Paras marketti meikkivoide x 3 – löydä uusi suosikki kauppareissulla!

Pitkään on jo pitänyt listata paras marketti meikkivoide lista, mutta jostain syystä se on jäänyt. Nyt kun löysin uudelleen vanhan suosikkini joitain viikkoja sitten, niin päätin tehdä tämän toivepostauksen. Minun listallani on toki siis enemmän kuivalle ja normaalille iholla sopivia meikkivoiteita, joten ota tämä huomioon. Nämä ei ole myöskään missään järjestyksessä. Kaikki on minun mielestäni hyviä meikkivoiteita kohtuu hintaan. Ja saatavissa siis myös useimmista marketeista, mutta toki myös verkkokaupoista. Näistä kaksi on jo pidempiaikaisia suosikkeja.

1. Lumene CC-Cream

Lumenen klassikko *cc-voide on ikisuosikkini. Tämä on eniten käyttämäni meikkivoide, koska se on niin helppo levittää kasvoille vaikka sormin. Levittyy myös kostealla sienellä ja siveltimellä. Cc-voide tulee sanoista color correcting, eli sillä on väriäkorjaavia ominaisuuksia. Tämän vuoksi tämä on todella hyvä esimerkiksi couperosa-iholle tai muuten punaisuuksiin taipuvalle iholle. Lisäksi tämä on todella ihon näköinen iholla. Ei jää ihon pinnalle pyörimään. Juhlakäytössä tämä ei kestä aamusta iltaan, mutta arkimeikkivoiteena mielestäni ihan paras. Itse käytän kesällä sävyä Tan ja talvella Medium.

LUE MYÖS: Aloittelijan meikit jotka sopii myös ammattilaiselle!

2. Loreal True Match

Sain yhden pr-paketin mukana tämän *Lorealin True Match meikkivoiteen ja tämä oli aikoinaan pitkään suosikkini. Olin vähän unohtanut tämän meikkivoiteen olemassaolon ja ihastuin heti uudelleen. Sävyvalikoima on laaja ja sävyt mukautuu hyvin oman ihon sävyyn. Levittyvyys on hyvä tässäkin ja levittyy sienellä tai siveltimellä nätisti. Jättää kauniin pinnan iholle eikä tartu kuiviin kohtiin kiinni. Mulla on sävy beige cream.

3. Essence Fresh & Fit

Olen yrittänyt pitkään löytää tosi edullista ja hyvää meikkivoidetta. Sellaista joka olisi alle 10€ hintaluokasta ja nyt löytyi! *Essencen Fresh & Fit meikkivoide on tosi kaunis, kestävä ja hyvän hintainen. Essenceä myy Tokmannit ja K-Citymarket, jos haluaa ostaa marketista. Näitä toki saa myös verkkokaupasta tilattua. Itselläni on sävy 30 Fresh Honey, joka on hieman lämpimään taittava keskivaalea sävy.

LUE MYÖS: Parhaat edulliset meikkivoiteet – kaikki alle 20€!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä