Paras primer kuivalle iholle – näillä saat hehkuvan pohjan

*sisältää mainoslinkin

Mikä on paras primer kuivalle iholle silloin kun haluaa heleän pohjameikin. Itse en ole primereiden suurkuluttaja. Uskon, että hyvä ihonhoito on isommassa roolissa kuin itse primer. Kun ihon kosteuttaa kunnolla ennen meikkaamista, niin se asettuu iholle paremmin ja näyttää siten paremmalta. Primer on täsmätuote, jolla voi tuoda meikkipohjaan jotain lisää. Eli primer valitaan aina omalle ihotyypille ja ihon tarpeisiin. Itselläni on kuiva iho ja primerilla voin tuoda sille lisää hehkua ja kuulautta. Primer ei kuitenkaan korvaa missään tapauksessa ihonohoitoa ennen meikkiä.

Kuulautta tuovat primerit x 4

1. Danessa Myricks – Yummy skin glow serum

*Danessa Myricsin Yummy skin primer on ihanan kosteuttava ja se saa ihon hehkumaan. Käytän primerina sekä meikkivoiteen seassa. Erityisen loistavasti tämä toimii saman sarjan Yummy skin meikkivoiteen seassa. Sisältää kosteuttavia hedelmäuutteita ja antioksidantteja.

Tuoksu: Ihonhoitomainen tuoksu. Raikkaan spamainen.

Koostumus: Geelimäinen juoksevampi koostumus.

Sävy: Main Squeeze (kultainen shampanja)

Hinta: reilu 40€

2. Beauty Act – Radiant skin primer

Kicksin oma merkki Beauty Act on minusta todella hyvä ja monipuolinen. Tykkään monesta Beauty Actin tuotteesta tosi paljon. *Radiant skin primer tekee mitä lupaa eli tuo hehkua iholle ennen meikkivoidetta. Hyvä hinta/laatusuhde.

Tuoksu: Ei selkeää tuoksua

Koostumus: Perinteisen voidemainen

Sävy: Vaalea shampanja. Hehkuva.

Hinta: 19,90€

3. Laneige – Glowy makeup serum

Laneigen *Glowy makeup serum on aivan loistava! Se tuo iholle lasimaisen efektin ja tuntuu silti kosteuttavalle. Taattua korealaista laatua. Ei ole kimaltava eikä seassa ole hehkua. On nimensämukaisesti läpinäkyvän seerumimainen, joka sopii silti hyvin myös voiteen päälle.

Tuoksu: Mieto

Koostumus: Ohut seerumimainen koostumus.

Sävy: Sävytön.

Hinta: reilu 30€

4. Huxley – Priming Essence Radiance Layer

Huxleyn *Priming Essence Radiance layer on ohut geelimäinen hoitoneste, joka kosteuttaa ihoa ja tuo siihen kauniin luonnollisen kuullon. Kyseessä ei siis ole varsinaisesti primer vaan ihonhoidollinen tuote, joka on tarkoitettu meikin alle. Huxley on tunnettu ihonhoitotuotteistaan ja kuulemma korealaiset lentoemännät suosivat tämän sarjan tuotteita. Joten jos etsinnässä on paras primer kuivalle iholle, joka oikeasti kosteuttaa niin tämä on etsimäsi.

Tuoksu: Huxleylle ominainen spamainen tuoksu.

Koostumus: Geelimäinen hoitoneste

Sävy: Sävytön, jossa seassa pieniä hehkuvia helmiä.

Hinta: n.50€

LUE MYÖS: Parhaat Lumene meikit – nappaa nämä mukaan kauppareissulla!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä