Milani Conceal + Perfect meikkivoide – kestävä meikkivoide kuivalle iholle

Milani conceal + perfect meikkivoide on kestävä ja kaunis

Milani Conceal + Perfect meikkivoide on yksi pitkäaikaisimmista suosikeistani. Se on täydellinen kestävä ja peittävä meikkivoide kuivalle iholle. Soveltuu myös hyvin normaalille ja jopa sekaiholle. Kyseessä on täysin peittävä meikkivoide. Jos siis tykkäät täysin peittävistä meikkivoiteista, voi tämä olla etsimäsi! Milani Conceal + Perfect meikkivoide jättää ihon pinnan ihanan valoaheijastavaksi eli kyseessä ei ole mattainen meikkivoide. Silti todella kestävä iholla. Meikkivoide on edullinen eli alle 20€ luokkaa. Kivijalkakaupoista tätä ei taida mistään saada, mutta *verkkokaupoista löytyy Suomesta useastakin paikasta.

Kestävä meikkipohja Milanin meikkivoiteella

*Milani Conceal + Perfect meikkivoide on paksua ja peittävää, joten erittäin ohut kerros riittää. Liian paksu kerros ei kestä kasvoilla niin hyvin kuin ohut, joten on tärkeää käyttää tarpeeksi pieni määrä. Mielestäni meikkivoide levittyy kasvoille sekä siveltimellä, että kostealla meikkisienellä. Siveltimen on hyvä olla kuitenkin tarpeeksi jämäkkä, jotta saa tarpeeksi ohuelti levitettyä. Joku kabukimainen meikkivoidesivellin toimii hyvin tämän kanssa. Itse suosin kuitenkin useammin meikkisientä. Muistathan kastella meikkisienen ennen levittämistä, jotta se ei ime kaikkea meikkivoidetta sisäänsä ja levittyy kauniimmin iholle. Itse käytän tätä meikkivoidetta usein juhlameikissä, jossa haluan hehkuvan, kuulaan, mutta kestävän pohjan.

Milani Conceal + Perfect meikkivoide sävyt

Milani conceal + perfect shades

Milani Conceal + Perfect meikkivoiteen sävyvalikoima on laaja. Aiemmin sävyjä oli hieman vähemmän, mutta nykyään on saatavilla runsaasti eri pohjasävyjä. Itselläni on tästä meikkivoiteesta useampia sävyjä, joita sekoittelen tarpeen tullen ihon sävyn muuttuessa, mutta kesällä sävy *03 Light Beige ja *05 Warm beige ovat itselleni sopivia. Talvella sävy 02 Natural on monelle sopiva sävy, mutta vaaleampiakin sävyjä löytyy hyvin! Esimerkiksi sävy *01A Creamy Nude on hieman lämmin neutraalin sävy, joten se sopii myös usein punapohjaisillekin ihoille. Lämpimät pohjasävyt peittää punaisuutta iholta paremmin pois ja hieman lämmin neutraali on usein hyvä valinta jos muut lämpimät näyttää liian keltaisille. Kesällä usein hieman lämmin pohjasävy toimii kylmää paremmin. Kokeile rohkeasti neutraalia sävyä siis myös punakalla iholla.

LUE MYÖS: Parhaat kestävät meikkivoiteet + vinkit kestävään meikkiin

LUE MYÖS: Miten tilata kosmetiikkaa netistä onnistuneesti + vinkit sävyvalintoihin!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä