Mikä on paras edullinen peiteaine? – parhaat peiteaineet eri hintaluokista

Mikä on paras edullinen peiteaine? Entä mikä paras kallis joka on hintansa arvoinen? Entä luonnonkosmetiikasta? Peiteaineilla saa nimensä mukaisesti peitettyä iholta erilaisia näppyjä ja tummia silmänalusia. Mutta itse käytän peiteainetta enemmän tuomaan valoa kasvoille. Tykkään itse peittää tummuuden silmien alta neutraloijalla, jonka jälkeen tuon valoa silmien alle hyvällä peiteaineella. Näin en tarvitse paksua peiteainekerrosta silmien alle peittämään tummuutta. Voit lukea tummien silmänalusten peittämisestä lisää vinkkejä tästä aiemmasta postauksesta. Hyvä peiteaine on itselleni sellainen, joka peittää hyvin, mutta ei kuivata ja korosta ihon tekstuuria. Keräsin tähän postaukseen omat suosikkini peiteaineista. Mukana sekä voidemaisia, että vahamaisia tuotteita eri hintaluokista. Myös luonnonkosmetiikkaa!

Parhaat edulliset peiteaineet – alle 10€

Edullisten peiteaineiden kuningas on *Catrice! Tykkään niin paljon Catricen meikeistä. Tähän hintaan saa loistavia meikkejä, jotka oikeasti toimivat hyvin. Toinen näistä on uutuus, joka ansaitsi paikkansa heti tällä listalla.

Catrice Camouflage cream

vasen 015 Fair ja oikea 020 Light beige

*Catricen vahamainen peiteainenappi on hinta/laatusuhteeltaan täydellinen peiteaine. Paras edullinen peiteaine tummille silmänalusille! Vahamaiset peiteaineet ovat hyviä sellaiselle, joka ei halua puuteroida ihoa peiteaineen päältä. Itse en nykyään puuteroi ihoani juuri lainkaan, koska ihoni on kuiva ja puuteri korostaa ihoni tekstuuria. Camouflage cream on peittävä ja levittyy sormin sekä siveltimellä. Erityisesti käytän tätä siis juuri silmänalusille. Pitkäaikainen suosikkini!

LUE LISÄÄ: Näin peität tummat silmänaluset

Catrice True skin high coverage concealer

Sävy 002 Neutral ivory

Uutuus Catriselta! True Skin sarjan peiteaine. Ja samantien suosikiksi. Ihan todella hyvä peittävä peiteaine, joka toimii tosi hyvin kuivalla iholla. Sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo itseensä kosteutta. Jättää kauniin pinnan iholle ja pysyy hyvin. Saman sarjan uusi meikkivoide vaikutti myös tosi kivalta, joten kannattaa sitäkin testata.

Parhaat keskihintaiset peiteaineet – alle 20€

Markettihintaisia peiteaineita on monia tosi hyviä, jotka jäävät alle 20€ hintaluokan. Nämä kaksi ovat kuitenkin eniten käyttämiäni vuodesta toiseen.

Makeup Revolution Conceal & Define

Vasen Conceal & Hydrate ja oikealla Conceal & Define

Pitkäaikainen suosikki peiteaineeni on *Makeup Revolutionin Conceal & Define peiteaine. Edullinen, peittävä ja hyvin levittyvä. Saatavilla myös kosteuttavampi versio *Conceal & Hydrate, joka on hyvin samanlainen, mutta hieman juoksevampi koostumukseltaan.

Milani Conceal & Perfect concealer

Sävy 105 Ivory Rose

Saman merkin samanniminen meikkivoide on pitkäaikainen suosikkini. Oikeastaan sen takia halusin testata myös tätä peiteainetta. *Conceal & Perfect peiteaine on keskipeittävästä peittävään oleva peiteaine. Toimii hyvin myös kuivalla iholla!

Parhaimmat kalliit peiteaineet – yli 20€

Nämä peiteaineet ovat mielestäni hintansa arvoisia peiteaineita. Edullisista löytyy tosi hyviä, mutta näistä olen silti valmis maksamaan enemmän.

Ere Perez Arnica concealer

Ere Perez Arnica peiteaine sävyssä Honey

*Ere Perezin Arnica peiteaineessa on täydellinen peittokyky! Tykkään vahamaisilla peiteaineilla peittää värimuutoksia, näppyjä tai tummuuksia. Vahamaisissa pigmenttiä on enemmän ja sitä riittää usein pienempi määrä peittämään tarpeeksi. Lisäksi vahamainen on mielestäni usein parempi silloin kun ei käytä puuteria peiteaineen päällä. Joten tämä toimii loistavasti kuiville silmänalusille! Luonnonkosmetiikkaa.

Hourglass Vanish Airbrush concealer

Hourglass Airbrush peiteaine sävyssä Creme

Hourglassin huippuluokkaa oleva *Airbrush peiteaine on täydellinen voidemainen peiteaine. Jättää ihon pinnan kauniiksi eikä korosta juonteita ja kuivuuksia iholla. Peittää hyvin, muttei ole liian paksua. Taattua Hourglass laatua.

Tästä unohtui tuo Ere Perezin sävy, mutta se on tosi lähellä Catrice Camouflagen 015 Fair sävyä.

Jaa:

Facebook

2 Responses

Lue myös nämä

Lue myös nämä