Miten tilata kosmetiikkaa netistä onnistuneesti? – vinkit sävyvalintoihin

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun tilaa kosmetiikkaa netistä? Moni haluaa edelleen ostaa esimerkiksi meikkinsä kivijalkamyymälästä. Tähän vaikuttaa eniten meikkien osalta sävyvalinnat. Erityisesti meikkivoiteen sävyvalinta on edelleen iso ongelma monelle. Toki myös toiset haluaa saada ammattilaisen mielipiteen sekä palvelua. Meikkejä voi kuitenkin tilata onnistuneesti myös netistä. Annan muutaman hyvän vinkin, joista on hyötyä verkkoshoppailussa.

Meikkivoiteen sävyvalinta

Milani conceal + perfect meikkivoide sävyt
Milani Conceal + perfect meikkivoiteen sävyt 00B, 01 ja 06

Meikkivoiteen sävyn valitseminen on selkeästi monelle ongelma. Varsinkin kun tilataan kosmetiikkaa netistä. Se on monelle ongelmallista, vaikka menisi ostoksille myymälään. Oman ihon pohjasävyn tunnistaminen on hyvä tapa aloittaa selvittämään omaa ihonsävyä. Tähän on kuitenkin helppo vinkk. Jos palat auringossa helposti olet luultavammin pohjasävyltäsi kylmä. Jos taas rusketut helposti, pohjasävysi on lämmin. Voit siitä huolimatta valita hieman lämpimän pohjasävyn meikkivoiteelle, jos pyrit poistamaan punaisuutta iholta. Lämmin sävy poistaa punaisuutta tehokkaammin. Pyri silti valitsemaan oikea vaaleusaste sekä hieman kellertävä sävy. Älä ota kaikkein keltaisinta sävyä jos olet sävyltäsi tosi kylmä. Pari vinkkiä tähän itse sävyvalintaan on kuitenkin antaa, joita käytän itse aina kun tilaan kosmetiikkaa netistä.

LUE MYÖS: Parhaat kestävät meikkivoiteet + vinkit kestävään meikkiin!

1.Fintation.com

Findation auttaa tilaamaan oikeat sävyt kun tilaat kosmetiikkaa netistä
Kuva: Findation.com

Fintadion on meikkivoiteiden sävyjen vertailuun rakennettu verkkosivusto. Todella toimiva juuri verkko-ostosten tekemiseen juuri meikkivoiteen suhteen. Sivustossa syötät haluamasi meikkivoiteen merkin ja valitset vertailupohjaksi sinulle sopivan meikkivoiteen ja siitä sopivan sävyn. Sivusto etsii sinulle haluamastasi meikkivoiteesta vastaavan sävyn. Tosi helppoa ja kätevää!

2. Googlen kuvahaku

Itse teen näin aina kun olen ostamassa uutta meikkivoidetta. Laitan googlen kuvahakuun esim. “Milani conceal + perfect foundation shades” tai “Milani conceal+perfect foundation swatches”. Näin saat kuvia meikkivoiteen sävyistä iholla ja vertailua sävyistä keskenään esimerkiksi kädellä. Usein kuvissa on myös vertailua eri meikkivoiteiden välillä (usein bloggaajat).

Näistä verkkokaupoista tilaan kosmetiikkaa netistä

Nobe kauneudenverkkokaupan logo. Nobelta voi tilata kosmetiikkaa netistä

Nobebeauty.fi

Nobe on yksi ehdoton suosikki verkkokauppani. Heillä on laaja valikoima meikkejä, ihonhoitoa ja hiustuotteita. Merkkeinä suosikeistani mm. Huxley, Tony Moly, Beautyblender, Luxie, Bybi ja Vita Liberata.

Oletkaunis.fi verkkokaupan logo

Oletkaunis.fi

Toinen kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, jossa myydään mm. suosikeistani L.A. Girlin luomiväripaletteja, Jeffree Star Cosmeticsin tuotteita sekä Ofran upeita highlightereita.

Lyko verkkokaupan logo

Lyko.fi

Lyko on valtavan valikoiman verkkokauppa. Mukana brändejä laidasta laitaan. Muun muassa Essencen ja Catricen tuotteet löytyvät täältä.

Jolie.fi

Luonnonkosmetiikan verkkokaupan Jolien logo

Jolie on luonnonkosmetiikan karkkikauppa. Todella laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa kuten Whamisa, Urang, Bybi, Evolve,Kjaer Weis, Absolution yms.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä