Miten poistaa vedenkestävä ripsiväri? – jopa Bbian Never Die ripsiväri

*sisältää mainoslinkin

Toiset vedenkestävät ripsivärit ovat todella hankalia poistaa. Miten poistaa vedenkestävä ripsiväri tehokkaasti, mutta kuitenkin hellävaraisesti? On olemassa tosi tehokkaita silmämeikinpoistoaineita, jotka poistavat muutamalla vedolla kestävän silmämeikin. Olen kuitenkin itse vähän skeptinen näiden kohdalla, koska ne ovat usein liian peseviä ja voi aiheuttaa muita ongelmia herkälle silmänympärysiholle. Itse käytän pelkästään vedenkestäviä ripsivärejä ja olen kokeillut lukuisia erilaisia tapoja niiden poistamiseksi. Tässä parhaat tuotteet ja vinkit helpottamaan meikinpoistoa.

LUE MYÖS: Parhaat kestävät ripsivärit, jotka eivät tahriinnu

Öljypuhdistus – helppo tapa poistaa silmämeikki ja samalla koko kasvot

Miten poistaa vedenkestävä ripsiväri ja kasvojen ihon samalla kertaa? Öljypuhdistus. Se on hellävaraisin tapa puhdistaa kasvot sekä kaikki meikki yhdellä kertaa. Öljypuhdistus on tämän vuoksi myös todella helppo ja nopea ihonpuhdistuskeino. Öljypuhdistuksen tärkein asia on muistaa, että öljy hierotaan kuiviin käsiin ja siitä kuiville kasvoille. Itse työstän sormien välissä ensin öljyn nimenomaan ripsiin pyöritellen. Sitten pyörittelen öljyn muualle kasvojen iholle ja lopuksi vielä ripset peukalon ja etusormen välissä pyöritellen, kunnes ripsiväri sulaa pois. Ennen kasvojen huuhtomista vedellä voi ensin pyöritellä kasvot läpi kostutetuilla käsillä. Tämä muuttaa öljyn maitomaiseksi, jolloin huuhtominen helpottuu. Lopuksi kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä ja öljy huuhtoutuu pois. Ja vaikka helposti luulisi, niin kasvoille ei jää öljymäistä kalvoa.

Tuotesuositukset öljypuhdistusaineista

*Coxir Ultra Hyaluronic cleansing oil

  • tehokas, mutta hellävarainen
  • tuoksuton!
  • edullinen hinta

*Tony Moly Wonder Apricot deep cleansing oil

  • tehokas, mutta hellävarainen
  • mieto tuoksu, ei itsellä herkistä silmiä
  • edullinen hinta

*Bybi Swipe Up clean

  • luonnonkosmetiikkaa!
  • sisältää ihoa kirkastavia ainesosia

Meikinpoistoliina avuksi!

*Bbian Never Die ripsiväri on maailman paras ripsiväri sellaiselle, joka toivoo paljon pituutta ripsiin sekä kestävää kaarevuutta. Itse taivutan ripset aina ja toivon taivutuksien pysyvän koko päivän. Tämä vaatii vedenkestävän ripsivärin ja tässä hommassa Never Die on heittämällä kaikkein paras. Ainoa huono puoli on se, että ripsiväri on todella kestävä. Ja siksi se vaatii hyvät puhdistusaineet ja niksit. Huomasin, että *Makeup Eraser meikinpoistoliina on todella loistava apuväline tähän! Käytän öpljypuhdistusainetta normaalisti, mutta kun olen pyöritellyt sen kasvoille ja ripsiin, niin otan avuksi lämpimällä vedellä kostutetun meikinpoistoliinan. Käyn kasvojen ihon läpi liinalla ja kaikki meikki ja lika katoaa. Nyt vaihdoin ison liinan pari kuukautta sitten tähän pienempiin *seitsemän kappaleen settiin. Setti sisältää siis seitsemän pienempää meikinpoistoliinaa sekä pesupussin. Käytän samaa liinaa aamupesussa pelkän veden kassa ja illalla vielä meikinpoistoon. Sitten vaan lappu pussiin ja viikon päästä pesuun. Super!

LUE MYÖS: Paras vedenkestävä ripsiväri – pituutta ja kestävää kaarevuutta!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä