Paras vedenkestävä ripsiväri – pituutta ja kestävää kaarevuutta!

Olen löytänyt uudet suosikki ripsivärin! Paras vedenkestävä ripsiväri on aina hakusessa ja erityisesti sellainen, joka pitäisi taivutukset ripsissä koko päivän ajan. Lisäksi kesällä hikoillessa ripsivärissä pitäisi olla tarpeeksi kestävyyttä, kun kasvot hikoilee ja iho rasvoittuu luomilta. Nyt löytyi helmi, joka täyttää nämä odotukset!

Bbia Never Die ripsiväri

Sain testiin korealaista kosmetiikkaa, joiden seassa oli tämä *Bbian Never die ripsiväri. Kyseessä on kuituja sisältävä ripsiväri, eli kuidut tarttuu omiin ripsiin kiinni ja siten luo pituutta ja tuuheutta. Mitään ennakko-odotuksia ei ollut, mutta päätin kuitenkin kokeilla, koska se oli vedenkestävä. Itselläni on suorat ripset, joten taivutan ripsiäni joka päivä. Ripsivärin pitää siis kestää ja pitää ripseni taivutettuina. Lisäksi itse pidän kauniisti erotelluista ripsistä, joissa on pituutta ja hieman tuuheutta. Ja nämä vaatimukset tämä korelainen never die ripsiväri täytti täysin! Ja vaikka kyseessä ei olekaan lämpimällä vedellä poistettava ns. 38-ripsiväri, niin tämä ei itselläni tahriinnu luomille vaikka kuinka hikoilisi!

Plussat ja miinukset

+ Pitää taivutukset koko päivän ajan

+ Ei tahri päivän aikana luomia

+ Erottelee jokaisen ripsen

+ Kuidut antaa ripsille tuuheutta ja pituutta

– Hankala poistaa, koska on äärimmäisen kestävä

Vedenkestävän ripsivärin poistaminen

Vedenkestävän ripsivärin poistaminen vaatii öljymäisen tuotteen. Jos ripsiväri on vedenkestävä, ei pelkkä vesi riitä eikä vespohjainen puhdistusaine. Itse poistan kaiken meikin aina *öljypuhdistusaineella, jolla saan kaiken meikin kerralla pois. Öljypuhdistusainetta otetaan kuiviin käsiin ja se pyöritellään kuiville kasvoille. Tämä on erityisen tärkeää, koska märkiin kasvoihin öljy emulgoituu eikä sulata meikkiä pois. Lisäksi näiden kestävien ripsivärien kanssa pyörittelen öljyisillä sormilla ripsiä ja hieron ripsiä sormien välissä, kunnes meikki alkaa sulaa pois. Tähän menee pieni hetki, että se alkaa kunnolla sulamaan. Kun meikki on sulanut ripsistä pois, kastellaan kädet lämpimällä vedellä ja pyöritellään kasvot kostein käsin. Näin öljy emulgoituu eli muuttuu maitomaiseksi ja sitten se on helppo huuhtoa pois kasvoilta eikä iho jää yhtään öljyiseksi. Tässä voi käyttää apuna musliiniliinaa, meikinpoistoliinaa tai puhdistussientä. Itse käytän apuna usein *Makeup eraser meikinpoistoliinaa, joka on todella kätevä meikinpoistossa!

LUE MYÖS: Vedenkestävän ripsivärin poistaminen helposti – näillä tuotteilla onnistut!

LUE MYÖS: Vuoden paras öljypuhdistusaine – kaikki alle 20€!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä