Parhaat hiustuotteet kihartamiseen, pesuun ja muotoiluun

*sisältää mainoslinkin

Hiustuotteista kysellään paljon ja ne ovatkin olleet blogissa erityisen luettuja. On siis aika käydä läpi parhaat hiustuotteet. Mukana on siis hiustenhoitotuotteet, muotoilutuotteet sekä välineet. Tästä löytyy kaikki mitä käytän aina uudelleen ja uudelleen. Jokaista näistä olen ostanut useamman purkin. Mitkä ovat siis ne minun parhaat hiustuotteet?

Hiusten pesu- ja hoitotuotteet

Tässä lueteltuna kaikki eniten käyttämäni pesu ja hoitotuotteista. Kyseessä siis poispestävät tuotteet.

Korjaa hiuksen rakennetta – K18 hoitonaamio

K18 hoito on kotona tehtävä rakennetta korjaava hoito

*K18 jätettävä hoitonaamio on hiuksen rakennetta korjaava ja oikeasti hiuksia muuttava tuote. Se saa hiuksista uskomattoman sileät, kiiltävät ja ilmavat. Ei latista hiuksia vaan tekee niistä luonnollisen joustavat.

Syväpuhdistava shampoo – K18 Detox shampoo

Syväpuhdistava shampoo on must jos käyttää K18 hoitoa tai omistaa vaaleat hiukset. Erityisesti tämä K18 detox-shampoo on todella hyvä. Käytän n. 2 x kuussa. Loistava käyttää ennen K18 hoitoa.

Pitää vaaleat hiukset kirkkaina ja sileinä – Loreal Metal DX shampoo ja hoitonaamio

Lorealin Metal DX shampoo ja hoitonaamio on hoitavimmat mitä olen kokeillut. Hiukset ovat pesun jälkeen pehmeät ja kosteutetut. Shampoo kirkastaa vaaleiden hiusten väriä ja se on oikeasti yksi isoimpia juttuja siihen, että vaaleat hiukset ei kellastu tai tummu. Sain nämä joskus testiin mun kampaajalta ja siitä lähtien olleet kokoajan käytössä.

Parasta kuivalle päänahalle – Briogeo kuoriva shampoo

Päänahkaa tehokkaasti kuoriva *Briogeon shampoo on itselleni tosi tärkeä, koska sairastan psoriasista. Päänahkani siis hilseilee ja on tosi kuiva. Kuorinta ennen lääkettä auttaa tosi paljon, mutta kaikkien kannattaa aika ajoin kuoria pääänahkaansa.

Loistava hopeashampoo ilman hajusteita – Sim Blonde shampoo

Tykkään kotimaisen Simin *Blonde shampoosta. Se on hajusteeton, ei liian sininen ja hellävarainen. Ei kuivata hiuksia korpuiksi. Muista syväpuhdistus ennen hopeashapoota! Pitää vaaleat hiukset kivan viileinä.

Muotoilutuotteet

Tämä kategoria sisältää parhaat ja minun eniten käytetyt muotoilutuotteet hiuksille. Eli kaikki mitä pesun jälkeen hiuksissa käytän.

Todella tehokas tyvikohottaja – Four Reason Root booster tyvikohottaja

Laitan föönin alle kosteaan hiustentyveen Root Boosteria aina. Se saa hiuksista kuohkeat ja nostaa tyveä kivasti. Helppo tapa saada lisää kuohkeutta.

Kuivashampoo ilman tekstuuria – Living Proof Advanced kuivashampoo

Minulla on karhea hius, joten en halua liikaa tekstuuria hiuksiini. Jos haluan puhtautta hiuksiin ilman pesua tai freesata lookkia, niin Living Proofin uusi *advanced kuivashampoo ei tuo tekstuuria ollenkaan, mutta puhdistaa hiukset heti.

Paras hiuskiinne kiharan alle ja päälle – Living Proof Control hiuskiinne

*Control suihketta käytän ihan aina kiharoissa. Sisältää lämpösuojan, kostaussuojan ja kiinteen. Laitan kihartimen alle sekä kiharoiden päälle. Todellinen monitoimisuihke.

Sileyttä latvoihin ilman rasvaisuutta – Ghd Dramatic engind

Sain tämän *Dramatic ending ihmeseerumin hiuksille jostain pr-tapahtumasta. Ilman mitään odotuksia otin se käyttöön ja siitä asti se on ollut aina lavuaarin reunalla. Tämä on siis karheita hiuksia siloittava aine, jota laitetaan kuiviin latvoihin. Se poistaa karheuden hiuksista ilman, että se näkyy hiuksissa. Ihmeaine!

Voimakasta tukea tyveen – Maria Nila Power powder

Voimakasta tukea hiuksiin ja erityisesti tyvelle *Power powderilla. Käytän tätä aina kun teen pienempia kiharoita ja haluan kunnon muhkean kiharapilven. Toimii myös loistavasti lyhyessä hiuksessa sekä verho-otsiksessa.

Hoitava lämpösuoja föönin alle – Maria Nila Cream heat spray

Maria Nilan *Cream heat spray toimii jätettävänä selvittävänä hoitoaineena sekä lämpösuojana föönin alla. Ihanan hoitava suihke. Käytän aina föönin alla.

Kaunista kiiltoa hiuksiin – Kevin Murphy Shimmer me blonde kiiltosuihke

kultainen versio toimii myös vaaleissa hiuksissa!

Ihana viileänsävyinen *Kevin Murphyn kiiltosuihke blondeille. Saatavilla myös kultaisena versiona, joka sopii kaikille. Sopii täydellisesti kiharan viimeistelyyn!

Kiiltoa ja siloitusta hiuksiin – Maria Nila hiusöljy

*Maria Nilan hiusöljy on kivan tuhti karheille hiuksille. Käytän pesun jälkeen latvoille sekä kiharoiden avaamisessa hieron tätä ensin kämmeniin.

Hiusten muotoiluvälineet

Nämä neljä muotoiluvälinettä on mun ride or die tuotteet kihartamiseen, suoristamiseen sekä muotoiluun.

Nopein tapa tehdä kestävät kiharat – Hot Tools 25mm Curlbar kiharruspuikko

Mun ride or die kiharrin on *Hot Toolsin Curlbar 25mm koossa. Muotoilun ansiosta sen käyttö on helppoa. Ei tarvitse väännellä käsiä ihme asentoihin eikä oikeastaan edes nostaa. Nopeat ja helpot laineet ja kiharat ihan joka kerta.

Kampaamomainen föönaus kotona helposti – Hot Tools Volymizer fööniharja

*Hot Toolsin fööniharja on tosi kätevä. En osaa föönata harjan kanssa, mutta tällä saa samankaltaisen lopputuloksen helposti. Harjaan muutamassa osiossa ylöspäin harjaa nostaen, jotta saan tyvelle nostetta. Tuo kiiltoa ja pehmeyttä hiuksiin. Kuin olisi kampaajalla käynyt.

Loistava suoristamiseen tai kiharoiden tekoon – Hot Tools Evolve muotoilurauta

*Evolve muotoilurauta on tosi näppärä sekä suoristamiseen, että kihartamiseen ja muotoiluun. Kelluvat levyt, nopea kuumeneminen sekä automaattinen virrankatkaisu. Nämä on mun kolme vaatimusta raudalle. Tästä ne löytyy.

Näyttävät kiharapilvi – GHD Thin Wand

Näyttävän kiharapilven tekeminen vaatii pientä kiharruspuikkoa. *GHD Thin Wand on loistava valinta! Vaikka GHD kiharruspuikko on pieni, sillä saa myös loivempaa kiharaa aikaan kun tekee isompia osioita. Joten se on oletettua monipuolisempi. Tällä saa nopeasti muutaman sekunnin kiharrusajalla per osio tosi kestävää kiharaa aikaan.

LUE MYÖS: Paras hiusharja takkuuntuville hiuksille x 4!

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä