Parhaat kalliit kosmetiikkamerkit – näistä olen valmis maksamaan

Rakastan edullista kosmetiikkaa. Olen vahvasti sitä mieltä, että edullisesti saa usein jopa parempia tuotteita kun puhutaan kosmetiikasta. Minulla on kuitenkin tietyt parhaat kalliit kosmetiikkamerkit, joita ei pysty edulliset päihittämään. Kalleimmat luksusbrändit ovat usein aivan samaa tavaraa kun vilkaisee raaka-aineita. Itse en pidä esimerkiksi luksustuotteiden meikkivoiteista pitkälti siksi, että ne ovat usein todella vahvasti hajustettuja. Silmäni alkavat vuotamaan tosi monesta Chanelin tai Lancomen meikkivoiteesta. Mutta on olemassa kalliimpia kosmetiikkatuotteita, joista olen valmis maksamaan hieman kalliimman hinnan. Nämä tuotteet ovat loistavia enkä ole löytänyt mitään vastaavaa näiden tilalle edullisemmista vaihtoehdoista.

1. Hourglass Ambient lighting powder

Meikkimuijan meikkiopastus

Kuten arvasitte on tämä ensimmäisenä listalla. *Hourglassin viimeistelypuuteri, joka tuo kasvoille uniikin hehkun. Iho näyttää luonnollisen hehkuvalle. Minun suosikkini on sävy Luminous light. Olen yrittänyt pitkään etsiä vastaavia edullisemmilta merkeiltä, mutta tuloksetta. Tämä puuteri maksaa sen 50€, mutta olen käyttänyt omaani nyt reilu vuoden aktiivisesti eikä vielä loppua näy lähimaillakaan. Joten on myös todella riittoisa! Täysin hintansa arvoinen. Sanoisin, että olen kyllä valmis maksamaan myös Hourglassin puuterista, poskipunasta ja bronzeristakin niiden hinnan. Hourglass on ehdottomasti hintava, mutta kuuluu parhaat kalliit kosmetiikkamerkit listalleni ehdottomasti ensimmäisenä.

LUE LISÄÄ: Juhlameikki Hourglass tuotteilla

2. Whamisa Deep rich toner

Maailman paras kosteuttava kasvovesi kuivalle iholle on *Whamisan Deep rich toner. Ostan tätä aina uudelleen ja uudelleen. Millään muulla kasvovedellä en saa ihoani niin nopeasti hyvään kuntoon kuin tällä. Erityisesti talvisin ihoni kiittää tämän käytöstä. Tuoksu on ihanan metsäinen ja iltaisin ihonhoitorutiinissa tämän käyttö on melkeimpä meditatiivinen hetki itselle.

LUE LISÄÄ: Hyvän ihon salaisuus

3. Ere Perez Arnica peiteaine

Tämän hetkinen peiteainesuosikkini on *Ere Pereziltä! Luonnonkosmetiikkaa, joka pysyy hyvin paikallaan ja peittää pienellä määrällä paljon. Mitä muuta sitä peiteaineelta haluaa? Ostan uudelleen.

4. Sensai Flawless satin foundation

*Sensain Flawless satin meikkivoide on meikkivoide lähes jokaisen iholle. Ei ehkä ihan todella rasvaiselle iholle tarkoitettu. Loistava ikääntyvälle iholle! Pysyy kauniina pitkään, näyttää luonnolliselle ja luo iholle kauniin pinnan. Rakastuin ensi kosketuksesta!

LUE LISÄÄ: Parhaat kestävät meikkivoiteet

5. Joe Blasco Red neutralizer

Joe Blasco tekee maailman parhaat peiteaineet! Kaikki mikä kasvojen iholla punertaa peittyy tällä. Oli kyseessä sitten couperosa/punoittavat posket tai ärhäkät finnit tai arvet. Tällä peittyy kaikki! Itse käytän talvisin peittämään couperosaa poskilla ennen meikkivoidetta, jolloin meikkivoidetta ei tarvita niin paljon.

6. Zuii Organic Lip & cheek creme

Vas. Ariel ja oik. Helene

Voidemaiset suosikkiposkipunani tulee *Zuiilta, joiden hinta hiukan hirvittää. Kuitenkin pysyvyydeltään tosi hyvät voidemaiset poskipunat, jotka levittyy näppärästi myös sormin. Sävyvalikoima on tosi kaunis!

7. Mac 217 sivellin

Jos saisin käyttää vain yhtä luomivärisivellintä, olisi se tämä *Macin 217 sivellin. Tällä luomiväri häivyttyy melkein itsestään. Lisäksi tämä on muodoltaan sivuilta tarpeeksi litteä, että tällä saa levitettyä myös liikkuvalle luomelle hyvin sävyä. Monikäyttöinen! Lisäksi tosi kestävä. Omani on palvellut jo vuosien ja vuosien ajan.

8. Jeffree Star Jawbreaker paletti

*Jawbreaker on paras värikäs luomiväripaletti mikä mulla on. Monipuoliset sävyt monenlaiseen meikkiin. Inspiroiva! Pigmentti loistava ja sävyt sopii yhteen tosi hyvin.

LUE LISÄÄ: Suosikki luomiväripalettini

9. Inika mineraalimeikkipuuteri

Testasin mineraalimeikkipuutereita tänä kesänä muutamia ja lopulta parhaaksi osoittautui tämä *Inikan mineraalimeikkipuuteri. Itselläni on sävy Y5, joka on hyvä kesäsävy vaalealle iholle. Kestää kovimmatkin kesähelteet ihan eri tavalla kuin normaali meikkivoide. Olematta kuitenkaan kuivan ja mattaisen näköinen kuivallakaan iholla.

LUE LISÄÄ: Testissä mineraalimeikkipuuterit

10. Briogeo hiustuotteet

*Briogeo tekee tosi hyviä hiustenhoitotuotteita. Käytän näitä itse niin curly girl metodiin kuin normaalissakin hiusrutiinissa. Sopivia tuotteita löytyy joka hiusongelmaan. Oikeasti hoitavia ja hintansa avoisia.

Jaa:

Facebook

4 Responses

  1. Sun kautta käyttöön tullut Whamisan kasvovesi, Zuii(n huulipuna), Hourglassin viimeistelypuuteri, Inikan mineraalimeikkipuuteri ja just tilasin Jawbreakkerin 😄👍🏼
    Kalliiks tulee sun seuraaminen 😂
    Ei vaan, kiitti vinkeistä. Hyvästä maksaakin mielellään 👍🏼

Lue myös nämä

Lue myös nämä