Meikkisiveltimet, joita käytän eniten! – 10 suosituinta!

Pesin omat meikkisiveltimet juuri ja huomasin, että useimmin pesen aika saman setin siveltimiä. Minulla on paljon enemmän siveltimiä kuin nämä, mutta nämä päätyvät aina käyttööni. Siveltimet ovat toki aina myös kiinni omasta meikkityylistä, tavasta meikata sekä myös itse meikeistä. Itselläni on selkeät suosikkisiveltimet joka meikille. Ajattelin tehdä siksi teille tällaisen best of the best postauksen siveltimien osalta!

Kasvosiveltimet

Suosikki meikkisiveltimet kasvoille

Otetaan ensin listalle kaikki suosikkini kasvosiveltimistä. Käytän siveltimiä usein muihin meikkeihin kuin mihin ne on alunperin tarkoitettu. Olkaa siis luovia siveltimien kanssa ja kokeilkaa niitä muihin käyttötarkoituksiin.

Meikkivoidesivellin

real techniquesin brush crush meikkivoidesivellin

Helppo valinta. Real Techniquesin Brush Crush meikkivoidesivellin on ehdoton suosikkini! Ja tylsästi pitää heti todeta, että tätä ei oikein löydy enää mistään. Hyvä sivellin lähes kaikenlaisten meikkivoiteiden levittämiseen. Ja siksi huikean hyvä. Lähes yhtä hyvä on tämä Luxien Flat Kabuki, joka tulee neljän siveltimen *setissä. Hyvä setti, jossa ei ole yhtään huonoa sivellintä.

Peiteainesivellin

Luxien 120 sivellin on huippuhyvä peiteainesivellin. Suosikki meikkisiveltimet listan kärkikastia.

Huippu peiteainesivellin on *Luxien 120 sivellin. Sillä levität sekä voidemaisen sekä erityisesti vahamaiset peiteaineet. Hyvä harjasten tiiviys, joka levittää tasaisesti. Jälki on tarpeeksi ohutta, joten peiteaine pysyy hyvin paikoillaan. Ps. tämä sivellin tulee kultaisena tuossa meikkivoidesivellin kohdassa mainitsemassani *setissä.

Puuterisivellin

Real Techniquesin setting brush on todellinen monitoimisivellin!

Real Techniquesin *Setting brush on oikeastaan monitoimisivellin, koska tällä voi levittää sekä highlighterin, kiinnittää peiteaineet, puuteroida nenänpielet ja jopa levittää voidemaisia peiteaineita. Huippu kätevä!

Aurinkopuuterisivellin

Luxien large powder brush on paras sivellin aurinkopuuterille.

Käytän aina aurinkopuuterin levittämiseen puuterisivellintä. Aurinkopuuteria saa olla kasvoilla isommalla alueella hyvin häivytettynä. Tämän takia puuterisivellin on siihen loistava. Tämän siveltimen suhteen en ole niin tarkka ja sekä *Luxielta, että *Real Techniquesilta löytyy loistavat vaihtoehdot. Ja ps. tähänkin kohtaan. Tuo Luxien puuterisivellin löytyy myös tuosta aiemmin mainitsemastani *setistä.

Poskipunasivellin

Tämä Real Techniques blush brush on ollut suosikki meikkisiveltimien joukossa jo pitkään

Useimmiten käytän puuteristen poskipunien levittämiseen *Real Techniquesin poskipunasivellintä. Se on itseasiassa ollut suosikeissani jo siis useita vuosia! Huippuhyvä poskipunasivellin.

Highlightersivellin

Luxie Small contour sivellin toimii hyvin myös highlighter siveltimenä

Tähänkin voisi nostaa kaksi suosikkia. Aiemmin mainitsemani *Real Techniquesin Setting brush on loistava sivellin myös highlighterin levittämiseen, mutta useimmiten nykyään käytän *Luxien Small Contour sivellintä. Luxien sivellin on oikeasti tosi hyvä myös varjostusten tekemiseen, mihin se on tarkoitettukin. Tosin myös highlighterin levitys onnistuu loistavasti. Ja tällä levittyy minusta paremmin myös voidemaiset highlighterit.

Sivellin nestemäiselle poskipunalla/bronzerille

Loistava sivellin nestemäisille kasvoimeikeille

Nestemäisten kasvomeikkien levittämiseen Real Techniquesin Brush crush sarjan *poskipunasivellin on ihan huikean hyvä! Kun nestemäisen poskipunan tai bronzerin työstää kunnolla tämän siveltimen harjaksiin, niin ei voi saada epätasaista jälkeä. Lisäksi tämä on muutenkin monipuolinen sivellin vaikka puuterointiin, puuteriseen poskipunaan tai varjostuksiin.

Silmämeikki

Kplme suosikki meikkisivellintä silmämeikkiin!

Parhaat siveltimet silmämeikin tekemiseen. Huomaan, että käytän eniten näitä neljää sivellintä silmämeikissä. Näillä pärjää hyvin teki sitten minkälaista silmämeikkiä tahansa!

Häivytyssivellin

Luxien häivytyssivellin on todella laadukas

Mac 217 alkuperäinen sivellin on minun luottosiveltimeni. Ikävä kyllä tästä tätä aitokarvaista versiota ei enää myydä. Synteettisenä tätä saa, mutta se ei ole yhtä hyvä. Toinen ehdoton häivytyssivellin on *Luxien häivytyssivellin.

Yleissivellin silmämeikkiin

Luxie 213 on silmämeikin kulmakivi mitä tulee siveltimiin.

Perus litteä sivellin on joka silmämeikin kulmakivi. Itselläni useimmiten on *Luxien 213 sivellin, jota minulla on itseasissa kaksin kappalein omalla meikkipöydälläni. Tällä yksinkin saa tehtyä koko silmämeikin, joten kyseessä on monitoiminen sivellin.

Pieni tarkka sivellin

Morphen E36 sivellin on todella hyvä sivellin alaluomen meikkaamiseen.

Olen ollut kovin tykästynyt tähän Morphen E36 pieneen kynämalliseen siveltimeen. Kyseessä on kuitenkin häivyttävä sivellin, eli harjakset eivät ole kovin tiiviitä. Tämä toimii loistavasti alaluomen meikkaamisessa tai sisänurkan highlightiin.

LUE MYÖS: 2 x hyvä sivellinsetti

LUE MYÖS: Meikkisiveltimien peseminen – parhaat saippuat ja välineet

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä