Paras silmänympärysvoide meikin alle – kolme vaihtoehtoa eri tarpeisiin

Olen löytänyt todella hyviä silmänympärysvoiteita vuoden sisällä, joten ajattelin koota ne teille yhteen postaukseen. Mikä on siis paras silmänympärysvoide meikin alle? Silmänympärysiho on hyvä kosteuttaa siinä missä kasvojen muukin iho. Silmänympärysiho on ohuempaa ja siksi esimerkiksi juonteet tulevat näkyviin siinä ennen muuta ihoa helposti. Näin talvella varsinkin usealla iho kuivuu ja niin käy myös silmänympärysiholle. Toisilla ongelma on enemmän juonteiden kanssa, toisilla kuivuuden ja toisilla tekstuurin kanssa. Meikatessa silmänympärysiho kannattaa kosteuttaa samoin kuin muukin iho. Näin meikki asettuu iholle kauniimmin. Tässä muutama vaihtoehto silmänympärysvoiteeksi eri tarpeisiin.

Kirkkautta tummiin silmänalusiin

Olen tykännyt tosi paljon meikin alla käyttää tätä Bybin *Bright eye silmänympärysvoidetta. Tämä on näistä kolmesta silmänympärysvoiteesta se perinteisimmän voiteen oloinen. Voide sisältää itsessään valoa heijastavia pigmenttejä, joten toimii tummien silmänalusten kosteutukseen myös sen takia. Kosteuttaa hyvin, mutta imeytyy nopeasti. Nopeasti imeytyvän voiteen kanssa ei tarvitse pelätä, että meikki lähtee liikkumaan vaikka meikin laittaisi heti tämän perään. Sopii kaikille ihotyypeille. Myös hieman rasvaisemmalle iholle.

Bybin tuotteita myy *Nobe verkkokauppa, jossa on mun ALEKOODI voimassa koko helmikuun ajan. Eli koodilla MEIKKIMUIJA saat 10€ alennuksen yli 50€ ostoksista!

Tehokosteutusta kuiville silmänalusille

kjaer weis silmänympärysvoide toimii myös meikin alla

Kjaer Weissilta on tullut ihan uusi *silmänympärysvoide. Tai oikeastaan kyseessä on balmi eikä voide. Eli todella tuhti silmänympärysihon kosteuttaja on kyseessä. Tuhdista olomuodostaan huolimatta tämä sopii meikin alle tosi hyvin kuivemmalla iholla! Oma talvi-ihoni on todella kiittänyt tästä. Jokainen kuivaihoinen tietää kun peiteaine ei asetu nätisti silmien alle, koska iho on niin kuiva. Tämä auttaa todella pelastamaan silmänympärysihon siltä. Itse olen käyttänyt myös kuivissa suupielissä tätä.

Silmäpussien pelastaja

*Evolven hyaluronihappo silmänympärysvoide on ihana silloin, kun on nukkunut vähän huonosti. Huonot yöunet näkyy usein aamulla naamassa. Ja varsinkin silmien alla. Ihana roll-on pää on metallia, joka tehostaa sen viileää vaikutusta. Kun tätä säilyttää vielä jääkaapissa saa silmänaluset heräteltyä uuteen uskoon viileyden avulla. Lisäksi tämä kosteuttaa hyvin, mutta myös imeytyy ihoon tehokkaasti. Saa silmänympärysihon tuntumaan napakalle ja kosteutetulle. Ei jätä rasvaista tunnetta iholle, joten sopii ihan kaikille ihotyypeille.

Oliko joku näistä jo sinun suosikkisi? Kerro kommenteissa.

LUE MYÖS: Eroon pintakuivuudesta – parhaat tuotteet ja vinkit

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä