Minun suosikit! – parhaat luomiväripaletit

Sain haasteen Instagramissa @smartgirlcode :lta valita viisi omaa suosikkiani luomiväripaleteistani. Oli vaikea valita mitkä ovat parhaat luomiväripaletit omasta kokoelmastani ja rajata ne viiteen. Ajattelin vastata haasteeseen täällä blogini puolella. Luomivärit ovat minusta ehkä jopa suosikkeja kaikista meikeistä. Luomivärien kanssa voi leikkiä, luoda ja kokeilla kaikkea uutta ja erilaista. Vaikka arjessa luomiväreiksi valikoituu usein hyvin neutraaleja ja tylsiäkin sävyjä, niin rakastan värikkäitäkin paletteja! Nämä viisi päätyi lopulta valinnoikseni.

1. Jeffree Star – Jawbreaker

*Jawbreaker on ehdottomasti yksi käytetyimmistä paleteistani. Tällä saa luotua upeita sateenkaarimeikkejä, hillitympää pastellia ja myös neutraaleja lookkeja pienellä twistillä. Omasta mielestäni paras värikäs paletti mitä markkinoilla on! Viime vuoden paras julkaistu paletti.

2. Jaclyn Hill x Morphe palette

Kuten paletista näkyy, on se todella rakastettu <3

Moprhen ja Jaclyn Hillin alkuperäinen luomiväripaletti on itselleni ehkä jotenkin kaikkein tärkein. Tämä sai mut innostumaan meikkaamisesta jotenkin uudelleen ja isommin. Jaclynistä ollaan montaa mieltä, mutta tämä paletti on huikean hyvä ja laadukas paletti. Hintakin on ihan todella edullinen näin monipuolisesta ja isosta paletista. Ja itse tykkään Jaclynin vanhoista tutoriaaleista. Kahlasin niitä joskus läpi oikein urakalla. Jos tykkäät lämpimistä sävyistä, niin tämä paletti on sinulle.

3. L.A. Girl PRO Mastery paletti

Sain tämän *L.A. Girlin mastery paletin alkuvuodesta pr-lahjana. Olin hämmentynyt siitä kuinka laadukas paletti oli. Rakastan vaaleanpunaisia ja kultaisia sävyjä, joten paletti iski omaan makuuni heti. Lisäksi tässä paletissa metalliset ovat TODELLA metallisia ja matat häivyttyy nopeasti. Peili on ihanan iso ja paletti kivan kokoinen. Ei järkäle, muttei pienikään. Lisäksi tämän sävyt sopii tosi monelle ihonsävylle!

4. Ace Beaute Grandiose paletti

Tämä Ace Beauten paletti tuli joskus Boxycharmista ja käytin tätä yhden kesän lähes pelkästään. Sävyt ovat tosi kauniita, pigmentti käsittämätön ja kokonsa puolesta täydellinen. Kahdeksan täydellistä sävyä, joista jokaista käytän. Eli hukkasävyjä ei ole tässä paletissa. Panntu on melko pehmeitä ja olenkin rikkonut yhden sävyn tästä, mutta sain pelastettua sen vielä takaisin pannuun. Näitä ei saa suomalaisista verkkokaupoista, mutta Beautybaysta saa. Olen itse tilannut sieltä paljon meikkejä ja kyseessä on tosi luotettava verkkokauppa. Ei tulleja eikä usein edes postikuluja jos tilaa isommalla summalla.

5. Smashit Luxury palette matte & glitter

Pakkohan tähän oli ottaa yksi glitterpalettikin! Ja valinta oli *Smashitin glitterpaletti. Paletissa on sekä mattaisia luomivärejä ja painettuja glittereitä. Käytännöllinen ja kaunis glitterpaletti. Pannut on isoja, joten nämä kestää pitkään! Lisäksi hinta on todella edullinen. Glitterit pysyy myös ilman erillistä glitterliimaa. Itse otan sormella glitteriä pannusta ja painelen luomelle tai minne sitten haluan glitteriä. Tällä paletilla tein tännekin joskus yhden glittermeikkitutoriaalin. Voit lukea sen *täältä.

Siinä olivat parhaat luomiväripaletit omasta kokoelmastani. Tosin nämäkin varmaan hieman vaihtelee fiiliksen ja vuodenajan mukaan. Ja lisää ihania paletteja tulee kokoajan! Mitkä ovat sinun viisi suosikkiasi? Kommentoi alas omat valintasi.

Jaa:

Facebook

One Response

  1. Joo olen huomannut saman ja koitan parhaillaan selvitellä mistä johtuu. Ei ole isoja tiedostoja. En ymmärrä miksi ei lataudu 🙁

Lue myös nämä

Lue myös nämä