Paras yövoide x 3 – loistavia myös herkälle iholle sekä naamioina

Yövoide on hyvä tapa lisätä kosteutta ja antaa iholle yön aikana hoitavia raaka-aineita. Mutta mikä on paras yövoide erilaisiin tarpeisiin? Syksyn tullen on ihana alkaa kosteuttaa ihoa kunnolla kun lämpötilat vaihtelevat ja sisäilma kuivuu. Se näkyy ihossa ja itse otan helposti käyttöön yövoiteet ja yönaamiot. Itse pidän näitä aika samoina tuotteina. En levitä koskaan yönaamiota sentin kerrosta kasvoille, vaan käytän yövoiteen tapaan. Iho on ihanan pehmeä ja kosteutettu aamulla kunnon yövoiteen jälkeen. Mitkä ovat omat suosikkini ja kenelle ne sopivat?

1. Bybi Bakuchiol – Night Restore

Uudistava ja ravitseva yövoide ikääntyvälle iholle

Uusi Bybin *Bakuchiol Night restore yövoide, joka tuli vasta markkinoille. Bakuchiol tuotesarjassa on jo aiemmin kaksi tuotetta; *Bakuchiol booster, joka on merkin yksi suosituimpia tuotteita sekä *Eye Plump silmänympärysvoide. Night Restore yövoide on ihana lisä tälle kaksikolle. Yövoide sisältää siis bakuchiolia, jota kutsutaan luonnon omaksi retinoliksi. Retinol on yksi suosituin synteettisen ihonhoidon raaka-aine, joka mm. stimuloi ihon luonnollista kollageenin tuotantoa. Eli kiinteyttää käytössä ihoa ja häivyttää juonteita iholta. Retinol saattaa olla liian voimakas joillekin, joten silloin kannattaa kokeilla tätä luonnon omaa retinolia sen sijaan. Night Restore on siis ihoa uudistava, kosteuttava ja rauhoittava voide. Mieto laventelinen tuoksu. Vegaaninen.

Koko: 40ml

Hinta: 29,90€

Vinkki: sekoita muutama tippa Bybi Bakuchiol boosteria yövoiteen sekaan, niin lisäät sen uudistavaa vaikutusta!

LUE MYÖS: Luonnollista ihonhoitoa Bybi Beautyn tuotteilla

2. Laponie of Skandinavia – Hydrating Face mask

Kosteuttava yövoide/naamio herkälle ja ongelmaiholle

paras yövoide on kotimaisen laponien kosteuttava naamio, joka sopii myös yövoiteeksi

Kotimainen Laponie of Skandinavia on tehnyt upeita pelkistettyjä ihonhoitotuotteita ja tämä melko uusi *Hydrating Face mask on upea lisä tuotesarjalle. Itse käytän tätä nimenomaan yövoiteena, vaikka se naamio nimellä myydäänkin. Sopii herkällekin iholle todella hyvin sekä esimerkiksi atooppiselle iholle. Iho on aamulla tämän jälkeen ihanan kosteutettu ja ravittu. Ei sisällä hajusteita ja tuote on vegaaninen.

Koko: 75ml

Hinta: 36,90€

3. Laneige – Cica Sleeping mask

Laneigen yönaamio ravitsee ja rauhoittaa ihoa

*Laneigen Cica yönaamio on hyvä korelainen yönaamio, joka kosteuttaa ihoa ja samalla auttaa hillitsemään punoitusta ja ärsytystä iholla. Korealaisten tuotteiden koostumukset ovat ihania ja tämä on todella miellyttävä kasvoilla. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkemmälle iholle. Yönaamiota voi hyvin käyttää yövoiteena eikä tuotetta tarvitse välttämättä laittaa iholle paksua kerrosta.

Koko: 60ml

Hinta: 34,90€

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä