postaukseen <3

Jaa:

Facebook

One Response

 1. Tykkään tosi paljon sun tutoista IG:n puolella 🙂 käyn kurkkaamassa tämänkin, hyvä että tallennat kohokohtiin kun ei aina ehdi heti katsomaan 🙂

Lue myös nämä

Lue myös nämä