Miten käyttää kasvoöljyä? Mihin kasvoöljyjä tarvitaan?

Kaupallinen yhteistyö: Laponie of Scandinavia

Miten käyttää kasvoöljyä oikein ja tehokkaasti? Mihin kasvoöljyjä oikeastaan tarvitaan? Usein minulta kysytään, että miksi suosin kasvoöljyjä ja miksi pelkkä kasvovoide ei riitä kosteuttamaan ihoa. Kasvovoiteilla on tärkeä tehtävä ihonhoidossa, mutta kasvoöljy on ihan loistava ihonhoitotuote ja tuntuu, että usein kovin väärin ymmärretty. Katkotaan siis myös muutamalta väärältä luulolta siivet kasvoöljyihin liittyen.

Laponien verkkokaupassa on joulukuun ajan kampanja, jossa yli 50€ ostoksiin saa Face Oil kasvoöljyn (arvo 44€!) kaupan päälle. Niin kauan kuin niitä riittää!

Miten käyttää kasvoöljyä ja miksi?

laponie kasvoöljy sopii kaikille ihotyypeille

Kasvoöljy on tehokas tapa tuoda öljykosteutta iholle ja lukita aiemmin levitetyt ravintoaineet ja vesikosteus iholle. Kasvoöljy tuo siis iholle sen kaipaamia öljyjä. Iho kaipaa siis aina sekä vesikosteutusta, että öljykosteutusta. Kasvoöljy laitetaan siis iholle ihonhoidon viimeisenä steppinä! Hyvä muistisääntö onkin, että kaikki ei poishuuhdeltavat tuotteet laitetaan kasvoille kevyimmästä raskaimpaan. Eli puhdistuksen jälkeen kasvovesi, seerumi, voide ja öljy. Noin yksinkertaisimmillaan.

Voiko rasvoittuvalla iholla käyttää kasvoöljyä? Tukkiiko öljy ihohuokoset?

Nämä kaksi asiaa ovat eniten kuulemia väitteitä kasvoöljyistä. Kumpikaan ei pidä sellaisenaan paikkaansa. Kaikki ihotyypit tarvitsevat öljyjä. Myös tosi rasvoittuva iho kaipaa vesikosteutta sekä öljyjä. Ilman näitä rasvoittuva iho alkaa tuottamaan vaan lisää öljyjä itse, koska ei saa niitä ihonhoidosta. Eli rasvoittuvuus voi vaan pahentua ilman kunnon kosteutusta. Toki epäpuhtaalle iholle sekä kovin rasvoittuvalle iholle öljy kannattaa valita sen oman ihotyypin mukaan kuten muutenkin aina ihonhoitotuotteissa.

Laponie Face Oil – sopii kaikille, myös herkälle iholle

Laponien Face Oil on tehty nimenomaan herkälle ja ongelmaiholle. Siksi se sopii erinomaisesti ihan kaikille ihotyypeille. Myös esimerkiksi akneiholle! Minimalistinen neljän raaka-aineen öljy on allergia ja astmaliiton hyväksymä. Ei mitään turhaa, mutta silti niin tehokas ja ravitseva. Mitä nämä neljä öljyä sitten ovat ja mitä ne tekevät?

Arganöljy: Pääraaka-aine Laponien Face Oilissa. Korjaava, suojaavaa ja vahvistava öljy. Arganöljyn rasvahappoprofiili on sellainen, että se sopii erinomaisesti herkälle ja esimerkiksi akneiholle!

Kauraöljy: Kauraöljy on ihana rauhoittava ja pehmentävä öljy. Erinomainen tämän takia juuri herkälle ja reaktiiviselle iholle. Kauraöljy on paksua, mutta ei silti tuki ihoa. Tuhti ja ihoa pehmentävä öljy!

Vadelmansiemenöljy: Tehokas hoitamaan tulehdusta iholla. Vadelmansiemenöljy on hyvä öljy käytettäväksi esimeriksi atooppisella tai psoriasis-iholla. Ei tuki ihoa ja siksi sopii hyvin myös akneiholle tai epäpuhtaalle iholle.

Ruusunmarjaöljy: Kylmäpuristettu ruusunmarjaöljy on erinomainen öljy herkälle, punoittavuuteen taipuvalle iholle. Auttaa hyvin hoitamaan myös auringon aiheuttamia vaurioita iholla ja muihin pigmenttimuutoksiin.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä