Meikkimuijan meikkiboksi vol 2! – Mitä boksissa oli?

*sisältää mainoslinkin

Uusin Meikkimuijan meikkiboksi tuli myyntiin 8.7.2022 ja tämä oli toinen pelkästään meikkeihin liittyvä boksi. Boksi myytiin loppuun saman päivän aikana. Tällä kertaa bokseja tehtiin isompi määrä, jotta mahdollisimman moni se ehtisi ostamaan. Tuntui itsestäkin mukavammalle, että ihmiset ehtivät ostamaan tämän ilman paniikkia. Ja se on aina ollut kurjaa kun joku on heti ostamassa, eikä silti ole ehtinyt itselleen boksia nappaamaan. Mutta nyt toivottavasti ainakin melkein kaikki halukkaat sen saivat! Mitä boksissa sitten oikein oli?

Boksin teema ja ajatus

Boksin teemana oli tällä kertaa kestävä kesämeikki. Etukäteen olin kertonut, että boksissa on seitsemän täysikokoista tuotetta, joista viisi on meikkejä ja kaksi vahvasti meikkiin liittyviä tuotteita. Halusin tästä boksista ehjän kokonaisuuden ja punaisen langan olevan kestävässä kesämeikissä. Kuitenkin niin, että kaikki tuotteet olisi tosi käyttötuotteita monelle. Boksia tehdessä aina on paljon liikkuvia osia ja monet asiat muuttuu matkan varrella. Tämän boksin kohdalla kuitenkin saatiin tehtyä tosi ehjä kokonaisuus, vaikka muuttujia todella oli. Sain monta ihan suosikkituotetta mukaan ja tuotteita, jotka sopii täydellisesti toisiinsa. Tästä olen erityisen mielissäni ja niin olette tekin olleet palautteen perusteella.

Meikkimuijan meikkiboksi sisälsi seuraavat tuotteet:

Makeup Eraser 7-day set

Makeup Eraser on itselläni käytössä joka päivä. Erityisesti pidän näistä seitsemän pienemmän kasvoliinan seteistä, koska nämä menee kätevästi monena päivänä. Mukana oli pesupussi, jonne voi aina laittaa likaisen liinan ja pestä kaikki viikon loputtua. Tosi hyviä poistamaan esimerkiksi kestäviä silmämeikkejä ilman kovaa hankausta. Käytän öljypuhdistusainetta, mutta silti esimerkiksi tuo Never Die ripiväri ei tahdo lähteä hyvin. Nämä liinat auttaa siinä paljon!

Tony Moly Wonder Apricot deep cleansing oil

Tony Molyn *apricot öljyputsari on todella tehokas ja hyvä puhdistamaan jopa vedenkestävän silmämeikin. Öljypuhdistus on lisäksi hellävarainen iholle ja kätevä, koska kaikki meikki lähtee kerralla. Ei vahvaa tuoksua ja iho jää ihanan pehmoiseksi tämän jäljiltä.

VINKKI! Ota reilusti, jos poistat vedenkestävää ripsiväriä!

Bbia Never die mascara

THE ripsiväri eli *Bbian Never Die. Kestää mitä vaan ja tuo pituutta reilusti. Erottelee kauniisti myös. Tosi pieni harja on helppo käyttää. Pitää taivutukset aamusta iltaan ja siksi minä tätä rakastan. Jos haluan lisää tuuheutta, niin laitan tätä vain vähän tyveen ja sitten tuuehuttavaa muuten. Tällä tavalla saat taivutukset pysymään. Hankala poistaa, mutta edellä mainituilla vinkeillä se onnistuu hyvin.

Beautyblender Bounce puuteri

Mun suosikki kiinnityspuuterini on *Bounce puuteri. Heijastaa vähän valoa, joten on tosi kiva kesään. Lisäksi toimii kuivalla iholla vaikka koko kasvoilla ilman, että tarraa kuiviin kohtiin kiinni. Sävy Canary, joka sopii kaikille.

Kimchi Chic The Happy Palette, You make me happy

Ypu make me happy paletti on mun suosikkini Kimchin luomiväripaleteista. Siinä on mun enitenkäyttämät ruskeat, joilla taikoo meikin arkeen kuin juhlaan. Lisäksi herkullisia kirkkaita sävyjä, joita voi käyttää yksin tai eri yhdistelmissä. Metalliset tosi metallisia ja mattaiset häivyttyy helposti. Tosi hyvä paletti.

About Tone Turn On shade shading bronzerpaletti

Korelainen About Tone paletti vei mun sydämen kun se tuli Yeppolle myyntiin ja pääsin sitä testaamaan. Mukana sävy varjostukseen ja lämpimämpi sopii tuomaan päivetystä. Sopii myös silmämeikissä käytettäväksi.

Suva Beauty Paint + Prime luomivärinpohjustaja, sävy Tweed

Kestävän silmämeikin salaisuus on hyvä luomenpohjustaja! *Suvan pohjustaja tuo tasaisen pohjan luomimeikkiin ja lisää meikin kestoa huomattavasti. Levitetään pieni määrä luomille ja taputellaan sormin ohuelti koko luomelle. Päälle kevyt puuterointi, niin sävyt häivyttyy helpommin.

LUE MYÖS: Viisi meikkiä loppuelämän ajaksi – mitä valitsisin?

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä