Nopeat kiharat kiharruspuikolla – ja muotoilutuotevinkit!

Kaupallinen yhteistyö: *Oletkaunis.fi

*sisältää mainoslinkin

Pienellä kiharruspuikolla saa nopeat kiharat, jotka kestää pitkään. Halusin hankkia pienemmän kiharruspuikon edellisen tilalle ja sainkin testiin *Ghd Thin Wandin. Se on ohut, mutta monipuolinen kiharruspuikko, joka lisäksi on äärimmäisen nopea käyttää. Olen käyttänyt Thin Wandia nyt parin kuukauden ajan ja olen tosi tyytyväinen siihen. Ja yllättynytkin!

Alekoodi: Koodilla 20JONNA saat -20% kaikista Oletkaunis.fi verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista 16.10.2022 asti.

GHD Thin Wand taipuu moneen

Halusin nimenomaan ohuen kiharruspuikon, jolla saisi tehtyä näyttävämpää pientä kiharaa ja siihen tämä *Thin Wand on erinomainen. Olin kuitenkin tosi yllättynyt parista Thin Wandin ominaisuudesta; kuinka nopeat kiharat sillä saa tehtyä ja kuinka sillä saa myös isompaa kiharaa! Pientä kiharaa tehdessä otan luonnollisesti hiuksia hieman pienemmissä osioissa ja kierrän puikon ympäri. Hiuksia pidetään raudan ympärillä vain parin sekunnin ajan ja hiukset on kihartuneet. Ja nämä kiharat kestävät. Siis vaikka ottaa hiuksia pienemmissä osioissa, niin koko pään kihartamiseen ei mene 10 minuuttia kauempaa! Jos kuitenkin haluan vähän isompaa kiharaa, niin otan isompia osioita ja kiharoista tulee tosi nätit. Thin Wandia on tosi helppo käyttää. Laitteessa on vain virtakytkin ja rauta kuumenee muutamassa sekunnissa kuumaksi. Tällä raudalla saa siis tehtyä näyttävän kiharapilven tai loivemmatkin kiharat.

Parhaat Thin Wand ominaisuudet:

  • optimaalinen lämpötila 185 astetta, joka jakautuu tasaisesti
  • pitkä kiharrinosa, joka sopii pitkillekin hiuksille
  • automaattinen virrankatkaisu 60 min jälkeen, jos käyttämättä
  • 14mm keraaminen kiharrin sopii luonnonkiharan korostamiseen, pienten kiharoiden tekoon tai isompiin laineisiin

Kolme muotoilutuotevinkkiä!

GHD muotoilutuotteet ei ollut itselle kovin tuttuja etukäteen. Nyt kuitenkin olen löytänyt muutamat todella hyvät tuotteet heiltä, joita voin suositella lämpimästi.

Karkeille ja pörröisille hiuksille!

Aiemmin keväällä sain testiin *GHD Dramatic Ending hiusseerumin, joka on ollut mulla tosi ahkerassa käytössä siitä lähtien. Jo toinen pullo menossa! Kyseessä on siis hiusseerumi, joka ei ole öljymäinen vaan silkkinen seerumi, joka silottaa karheimmankin hiuksen. Ja toisin kuin öljhyt, se ei klähmää ollenkaan! Hius jää tosi sileäksi ja ilmavaksi. Käytän itse tätä lähinnä latvoissa ja freesaan tällä myös pöörrööntynyttä kiharaa.

Viimeistele kiiltoa kampauksiin

*Shiny ever after suihke on kaunista kiiltoa kampauksiin ja kiharoille luotu kuiva suihke. Ei latista hiuksia eikä saa niitä näyttämään rasvaisille. Hienojakoinen suihke sopii tosi hyvin erilaisten kampausten viimeistelyyn.

Lämpösuojaa kihartimen alle

GHD *Bodyguard lämpösuojasuihke, joka sopii kaikille hiustyypeille. Kevyt suihke ei tunnu hiuksissa miltään. Loistava suihke niin suoristusraudan kuin kihartimen alle. Hoitaa ja siloittaa hiuksen pintaa samalla kuin suojaa tehokkaasti.

LUE MYÖS: Parhaat hiustuotteet kihartamiseen, pesuun ja muotoiluun

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä