Paras luonnonkosmetiikan itseruskettava

Olen testannut pari kuukautta itseruskettavia etsien niitä kaikkein parhaimpia. On testattu luonnonkosmetiikkaa ja synteettistä, moussea ja spraytä, heti ruskettavaa ja asteittain ruskettavaa. Ja nyt on testit saatu päätökseen ja on esittelyiden aika!

vas. ennen oik. Zuii moussen jälkeen (sävy medium)

Zuii itseruskettavat tuotteet

Paras luonnonkosmetiikan itseruskettava tulee Zuiilta! Mukana testissä Zuiilta heti ruskettavista oli mousse sävyissä medium sekä dark ja asteittain ruskettavista vartalovoide, kasvovesi sekä kasvovoide. Valinnanvaraa on siis kivasti ja pystyy valitsemaan itselleen parhaimman tuotteet rusketukseen. Zuiin tuotteita myy mm. Sokokset, Ruohonjuuri sekä House of Organic verkkokauppa.

Ihon valmistelu itseruskettavan käyttöön

Pesin ihon ensin Zuiin Moisturising body washilla, jonka tuoksu on täysin huumannut minut. Rakastan sitruksisia tuoksuja ja tämä on ihan täydellinen greipin ja sitruunan tuoksuinen suihkusaippua. Psoriaatikkona saippualla peseminen ei kuulu yleisesti suihkurutiineihini vaan käytän pesunesteitä, mutta tämä ei kyllä kuivata ihoa lainkaan ja olen nauttinut tämän käytöstä tosi paljon. Tosin tämä suihkusaippua ei ole edullisimmasta päästä, mutta jos olet valmis maksamaan hieman enemmän on tämä suihkusaippua kyllä ihan silkkaa rakkautta iholla. Iho kannattaa myös sheivata, jos haluaa varmistaa tasaisen lopputuloksen säärissä. Myös kuorinta ennen itseruskettavan levittämistä varmistaa tasaisen sävyn. Itse en käyttänyt mitään kuorinta-ainetta vaan kuorin ihon Zuiin kuorivalla kintaalla kauttaaltaan. Tällä voi kuoria joko kosteana suihkussa tai tehdä kuivakuorinta kuivalle iholle. Tosi kätevä tapa kuoria iho ilman ylimääräisiä kemikaaleja. Sitten iho onkin valmiina nopeaan päivetykseen!

Zuii itseruskettava vaahto

Testasin *Zuiin vaahdoista medium ja dark sävyt omalle iholleni ja kumpikaan näistä ei ollut lainkaan oranssi väriltään. Jos olet kovin vaalea ja haluat luonnollisen kevyen päivetyksen kannattaa valita medium sävy. Syvempää väriä saat dark sävyllä mikä sekään ei ole luonnottoman tumma, itse tykkäsin sävystä Dark enemmän kuin Mediumista. Vaahto on todella helppo levittää, enkä ole saanut kertaakaan mitään ylimääräisiä rajoja sillä aikaan. Vaahto levitetään *kintaalla, joka on todella näppärä levityksessä! Monia kintaita kokeilleena oli tämä kinnas ehdottomasti laadukkain ja paras. Ei perinteinen vaahtomuovikinnas. Tällä on hyvin vaikea saada epätasaista jälkeä. Tuoksu on omalla ihollani perinteisen itseruskettavan tuoksuinen, jossa on seassa hieman jotain kookoksista makeutta. Karttaväri on mukana, joten levittäminen on myös siksi helppoa. Tämä tuote imeytyy ihoon tosi nopeasti eikä siksi tahraa lainkaan. Koska tuotteen sävy tarttuu ihoon jo parissakin tunnissa, ei tarvitse kauaa rusketusta odotella. Tuoksu katoaa päivässä iholta kokonaan eikä häiritse lainkaan. Tämä on ehdottomasti luonnonkosmetiikan ykkösruskettaja!

sävyt vas. Dark ja oik. Medium

Sävyn ylläpito

Rusketusta kannattaa ylläpitää hyvällä kosteutuksella ja itseruskettava kun on kuluva tuote, niin sitä pitää aika ajoin myös lisätä. Zuiin *asteittain ruskettava vartalovoide hoitaa nämä molemmat kerralla! Tällä saa heti valmiin rusketuksen ylläpidettyä, vaikka läpi vuoden. Jos siis moussen käyttäminen pelottaa, niin kannattaa kokeilla tuota voidetta yksinään, jolloin saa asteittain lisääntyvän rusketuksen. Hyvä aloittelijoille!

Itseruskettavat kasvoille

Itseruskettavien käyttäminen kasvoilla on aina hieman hankaa, koska useat itseruskettavat eivät sovi kasvoille. Kasvojen iho saattaa tukkeutua tai kasvoilla sävy näyttää liian tummalle. Zuiin *asteittain ruskettava kasvovesi ja *kasvovoide on kevyitä, helppokäyttöisiä ja ruskettaa muutamana iltana laitettuna kasvot tosi luonnollisesti. Lisäksi nämä sisältävät kasapäin hoitavia aineita, joten kaiken lisäksi nämä ovat hyviä tuotteita muutenkin kuin sävyä antamaan. Kosteusvoide sisältää ihoa helliviä öljyjä kuten sheavoita ja kaakaovoita! Helppo tapa pitää kasvoilla pientä päivetystä ympäri vuoden. Näitä voi siis levittää ihan käsin normaalin kasvoveden ja kosteusvoiteen tapaan. Voi käyttää yhdessä tai vain jompaakumpaa. Tämän helpommaksi kasvojen päivettäminen ei tule.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä