Parhaat edulliset meikkivoiteet – kaikki alle 20€!

*sisältää mainoslinkin

Mitkä ovat parhaat edulliset meikkivoiteet alle 20€ kategoriasta? Tarvitseeko hyvästä meikkivoiteesta maksaa aina lähes 50€? Minun mielestäni ei tarvitse. Osa ihan ehdottomista suosikeistani ovat löytyneet jopa alle kympillä! Mitkä nämä budjettiystävälliset helmet sitten ovat? Tässä viiden kärki (ei paremmuusjärjestyksessä).

1. Kestävä meikkipohja rasvoittuvalle sekä kuivalle iholle

Wetn wild on todella edullinen kosmetiikkamerkki, jonka tuotteet ovat olleet markkinoilla jo pitkään. Seasta löytyy todellisia helmiä, mutta toki myös ohilyöntejä. Photo Focus meikkivoide on kuitenkin yksi ehdottomista suosikeista. Itse suosin *Photo Focus Dewy versiota, joka on kuivalle iholle tarkoitettu kuulaampi meikkivoide. Perusversio *Photo Focus Matte puolestaan on sopiva normaalista rasvoittuvammalle iholle. Perusversio on lisäksi iholla tosi pitkäkestoinen. Omana sävynä on yleensä Soft Beige.

Plussat ja miinukset

+ Hinta alle 10€!

+ Pitkäkestoinen iholla

+ Puolipeittävästä peittävään. Hyvin kerrostettavissa peittäväksi

– Toiset sanoo, että tuoksu on maalimainen. Itse en huomaa sellaista.

2. Luonnollinen ja helppo valinta

Klassikko *Lumenen cc-voide, jota itse käytän arkimeikkinä vuodesta toiseen. Heleä, luonnollinen ja peittää ihon punaisuudet hetkessä. CC-voide tarkoittaa siis sävyäkorjaavaa eli tulee sanoista color correcting. Se on tehty siis nimenomaan esimerkiksi punaisuuden peittoon. Lumenen sävyvalikoima ei ole paras mahdollinen ja tummia sävyjä onkin valikoimissa ihan nauettavan vähän. Muutoin minulla ei ole tästä moitittavaa. Käytän itse talviaikaan sävyä Medium ja kesällä Tan sävyä.

LUE MYÖS: Parhaat Lumene tuotteet – ota nämä mukaan kauppareissulta!

Plussat ja miinukset

+ Helppo saatavuus marketeista

+ Luonnollinen, mutta peittävä

– Sävyvalikoima tosi suppea tummemmille ihonsävyille

– Kestoltaan ei sovellu juhlameikkiin

3. Monipuolinen meikkivoide marketista

Toinen suosikkini jo nuoruudesta. *Lorealin True Match meikkivoide on tosi kiva meikkivoide, joka sopii todella monelle! Keskipeittävä, luonnollinen ja sävyvalikoima on hyvä. Lisäksi sävyt nimensä mukaan sulautuu omaan ihonsävyyn aika helposti. Tosi hyvä perusmeikkivoide, joka on helposti saatavilla marketista myöskin.

Plussat ja miinukset

+ Helposti saatavilla

+ Edullinen hinta n.15€

+ Hyvä sävyvalikoima

– Ei kestoltaan paras mahdollinen, mutta kuitenkin melko hyvä

4. Heleä ja kestävä meikkivoide kuivalle iholle

Kestävä, peittävä ja sopii kuivalle iholle! *Milanin Conceal + Perfect meikkivoide on loistava myös juhlameikkiin, koska se on todella kestonsa puolesta loistava. Ja vaikka kyseessä on tosi kuulas meikkivoide, niin silti se on kestävä. Koostumukseltaan paksua, mutta ohuelti levitettynä se ei ole yhtään paksun näköinen. Sävyjä on paljon ja sieltä löytää kyllä varmasti omansa. Itse käytän sävyä *Light Beige, joka lämmin sävy. Tästä vaaleampi sävy *Natural sopii monelle.

LUE MYÖS: Milani Conceal + Perfect – kestävä meikkivoide kuivalle iholle!

Plussat ja miinukset

+ Tosi kaunis ja heleä lopputulos

+ Kestävä iholla

+ Todella peittävä ohuestikin levitettynä

– Saatavilla lähinnä vain verkkokaupasta

5. Alle 5€ hintainen yllättäjä Lidlistä!

Testasin joskus puolivitsillä Lidlistä löytämääni meikkivoidetta ja rakastuin siihen! Cien meikkivoide on todella kuulas ja kaunis iholla. Ei mikään kestävin meikkivoide, mutta todella helposti levittyvä ja ihoon täydellisesti sulautuva meikkivoide. Ainoa miinus tulee tottakai sävyvalikoimasta, joka on suppea sekä meikkivoiteen hyvin voimakkaasta tuoksusta. Itselläni on helposti vetistävät silmät, joten meikkivoiteen parfyyminen tuoksu on minulle aina vähän hankala yhdistelmä. Itse en tätä käytä silmien ympärillä ollenkaan.

LUE MYÖS: Lidl meikkivoide yllätti!

Plussat ja miinukset

+ Ihoon todella kauniisti sulautuva!

+ Heleä ja kuulas lopputulos

+ Keskipeittävä ja hyvin kerrostettava

+ Edullinen alle 5€ hinta!

+ Helppo saatavuus lähimmästä Lidl myymälästä

– Todella voimakas parfyymimainen tuoksu

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä