Nopea meikki muutamalla tuotteella – nämä pelastaa kiireessä!

*sisältää mainoslinkin

Nopea meikki ja oikeat tuotteet auttaa niinä päivinä, kun aikaa ei oikeasti ole meikkaamiseen. Itselläni on selkeät suosikkituotteet juuri niihin päiviin kun haluan pikaisesti freesata ilmettä. Muutamalla tuotteella saa jo ison muutoksen eikä aikaa tarvita paljon. Nämä tuotteet pelastavat kiireisen aamun tai huonosti nukutun yön jäljet kasvoilta.

Nopean meikin kulmakivet

1. Hehkuva iho

Itse käytän tätä tuotetta aina kun haluan ihoni hehkuvan ja samalla tasoittaa nopeasti ihoni sävyä. Kyseessä on Vita Liberatan *Beauty Blur voide, joka ei siis ole meikkivoide vaan ihonsävyä ja pintaa tasoittava voide. Samalla se tuo mielettömän glown iholle! Levittyy kätevästi sormin ja on siksi niin helppo ja monikäyttöinen. Täydellinen pikakaunistaja! Käytän itse sävyä Latte light ja kesällä ruskettuneena sävyä light.

LUE MYÖS: Vita Liberata Beauty blur – upeaa hehkua kasvoille!

2. Tummuus piiloon silmien alta

Tummat silmänaluset ovat se, mikä saa näyttämään olemuksen väsyneeltä. Tykkään käyttää *Lancomen Tein idole ultra wear peiteainetta aina, jos en käytä meikkivoidetta. Se on koostumukseltaan kevyt, mutta peittävä ja sopii käytettäväksi myös muualla kuin silmien alla. Peiteaine siis peittää sekä tummat silmänaluset, että lopun punoituksen poskipäiltä sekä peittää nopeasti yksittäiset näpyt. Levittyy sormin tai siveltimellä. Toinen näppärä peiteaine nopeaan meikkiin on *Catricen Camouflage creme, jota on tosi helppo ottaa ja annostella sormin iholle.

3. Kulmakarvat kehystää kasvoja

Kulmakarvat kehystää katseen ja luo ryhtiä olemukseen. Siksi se on ehdottomasti se mihin haluan kiinnittää omassa olemuksessani huomiota. Vaikka olisi kiire, niin kulmat vähintäänkin harjaan ojennukseen. Nopea meikki kulmien osalta onkin helpoin tehdä värillisellä kulmageelillä. Näin saat kaksi asiaa kerralla; väriä kulmiin sekä ryhdikkään muodon. Itse tykkään esimerkiksi *Lumenen kulmageelistä sekä Diego dalla Palman kuituja sisältävästä geelistä.

4. Yksi tuote poskille ja huulille

Kirkas huulipuna piristää heti ilmettä. Lisäksi kun laittaa huulipunaa, tulee heti sellainen freesimpi fiilis. Ainakin itselleni. Huulipuna on siitä kätevä, että se sopii erinomaisesti myös poskipunaksi. Itse laitan huulipunaa ensin huulille ja sitten töpöttelen sormia huulille, jotta saan sävyä sormenpäihin. Näin saa kätevästi taputeltua sävyä myös poskipäille.

5. Avaa silmät kaarevilla ripsillä

Ripsien taivuttaminen varsinkin suorissa ripsissä tekee ihan valtavan paljon. Puhun tästä usein, koska ihmiset ei välttämättä tajua kuinka paljon se avaa katsetta. Myös ripsientaivuttimissa on eroja, joten kannattaa panostaa hyviin taivuttimiin. Itselleni sopii *Shiseidon taivuttimet, jotka saan ihan ripsien tyveen kiinni. Tämä mahdollistaa sen, että saan maksimaalisen pituuden ripsiini. Päälle pari kerrosta vedenkestävää *Bbian Never Die ripsiväriä, niin ripset pysyy kaarevina koko päivän.

6. Punoittavien silmien pelastaja!

Tämä Catricen Inside eye pen oli loistava, mutta sitä ei enää valmisteta.

Jos silmät punoittaa ja pitäisi näyttää virkeämmälle, niin suosittelen tätä kikkaa! Hanki nudensävyinen rajauskynä. Geelirajauskynät pysyy paikoillaan paremmin, joita esimerkiksi *Nyxillä on hyviä. Nudensävyinen rajaus sisäluomella suurentaa silmää, mutta myös saa punoittavat silmät näyttämään virkeämmille. Paras kaveri janoisen illan jälkeen.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä