Meikkimuija moi!

Moi, mä olen Meikkimuija! Tämä blogi on ollut pohdinnan alla jo vuosia. Jotenkin vain tuntunut aina ylitsepääsemättömän vaikealta saada se lopulta tehdyksi. Nyt päätin, etten keksi enää tekosyitä olla tekemättä tätä. Voit lukea lisää minusta täältä.

Olen kesällä 34-vuotta täyttävä nainen, jonka yksi suurimmista rakkauksista on kosmetiikka. Pienestä asti olen käynyt salaa äidin meikkipussilla ja rakastanut toteuttaa itseäni meikkaamalla. Voisin loputtomasti vaeltaa kosmetiikkamyymälöiden käytäviä ja hipelöidä toinen toistaan inspiroivampia tuotteita. Uusimpana innostuksena on ollut matka korealaisen ihonhoidon maailmaan, johon olenkin pienessä ajassa sukeltanut ihan syvään päähän saakka. Eikä takaisin taida olla enää paluuta. Joten voitte odottaa postauksia meikkien lisäksi myös ihonhoidosta.

Blogissani tullaan pääasiassa keskittymään meikkitutoriaaleihin, inspiraatioihin meikeissä, tuotesuosituksiin ja kauneudenhoitonikseihin. Varmaan aika perinteisellä kaavalla pääasiassa mennään, joten voi varautua kuukauden löydöt ja suosikit postauksiin.Blogissa kaiken kosmetiikan ohella tulen varmasti myös päivittelemään muita asioita aina välillä, mutta pääasiana on kuitenkin rakkaus kosmetiikkaan ja siitä puhumiseen.

Tämän meikin tein tänään inspiroituneena keväisen valoisasta päivästä. Lisäksi halusin testata Laura Lee Cosmeticsin Party Animal palettia jota en ole kovin paljon vielä ehtinyt testailemaan. Alaluomen meikki tehty sillä paletilla ja yläluomen meikki on Morphe X Jaclyn Hill paletilla tehty. Tuo jälkimmäinen onkin yksi eniteni käyttämistäni paleteista ja lempparini. Tästä lookista ajattelin ensi viikolla tehdä tutoriaalia, joka tulee myös Instan puolelle. Ota siis myös siellä seurantaan mun @meikkimuija-tili. Siellä koitan tämän blogin myötä myös aktivoitua ja varsinkin storyn puolella tullaan näkemään varmasti jonkin verran minitutoriaaleja.

Rakkaudella; Meikkimuija

Jaa:

Facebook

2 Responses

Lue myös nämä

Lue myös nämä