Paras itseruskettava – voiton toi monipuolinen valikoima ja helppous!

Paras itseruskettava on nyt julistettu. Ei sille vaan voi mitään, että Vita Liberatan monipuolinen valikoima ja helpot tuotteet nousivat edelleen kärkeen. Luonnonkosmetiikasta ykköseksi nousi Zuiin itseruskettavat, joista voi lukea tästä postauksesta.Vita Liberata on varmaan kehutuin itseruskettava ollut jo vuosien ajan. Itse olin aiemmin kokeillut vain heidän klassikkoaan eli perinteistä itseruskettavaa vaahtoa sävyssä medium. Nyt otin testiin sarjan kaikki tuotteet jotka käsiini eli Invisi foaming tan water, Phenomenal mousse sekä Self tanning mist suihke sekä Body Blur tuotteet. Näitä on keskenään vaikea vertailla ja laittaa järjestykseen, koska se riippuu niin paljon tilanteesta, millaista tulosta hakee ja mihin haluaa rusketusta.*Vita Liberata käyttää tuotteissaan paljon luonnonmukaisia raaka-aineita, mutta nämä ei ole 100% luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet ovat kosteuttavia ja ihoa ravitsevia, sekä suurin osa on melko tuoksuttomia.

Ennen ja jälkeen. Tässä iholla Invisi tanning water sävynä medium-dark.

Sain teille jälleen kysyttyä alekoodin ja saatte 31.5.2020 saakka -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista koodilla MEIKKIMUIJA

Fabulous sel tanning tinted mousse

Klassikko eli *perinteinen mousse, joka toimii aina. Karttavärillä varustettu helposti levittyvä mousse, joka tekee hyvän värin iholle. Jos tämän laittaa yöksi, sotkee hieman lakanoita, koska tuotteessa on väri levittäessä mukana. Karttaväri helpottaa levittämistä, jos on epävarma levityksestä. Tuoksuton levittäessä, mutta tuoksuu iholla hieman perinteiselle itseruskettavalle. Mutta ei kovin voimakkaasti. Sisältää ihoa kosteuttavia luonnollisia raaka-aineita, mutta ei luokitella luonnonkosmetiikaksi. Ei sisällä eläinperäisiä aineita myöskään, joten on vegaaninen.  Syystä klassikko ja kehujensa arvoinen.

+ Sävyt hyviä, ei oransseja

+ Karttavärin ansioista levitys onnistuu tasaisesti kiireessäkin

+ Mieto tuoksu

-Tahraa lakanat, jos antaa vaikuttaa yön yli

Invisi foaming tan water

Tämä Invisi vaahto on väritöntä levittäessä eikä siksi sotke lainkaan. Tuoksuton koostumus, jossa en huomannut ihollakaan juuri ollenkaan perinteistä itseruskettavan tuoksua. Levitetään normaalisti kintaalla ja annetaan vaikuttaa 4-8 tunnin ajan. Iho ei jää levityksen jälkeen tahmaiseksi vaan tuote imeytyy nopeasti ihoon. Tykkäsin tästä siksi, että tämän levityksen jälkeen pystyi heti pukemaan ja lähtemään normaalisti, vaikka kauppaan. Karttavärillisten kanssa tykkään tehdä niin, että laitan ne illalla ja pesen aamulla. Tämä oli siitä kätevä, että voi käyttää koska tahansa.

+ Ei tahraa, koska on väritön

+ Hyvä sävy (medium – dark)

+ Sävy kehittyy iholle pikkuhiljaa vaikutuksen aikana, ei suttuista karttaväriä iholla

+ Imeytyy nopeasti!

+ Mieto tuoksu

+ Paras itseruskettava sävynsä puolesta omalla ihollani

-Levitys hieman hankalampaa,koska ei näe mihin on jo laittanut. Vaatii keskittymistä.

Phenomenal mousse

*Phenomenal mousse on perinteinen itseruskettava mousse, mutta pitkäkestoisemmalla lopputuloksella. Tämä sopii silloin, kun ei jaksa laittaa itseruskettavaa niin usein. Tässä kesto on normaalia itseruskettavaa hieman pidempi. Vaikutusaika iholle levityksen jälkeen on 4-8 tuntia, jonka jälkeen karttaväri huuhdotaan pois. Rusketus kestää hyvänä parin viikon ajan.

+ Pitkäkestoinen! Paras itseruskettava kestonsa puolesta

+ Sävy ihana! (mediumia kokeilin)

+ Helppo levittää karttavärin ansiosta

+ Mieto tuoksu

-Tahraa lakanat, jos antaa vaikuttaa yön yli.

Self tanning mist

Tämä *asteittain päivettävä suihke sopii itselläni hyvin kasvoilla käytettäväksi! Todella hienojakoinen suihke, jolla on helppo saada tasainen päivetys. En kokeillut tätä koko vartalolle, vaan kasvoille sekä kämmenselkiin, jotka on aina jotenkin itseruskettavissa ne hankalimmat paikat. Suihkautin sormet ”levitettyinä” ja sitten sormet hieman koukussa ja sain tosi nätisti tämän myös käsiin. Tämä ei ole heti päivettävä vaan asteittain päivettävä tuote, mutta jo ensimmäisen kerran jälkeen kasvoille tuli kevyt päivetys. Tykkäsin tämän helppoudesta, vaikka tässä olikin selkeästi eniten itseruskettavan tuoksu. Mutta tuoksu katoaa vuorokaudessa omalta iholtani.

+ Kätevä suihke!

+ Hyvä käytettäväksi kasvoille ja kämmenselkiin

+ Asteittan päivettävä, joten helppo aloittelijallekin

-Voimakkain tuoksu näistä vaihtoehdoista

Body blur sekä Body blur sunless glow

Rakastuin! *Body blur voiteet ovat vähän niin kuin vartalolle käytettäviä meikkivoiteita. Voide tasoittaa ihonsävyä, tuo päivetystä iholle sekä luo jotenkin ihan käsittämättömän pinnan iholle. Iho näyttää kuin siinä olisi joku filtteri. Sellainen vähän samettisen näköinen. Kesäsäärille ja dekolteelle ihan todella kaunis tuote! Saatavilla normaali *Body blur sekä *Body blur sunless glow, jossa samalla ruskettaa ihoa asteittain. Sisältävät ihoa pehmentäviä ja kosteuttavia luonnollisia ainesosia, kuten aloe veraa sekä karitevoita.

+ UPEA lopputulos! Kuin satiiniset sukkahousut säärillä ilman sukkahousuja.

+ Helppo levittää tasaisesti

+ Tuoksuton

+ Mahdollisuus käyttää myös asteittan päivettävää versiota

– Tahraa hieman, joten en menisi valkoiselle sohvalle paljain säärin tämän kanssa

Sanoisin, että omaan käyttöön vartalolle jää eniten tuo *Phenomenal mousse, koska en jaksa joka viikko levittää itseruskettavaa, jos saan pidempiaikaisen rusketuksen tällä tuotteella. Tämä on näistä kallein, mutta kestoltaan tämä on puolet pidempi, joten on vaikea sanoa kumpi tulisi kalliimmaksi tämä vai perusmousse.  Lisäksi tuo suihke jää käyttöön sen helppouden vuoksi. Myös *Body blur voiteet jää ihan ehdottomasti käyttöön näin kesällä! Olin näistä jopa eniten innoissani! Näistä mikään ei ole huono tuote, vaan enemmänkin kannattaa pohtia miten itse haluaa itseruskettavaa käyttää ja mikä sopisi omiin käyttötarkoituksiin.

Vita Liberata ei ole siis turhaan kehuttu yhdeksi maailman parhaksi itseruskettavien tuotteiden valmistajaksi. Nämä on todella helppoja ja kauniita tuotteita. Mikä on sinun suosikkisi?

 

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä