Paras hiusharja takkuuntuville hiuksille x 4

Hiusharjalla on todella merkitystä ja eroja löytyy hurjasti. Olen kokeillut kymmeniä erilaisia hiusharjoja, mutta mikä on paras hiusharja? Nämä kolme kuitenkin löivät muut harjat mennen tullen. Haluan hiusharjalta siis ensisijaisesti hyvää selvittävyyttä ja hellävaraisuutta. Harjan pitää soveltua myös märkien hiusten selvittämiseen. Itse harjaan hiukseni hoitoaine päässä suihkussa, koska hiukseni ovat hieman luonnonkiharat ja pörröiset. Harjan pitää itselläni myös pystyä selvittämään paksut ja pitkät hiukset eli läpäistä hyvin hiukset päänahkaan asti. Erilaisille hiuksille tarvitaan erilainen harja, joten nämä kolme ovat toisistaan hieman erilaisia. Esimerkiksi luonnonkihara ja pörröinen hius kaipaa suihkussa käytettävää selvitysharjaa. Myös curly girl metodiin kuuluu hiustenharjaaminen hoitoaineen kanssa. Silloin harjaksi kannattaa valita sellainen, joka on tarkoitettu märkien hiusten selvittämiseen. Myös hennoille hiuksille ja esimerkiksi lapsien hiuksille on oma harjansa. Löydä oma suosikkisi näiden kolmen joukosta!

1. Tangle Teezer Wet brush – märkien hiuksien tehoselvittäjä!

paras hiusharja itselle on tämä Tangle Teezer hiusharja

*Tangle Teezer on klassikko ja pitkäaikainen suosikkini. Erityisesti tämä varrellinen versio. En pidä siitä varrettomasta yhtään, koska en saa siitä kunnon tiukkaa otetta. Tämä sopii käteen hyvin, ei revi yhtään, sopii nimenomaan märkään hiukseen ja selvittää hetkessä! Itse käytän tätä harjaa aina suihkussa kun harjaan hiukset hoitoaine päässä. Sopii curly girl metodiin! Harjakset kokonaan kumia, eikä mukana ole luonnonharjasta. Eli tämä on nimenomaan selvitykseen tosi hyvä. Toinen loistava vaihtoehto tälle on *Denmanin Tangle Tamer!

2. Denman Tangle Tamer Gentle – erinomainen takkuharja lapsille ja hennoille hiuksille!

Denman tangle brush on paras hiusharja lapsille

*Denmanin takkuharja on tosi kiva selvitysharja. Hitaampi kuin Tangle Teezer, mutta todella hellävarainen! Pienempi kooltaan myös kuin edeltävä. Harjakset kovamuovisia, mutta joustaa liikkeen mukaan hyvin ja antaa periksi. Sopii myös erinomaisesti hennoille hiuksille ja lapsille pienmmän kokonsa vuoksi.

3. Olivia Garden Fingerbrush – Selvittää ja erottelee kiharat hyvin

Olivia Gardenin Fingerbrush on erinomainen selvitysharja, mutta todella hyvä hiusharja myös muuten. Harjakset ovat sekoitus muovisia harjaksia ja luonnonharjaksia. Luonnonharjakset tekevät hiuksista kiiltävät ja harja poistaa samalla sähköisyyttä hiuksista. Erinomainen siis pörröisille hiuksille siloittavuutensa ansiosta. Harjassa on päässä sisäänasennettu kampapiikki, jolla saa tehtyä helposti jakauksen. Sopii märkään ja kuivaan hiukseen.

4. WET Brush Go Green Treatment And Shine – Upeaa kiiltoa!

Kookosöljyä sisältävä kiiltoa ja sileyttä tuova *Wet brushin hiusharja on ehdottomasti nykyinen suosikkini! Tämä nimittäin selvittää ihan leikiten hiukset ja saa niihin niin kauniin kiillon. Ja vaikka sisältää öjyä, niin tämä harja ei jätä hiusta raskaaksi ja öljyiseksi. Selvittää kuivan ja märän hiuksen tosi helposti. Lisäksi harja on biologisesti hajoava!

LUE MYÖS: Kolmet eri kiharat eri välineillä – 3 x paras kiharrin

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä