Paras meikkivoidesivellin x 3 – näillä levität meikkivoiteen täydellisesti

Paras meikkivoide sivellin riippuu tietysti siitä, että mitä meikkivoidetta sillä on levittämässä. Siihen vaikuttaa niin meikkivoiteen koostumus kuin oma kädenjälkikin. Paras meikkivoidesivellin löytyy siis tietysti aina kokeilemalla. Mutta tässä postauksessa käyn läpi omia suosikkejani erilaisten meikkivoiteiden levittämiseen. Valitsen itse aina meikkivoidesiveltimen meikkivoiteen koostumuksen mukaan. Ja välillä valitsen meikkisienen levittämiseen mielummin. Kannattaa siis kokeilla erilaisia vaihtoehtoja omalle meikkivoiteelle.

Monipuolinen meikkivoidesivellin

Real Techniques Brush crush foundation sivellin

Real Techniquesin Brush crush sarjan *meikkivoidesivellin on suosikkini! Tämä sivellin toimii monenlaisten meikkivoiteiden kanssa. Tällä levittää juoksevamman sekä tönkömmän meikkivoiteen helposti. Harjakset eivät ole liian tiiviit, mutta ei liian pitkätkään, jolloin meikkivoide levittyy jättämättä siveltimestä viiruja kasvoille. Tämä on itselläni ns. yleissivellin moneen meikkivoiteeseen. Toimii myös mineraalimeikkipuuterin levittämiseen! Hieman vastaava meikkivoidesivellin on Luxien kabukisivellin, joka tulee *Luminous Face setissä.

Sivellin vahamaisten meikkivoiteiden levittämiseen

Itse suosin vahamaisten meikkivoiteiden levittämisessä kosteaa *meikkisientä meikkivoidesiveltimen sijasta. Mutta jos suosit ennemmiin sivellintä, niin valitsisin tiiviin siveltimen joka nappaa hyvin vahamaista meikkivoidetta harjaksiin. Loistava sivellin löytyy tähän löytyy Real Techniquesin loistavasta *kasvosetistä! Setissä on lisäksi minun suosikki *poskipunasivellin, loistava peiteainesivellin sekä ikisuosikkini *setting brush, jota käytän niin silmien alusten puuterointiin kuin highlighterin levittämiseen.

Paras meikkivoidesivellin ohuen meikkipohjan tekoon

Real Techniquesin *light layer complex sivellin on erinomainen ohuen meikkipohjan tekoon nestemäisillä meikkivoiteilla. Tämän siveltimen kanssa on tärkeää työstää meikkivoide kunnolla siveltimen harjaksiin ja ottaa meikkivoidetta tarpeeksi pieni määrä kerrallaan. Tällä siveltimellä työskentely vaatii hieman totuttelua, jos on tottunut tiivisharjaksisiin siveltimiin.

LUE LISÄÄ: Ihanat uudet Real Techniques Light layer siveltimet

Meikkisieni vai sivellin?

Toisille *meikkisieni sopii paremmin kuin sivellin. Itse käytän molempia. Tykkään tietyt meikkivoiteet levittää meikkisienellä, jolla saan aina tasaisen pohjan. Meikkisienen käytössä on erittäin tärkeää kastella meikkisieni ennen käyttöä! Kuiva sieni imee kaiken meikkivoiteen sisäänsä ja näin meikkivoidetta kuluu todella paljon enemmän. Lisäksi kostea meikkisieni levittää meikkivoiteen huomattavasti paremmin kuin kuiva sieni. Muista myös pestä meikkisieni aina hyvin käyttökertojen välissä ja vaihtaa sieni uuteen aina tasaisin väliajoin kun sieni ei enää puhdistu kunnolla tai menee rikki.

LUE LISÄÄ: 2 x sivellinsetti aloittelijalle

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä