Paras voidemainen poskipuna – esittelyssä viisi upeaa poskipunaa

Rakastan poskipunia ja usein minulta kysytään mikä on paras voidemainen poskipuna. Siihen on vaikea antaa vain yhtä vastausta ja halusinkin listata viisi minun mielestäni parasta voidemaista poskipunaa. Minulla hyvän voidemaisen poskipunan kriteereihin kuuluu sävy, helppokäyttöisyys ja kesto. Myös se vaikuttaa minkälaisen pinnan voidemainen poskipuna jättää iholle. Kävin läpi laatikkoni kaikki voidemaiset poskipunat ja tein kunnon testit niillä. Tämä viisikko pääsi kärkeen! Sävyt kaikista vierekkäin iholla löytyy postauksen lopusta.

1. Fenty Beauty voidemainen poskipuna

Fenty Beautyn tuotteita saa nykyään tilattua myös edullisesti Suomeen

Fentyn voidemainen poskipuna on yksi ehdoton suosikkini! Itselläni on sävy Strawberry Drip, joka on ihanan raikas pinkin ja korallin sekoitus. Helppo levittää sormin tai siveltimellä kasvoille. Kestää mielestäni poskipunaksi hyvin kasvoilla. Sävyvalikoima on Fentyn tuotteissa aina loistava. Jokaiselle ihonsävylle löytyy varmasti sopivat sävyt ja valikoimaa on runsaasti. Saatavuus on Suomeen nykyään edullisempaa kun Ruotsin Sephora alkoi toimittaa edullisesti Suomeen. Itse tilasin tämän juuri Ruotsin Sephorasta.

LUE MYÖS: Sephora tilaus Suomeen – Miten ja mitä kannattaa tilata?

2. Milani voidemainen poskipunatrio

*Milanin poskipunatrio on ollut kovassa käytössä siitä lähtien kun sitä kokeilin. Lisäksi keskimmäinen kirkas sävy on aika hyvä dupe juuri tuolle Fentyn poskipunasävylle. Toisen kaksi sävyä ovat kivan neutraaleja kasvoilla. Vaikka pannussa nämä kaksi näyttää tummille, ei ne kasvoilla ole niin tummia ja sopii myös vaaleammalle ihon hyvin. Edullinen hinta kolmeen pannuun nähden. Hyvä ostos!

3. Zuii Lip & Cheek creme

Paras voidemainen poskipuna luonnonkosmetiikasta on *Zuiin poskipuna! Kestävä iholla. Varsinkin sävy Helene on vahamaisempi kuin muut ja se kestää iholle tosi hyvin. Tuoksu on Zuiille tyypillinen ruusuinen, joten jos se tökkii, niin tämä ei ole sinulle. Purkki on kaunis pieni timantti, tosin hieman epäkäytännöllinen jos on pitkät kynnet. Itse levitän tämän sormin tai Real Techniquesin Setting brushilla.

4. Lumenen nestemäinen poskipuna

Kotimainen Lumene on tehnyt upean nestemäisen poskipunan

Lumenen Invisible Illumination sarja on Lumenen ehdottomasti paras sarja. Rakastan sarjan kaikkia voidemasia tuotteita. Erityisesti poskipunatipat ovat ihan loistavia. Pari tippaa riittää hyvin kasvoille. Erityisen hyviä kuivalle iholle ja ikääntynelle iholle. Minulla on tällä hetkellä vain sävy Coral Bloom, jota ei oikein löydy enää mistään. Sävy *Pink Blossom on vielä hyvin saatavilla ja on tosi kaunis sävy.

5. Kjaer Weis voidemainen poskipuna

Kjaer Weis voidemainen poskipuna on luonnonkosmetiikan paras voidemainen poskipuna

Kjaer Weissin poskipuna on luonnonkosmetiikan luksustuote. Kestävä iholla ja *sävy Blossoming on ihanan neutraali vaaleanpunainen. Sopii hyvin myös todella vaalealle iholle. Kjaer Weis ei ole edullisimmasta päästä todellakaan, mutta pakkauksiin saa hankittua täyttöpannuja, jotka on edullisempia. Lisäksi *metallisen luksuspakkauksen rinnalle on tullut *pahvinen pakkaus, joka on myös edullisempi vaihtoehto.

Paras voidemainen poskipuna kärkikastin sävyt iholla
Sävyt vasemmalta oikealle: Kjaer Weis sävy Blossoming, Lumene Watercolor blush sävy Coral Bloom, Fenty Beauty sävy Strawberry Drip, Milani paletin kolme sävyä vasemmalta oikealle, Zuii Lip & Cheek sävy Ariel ja Helene.

LUE MYÖS: Parhaat luomiväripaletit – mitkä ovat suosikkejani?

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä