Miten saada keltaisuus pois hiuksista? – parhaat pesu ja hoitotuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Studio Savon

miten saada keltaisuus pois hiuksista?

Vaalennetuissa hiuksissa on ihanaa, kun sävy pysyy kivan viileänä eikä taita liikaa keltaiseen. Miten tämä onnistuu ja miten saada keltaisuus pois hiuksista? Tähän on olemassa muutamia hyviä vinkkejä joilla saat ylläpidettyä paremmin sävyn kirkkaana ja raikkaana. Tiesitkö, että esimeriksi liika hopeashampoon käyttö saa hiuksista helposti vain tummemmat ja tunkkaiset? Tai, että kotikaupunkisi vedenlaatu vaikuttaa hiuksien sävyyn? Postauksen lopussa on myös alekoodi ja pakettitarjous!

Näillä vinkeillä keltaisuus pois hiuksista

1. Hanki kunnon syväpuhdistava shampoo

Syväpuhdistava shampoo poistaa hiuksista metallijäämiä, tuotejäämiä ja saa hiuksista jo yksinään kirkkaammat. Hopeashampoo tai hoito toimii paremmin syväpuhdistetussa hiuksessa, josta on kaikki ylimääräinen pesty ensin pois. Itse pesen joka kerta ennen hopeashampoota syväpuhdistavalla shampoolla. Hopeashampoo on itselleni sävyte enemmän kuin shampoo.

Tuotesuositukset:

DS Mineral removing shampoo

Kotimainen DS mineral removing shampoo poistaa tehokkaasti muotoilutuotteiden jäämät ja epäpuhtaudet hiuksista. Hajusteeton! (Tästä postauksen lopussa pakettitarjous alekoodilla!)

Living Proof Triple Detox Shampoo

Todella tehokas Triple Detox shampoo poistamaan kalkkikertymiä ja metallijäämiä hiuksista! Hyvä valinta, jos oman kaupungin vesi on kalkkista ja kovaa. Mukana tulee helppokäyttöinen vedenlaadun testausliuska, jolla voi selvittää oman veden kovuusasteen.

2. Tehokas hopeashampoo

Itse en halua hopeaashampoon jättävän sinistä tai violettia sävyä hiukseen. Haluan vain taittaa sillä keltaisuutta pois. Hopeashampoo ei saa olla liian jytyä! Liian pitkää vaikutusaikaa kannattaa välttää, jotta hius ei sävyty liikaa. Sävyä voi tehostaa antamalla hopeashampoon olla pari minuuttia hiuksissa. Usein hopeashampoot on tosi kuivattavia, joten tuotteilla on eroja.

Tuotesuositus:

DS Blond Shampoo

Kotimainen, vegaaninen ja hajusteeton Blond shampoo, joka taittaa hiuksista keltaista sävyä pois tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Ei takuta hiuksia! (postauksen lopussa pakettitarjous tästä!)

3. Älä pese hopeashampoolla joka pesukerta!

Liika hopeashampoon käyttö saa hiukset helposti liian tunkkaisen näköiseksi ja hius saattaa muuttua tummemman näköiseksi. Pese hiuksia sinun hiuslaadullesi sopivilla tuotteilla aina muulloin. Itse pesen hopeashampoolla n. joka kolmas pesukerta.

4. Pidä vaalennetut hiukset hyväkuntoisina

K18 hoito on kotona tehtävä rakennetta korjaava hoito

Itselläni on luonnonkarhea vaalennettu hius, joten hiukseni ovat karheat ja huokoiset. Vaalennettu hius on huokoisempi kuin vaalentamaton ja siksi on tärkeä hoitaa sitä tehokkaasti. Omat hiukseni muutti ihan täysin K-18 hoito! Olen käyttänyt sitä nyt vajaa vuoden ja se on paras hoito mitä vaalennettu hius voi saada. Purkki on hintavampi, mutta todella riittoisa. Itselläni purkki kestää useita kuukausia. Voit lukea lisää tästä aiemmasta postauksesta.

Tuotesuositus:

K-18 hoito on ennennäkemätön jätettävä hoito korjaamaan hiuksen rakennetta. Se silottaa hiukset neljässä minuutissa ja saa niihin uskomattoman kiillon. (pakettitarjous postauksen lopussa)

Kuva hiuksista ennen ja jälkeen K-18 hoidon. Kuvassa ei suoristettu hiuksia. Vain harjattu ja kuivattu.

5. Luota raidoitus ammattilaiselle

Itse luotan oman vaalentamiseni ammattilaiselle. Omaa hiustani vaalennetaan pienissä raidoilla 2-3kk välein. Näin sävy pysyy kirkkaana pohjalla ja sen ylläpito on tosi paljon helpompaa. Lisäksi raidoittaminen on hiuksille huomattavasti paljon hellävaraisempi vaihtoehto ja oma sävy liukuu nätisti raidoitettuun pituuteen.

Alekoodi ja pakettitarjous!

ALEKOODI: Koodilla MEIKKIMUIJA saat -20% alennukset kaikista Living Proofin tuotteista 30.11.2021 asti Studio Savonin verkkokaupasta. Lisäksi tästä linkistä saat ostoskoriin valmiiksi keräiltynä täydellisen hoitosetin vaaleiden hiusten hoitoon ja sävyn ylläpitoon! Tarjoushinta setille on 99€ (norm. 149€)

Pakettitarjous, jolla helppo hoitaa keltaisuus pois hiuksista

Setti sisältää:

K18 hoito

Kaksi minikokoista K-18 hoitoa

Matkakokoisen Living Proofin syväpuhdistavan shampoon

DS Mineral Removing shampoon

DS Blond Shampoon

DS Mineral Removing Shampoo

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä