Ihonhoito luonnonkosmetiikalla – miten löytää sopivat tuotteet?

Helppo ja nopea ihonhoito luonnonkosmetiikalla ja miten valita siihen juuri sinulle sopivat tuotteet? Ihonhoito on meikin tärkein perusta ja hyvin hoidetulla iholla meikki näyttää luonnollisesti paremmalta. Oma ihonhoitorutiinini on muuttunut viime vuoden aikana paljon ja  olen alkanut pitämän huolta ihostani ihan eri tavalla kuin ennen. Ihoni ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä ja ennenkaikkea hyvinvoivalta! Omaan ihonhoitorutiiniin voi kuitenkin olla vaikea löytää sopivia tuotteita eikä haluaisi tehdä hutiostoksia. Oma ihoni on aina ollut kuiva, hieman punaisuuteen taipuva ja herkkä. Näillä tuntomerkeillä oli helppo lähteä etsimään itselleni sopiva ihonhoito luonnonkosmetiikalla, koska *Twistben verkkokaupassa pystyy etsimään tuotteita kätevästi oman ihotyypin mukaan. Jos olet epävarma omasta ihotyypistäsi, on sivuilla hyvin selitetty jokaisen ihotyypin ominaispiirteitä. Sivustolla on myös chat palvelu, josta saat asiantuntevaa palvelua ja apua tuotteiden valitsemiseen. Twistben verkkokauppa on muutenkin hyvin informatiivinen ja tuotteista on selitetty hyvin minkälaiselle iholle se on parasta. Olen enemmän ja enemmän siirtynyt ihonhoidossa suosimaan luonnonkosmetiikkaa, koska olen huomannut kuinka hyviä tuotteita nimenomaan ihonhoitoon sieltä löytyy!

Helppo ihonhoito luonnonkosmetiikalla kuivalle iholle

Aloita uusi vuosi hellimällä ihoasi. *Twistben valikoimista valittiin minun iholleni tuotteet helpoksi ja yksinkertaiseksi ihonhoitorutiiniksi alkutalven pakkaskeleille. Etsinnässä oli kuivalle, punaisuuteen taipuvalle ja hieman herkälle iholle sopivat tuotteet ja näihin lopulta päädyimme. Enkä olisi uskonut kuinka tyytyväinen näihin tuotteisiin olisinkaan.

Puhdistus

Ensimmäisenä listalla oli luonnollisesti kasvojenpesuun ja meikinpoistoon sopiva tuote. Halusin tuotteen joka poistaa meikin (myös silmämeikin) helposti, huuhtoutuu pelkällä vedellä ja on tarpeeksi hellävarainen. Hellävarainen kasvojenpesu onkin ihan ihonhoidon perusta ja yksi isoimpia syitä ihmisten iho-ongelmiin. Suomalaiset pesevät kasvojaan ihan liian pesevillä tuotteilla ja se aiheuttaa kuivuutta, näppyjä ja myös liiallista rasvoittumista!  Twistben valikoimista on helppo valita puhdistukseen sopivat tuotteet, koska valikoimassa ei ole liian tujuja ja peseviä tuotteita. Itse valitsin tämän palkitun *Evolven Gentle cleansing melt balmin, eli kiinteämmässä muodossa olevan öljypohjaisen puhdistuksen. Tuotetta otetaan sormella kuiviin käsiin ja hierotaan siitä kuiville kasvoille. Pyöritellään kunnes kaikki meikki on kasvoilta sulanut pois ja sitten lisätään käsiin hieman vettä ja tuote muuttuu maitomaiseksi ja siten se lähtee hyvin kasvoilta huuhdottaessa. Tuote on miellyttävän tuntuista, tuoksu mieto eikä saa silmiäni vuotamaan ja tämä huuhtoutuu vedellä pois kasvoilta. Kasvot jää tosi kosteutetun tuntuiseksi ja pehmeiksi eikä mitään kiristelyä tunnu kasvoilla.  Tämä putsari jättää ihon parhaimman tuntuiseksi kokeilemistani! Putsari löytyy myös “luonnonkosmetiikkaa edullisesti” postauksestani.

Tuote sopii hyvin: kaikille ihotyypeille!

Kasvovesi

Kasvovesi on toinen must have tuote ihonhoidossa. Ja puhun nyt kosteuttavasta ja hoitavasta kasvovedestä. Minun iholleni valittiin tämä suomalainen *Olivia Kleinin Sensitive toner, joka on kätevästi valmiiksi suihkepullossa. Itse laitan omat vesimäiset hoitonesteet ja kasvovedet aina suihkepulloon, josta niitä on kätevämpi käyttää. Lisäksi tässä on aivan ihanan kevyt sumuinen suihke! Tämä kasvovesi nimensä veroisesti on omiaan herkälle iholle, mutta antaa todella paljon myös nesteytystä ja kosteutta iholle. Tosi helppo suihkia kasvoille pesun jälkeen ja hieman painella kevyesti ihoon. Älä kuivaa kasvoja tämän jälkeen millään vaan laita suoraan hieman kosteille kasvoille seuraavat tuotteet kuten tarvittaessa seerumi ja sitten kosteusvoide. Lisäksi tuote on melko edullinen ollakseen kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Sarjasta löytyy kasvovesiä jokaiselle iholle!

Tuote sopii hyvin: kuivalle iholle, normallille iholle, sekaiholle, herkälle iholle, ikääntyvälle iholle, couperosa, punaisuuteen taipuvalle iholle, maksaläiskille ja ihon tummentumille.

Kosteusvoide

Tässä täydellinen kosteuvoide erityisesti talven pakkaskeleille, koska tuote on täysin vedetön. Kotimaisen *Kolme Cosmeticsin kosteusvoide on ihanan moussemainen, tarpeeksi rasvainen ja jättää ihon todella pehmeäksi ja kosteutetuksi. Levitän tätä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle kasvoveden jälkeen. Sisältää kehäkukkauutetta ja luomu sheavoita sekä on täysin hajusteeton! Tämä tuote on todella tuhtia ja rasvaista, mutta tämä kyllä tekee ihmeitä kuivalle iholle. Todella pieni määrä riittää koko kasvoille.

Tuote sopii hyvin: kuivalle iholle, herkälle iholle, pintakuivalle iholle, ongelmaiholle, couperosa.

Kasvoöljy

Olen täysin rakastunut tähän *Flow Cosmeticsin Arctic beauty oil kasvoöljyyn! Tämä tuote kirkastaa, heleyttää, suojaa ja Flow Cosmetics on suomalainen luomukosmetiikkaa valmistava yritys. Kasvoöljy sopii korvaamaan iltaisin kosteusvoiteen tai voit laittaa tätä muutaman tipan vielä kosteusvoiteen päälle tehostamaan vaikutusta. Itse käytän tätä nimenomaan iltaisin ja tästä on tuli suosikkini tosi nopeasti! Auttaa tasoittamaan ihon sävyä, joten sopii hyvin myös couperosaiholle tai muuten punoitukseen taipuvalle iholle. Erinomainen tuote jokaiselle talvea varten!

Tuote sopii hyvin: couperosa, kuivalle iholle, herkälle iholle, ikääntyvälle iholle, pintakuivalle iholle, punaisuuteen taipuvalle iholle.

Kasvonaamio

Itse valitsin lisäksi vielä *Flow Cosmeticsilta mansikkamaito-hyaluronihappo naamion, jota käytän kerran viikossa kasvojen puhdistuksen jälkeen. Naamio sekoitetaan veteen ja lisään itse siihen pari tippaa tuota kasvoöljyä tehostamaan kosteutusta. Naamio levitetään kuiville kasvoille ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhdotaan pois. Tuote kuorii kevyesti ihoa kun sen huuhtoessa hieroo pois. Ihana kirkastava, heleyttävä ja kosteuttava naamio! Tuote on savipohjainen, joten se kuivuu iholle ja voi tuntua hieman kiristävältä, mutta omaa ihoani se ei ärsyttänyt siitä huolimatta lainkaan eikä kuivattanut kuten savipohjaiset naamiot usein itselläni tekee. Ihana kokeilla suomalaista kosmetiikkaa ja todeta, että on meillä täällä hienoja tuotteita <3 Ja lisäksi nämä Flow Cosmeticsin pakkaukset on aivan äärimmäisen kauniita!

Tuote sopii hyvin: kuivalle iholle, herkälle iholle, pintakuivalle iholle, punaisuuteen taipuvalle iholle.

Näillä viidellä perustuotteella saat jo ihmeitä aikaan kuivassa ihossasi! Ei Ihonhoito luonnonkosmetiikalla ei tarvitse olla hankalaa ja aikaa vievää. Hankkimalla muutaman hyvän tuotteen saat ihan uuden alun ihollesi.

*tuotteet saatu Twistbeltä blogiyhteistyötä varten

Jaa:

Facebook

One Response

Lue myös nämä

Lue myös nämä