Näyttävä ja helppo pikkujoulumeikki – sopii myös virtuaalipikkujouluihin!

Tänä vuonna ei varmasti monessakaan firmassa vietetä pikkujouluja, mutta tämä helppo pikkujoulumeikki sopii loistavasti myös etänä järjestettäviin pikkujouluihin. On tarpeeksi vahva, jotta näkyy meikki hyvin myös tietokoneen ruudulta. Ja mielestäni tänä vuonna jos koskaan on ihan hyvä leikkiä glitterillä! Tämä vuosi sitä todella tarvitsee. Toki myös tavallisiin pienen porukan pikkujouluihin tämä meikki on aivan loistava vaihtoehto. Lisäksi tämä on helppo tehdä, vaikka näyttävä meikki onkin.

Meikin kulmakivet:

  1. Punainen huulipuna

Klassinen punainen huulipuna sopii jokaiselle ja on aina juhlava! Kokeile eri sävyjä. Perus kylmään taittava punainen on se klassisin vaihtoehto. Helppo pikkujoulumeikki saa näyttävyyttä upeasta punasta. Ps. tämän sävyinen puna saa hampaasi näyttämään valkoisemmilta!

Oma valinta: *Lumene Luminous Moisture lip color

2. Tumma punainen luomiväri ja punainen painettu glitteri

*Smashit Luxury palette Matt & Glitter

Tämän meikin voi tehdä vain yhdellä luomivärisävyllä, jonka päälle laitetaan painettua glitteriä. Jos käytät painettua glitteriä, et välttämättä tarvitse erikseen glitterliimoja tai primereita.

Oma valinta: *Smashit Luxury palette Matt & Glitter tai *Smashit Sparkle eyeshadow palette

LUE LISÄÄ: Täydellinen glitterpaletti ja sillä helppo silmämeikki

3. Näyttävät tekoripset

näyttävä ja helppo pikkujoulumeikki tulee helposti hyvillä tekoripsillä
Suosikkini: *Iconic Lite ripset

Silmämeikki saa näyttävyyttä myös ripsillä. Valitse omaan silmääsi sopivat ripset tai painele ripsiesi päälle muutamia ripsitupsuja oman maun mukaan.

Oma valinta: *House of Lashes – Iconic Lite

Tutoriaali silmämeikkiin:

  1. Pohjusta luomet, jos sinulla on ongelmia luomivärin pysyvyyden kanssa. *Wetn wildin pohjustaja pitää luomivärin paikoillaan koko päivän ja on todella edullinen vaihtoehto.

2. Levitä tummaa punaista sävyä koko liikkuvalle luomelle luomivakoon asti.

3. Ota vaaleampaa oranssihtavaa sävyä häivytyssiveltimeen ja ala pyöritellä sillä tumman punaisen ylärajaa pyörivin liikkein. Huomaat, että punainen sävy alkaa häivyttyä oranssin kanssa. Nosta sävyä luomivaon yli tarpeeksi ylös. Jätä kulmakarvan ja luomivärin väliin aina hieman kuitenkin tyhjää tilaa.

4. Painele sormeesi tummanpunaista glitteriä ja painele siitä suoraan kaikkialle liikkuvalle luomelle. Glitteri tarttuu itsestään kiinni luomeen.

Yhdistä ylä ja alaluomi ulkonurkasta niin, että tuot tummanpunaista sävyä myös alaluomelle.

Taivuta ripset ja levitä ripsiväriä ylä ja alaripsiin. Lisää ripset tai tupsuja.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä