Parhaat kestävät meikkivoiteet + vinkit kestävään meikkiin

Mitkä ovat parhaat kestävät meikkivoiteet? Mikä meikkivoide kestää koko päivän? Nämä ovat minulta kysytyimpiä asioita meikeistä. Kestoon vaikuttaa pohjustus, ihotyyppi ja miten meikkivoidetta käytetään. Toki on olemassa myös kestäviä meikkivoiteita. Toiset meikkivoiteet kestää iholla vaan paremmin kuin toiset. Meikkivoiteet ovat ehdottomasti minusta mielenkiintoisimpia meikkituotteita. Meikkivoiteella tehdään koko meikin pohja, joka vaikuttaa paljon meikin kokonaisilmeeseen. Tässä postauksessa keskitytään parhaisiin meikkivoiteisiin, jotka kestävät iholla hyvin.

Kestävät meikkivoiteet x 3

1. Sensai Flawless satin foundation

Uusi ehdoton suosikkimeikkivoide on *Sensain flawless satin foundation! Sain parissa sävyssä tätä Lykolta ja rakastuin ihan välittömästi. Sitten rakastuin lisää kun tajusin tämän olevan kauneutensa lisäksi myös todella kestävä! Jättää iholle nimensä mukaisesti satiinisen kuulaan pinnan. Ei lainkaan kuiva ja mattainen. Ohut koostumus levittyy kauniisti sekä meikkisienellä, että siveltimellä (Jos siveltimet muuten kiinnostaa niin tässä postauksessa on pari hyvää settiä!). Kaunein koskaan kokeilemani meikkivoide iholla.

Sensai flawless satin on ehdottomasti yksi kaunein meikkivoide iholla. Lisäksi se on todella kestävä.
vasemmalla sävy 202 Ochre beige ja oikealla 203 Neutral beige

Kenelle sopii: Kuiva iho, pintakuiva iho, normaali iho, sekaiho, ikääntyvä iho

Sävyt: vaalealle iholle: 202 Ochre beige, päivettyneelle/ruskettuneelle iholle 203 Neutral Beige

Peittävyys: Keskitaso/Kerrostettavissa täysin peittäväksi

2. Milani Conceal + Perfect

Pitkäaikainen suosikkini *Milani Concel + Perfect on yksi kestävämmistä meikkivoiteista. Tämä on huomattavasti paksumpaa tavaraa kuin Sensain meikkivoide. Silti jättää ihon pinnan kauniin heleäksi eikä tartu pintakuivuuksiin kiinni. Riittoisa, koska hyvin pieni määrä riittää koko kasvoille. Tärkeää laittaa todella ohut kerros, koska koostumus on niin paksu.

Milani conceal + perfect on loistava kestävä meikkivoide kuivemmalle iholle
vasemmalta oikealle sävyt 00B, 01 ja 06

Kenelle sopii: Kuiva iho, pintakuiva iho, normaali iho, sekaiho

Sävyt: 00B hyvin vaalealle iholle, 01 Creamy vanilla vaalealle keltapohjaiselle iholle (melko keltainen), 02 Natural yleinen sävy vaalealle iholle, 03 light beige päivettyneelle iholle. (itse sekoittelen 00B ja 06 sävyä sekaisin tarpeen mukaan)

Peittävyys: Peittävä

3. Wet´n wild Photo focus meikkivoide

Edullinen *Wet´n wild meikkivoide on hinnastaan huolimatta kelpo meikkivoide, joka kestää iholla kauniina pitkään. Kivan ohut koostumus on helppo työstää kasvoille. Tuoksu on joidenkin nenään hieman maalinen kuulemma, mutta itse en haista tässä mitään erityisen voimakasta. Jättää iholle semimattaisen pinnan, olematta liian kuiva.

vasemmalla soft ivory ja oikealla Golden beige

Kenelle sopii: Normaali iho, sekaiho (jos ei paljon pintakuivuutta), rasvoittuva iho

Sävyt: Soft ivory vaalealle iholle, Golden beige päivettyneelle/ruskettuneelle iholle

Peittävyys: Keskitaso/kerrostettavissa täysin peittäväksi

Kokeile myös mineraalimeikkipuuteria!

Otin tähän postaukseen ainoastaan voidemaiset kestävät meikkivoiteet. Toinen vaihtoehto on käyttää mineraalimeikkipuuteria. Mineraalimeikkipuuterit ovat kestoltaan todella hyviä ja esimerkiksi kesään todella hyvä vaihtoehto. Ne kestävät hyvin hikoilua ja kuumuutta, joten ovat siksi hyvä vaihtoehto vaikka kesähäihin. Lue postaus mineraalimeikkipuutereista, joita testasin ja löydä oma suosikkisi.

Vinkit kestävään meikkipohjaan!

1. Kosteuta iho ennen meikkivoiteen levittämistä!

Kerrosta kosteuttavaa kasvovettä iholle ja laita päälle hyvä kosteusvoide/kasvoöljy. Kostutetulle iholle meikkivoide levittyy kauniimmin ja pysyy parempana pidempään. Iho saa olla hieman nihkeä kun alat levittämään meikkivoidetta kasvoille.

2. Levitä meikkivoidetta ohut kerros!

Paksu meikkivoidekerros ei pysy kasvoilla yhtä hyvin kuin ohut kerros. Levitä siis maltilla pieni määrä kerrallaan. Voit kerrostaa vain niihin kohtiin, joissa kaipaat enemmän peittävyyttä. Kestävät meikkivoiteet ei tarvitse paksua kerrosta kestääkseen.

3. Korjaile tarvittaessa meikkisienellä

Itse käytän tätä kikkaa aina juhlissa kun haluan meikkivoiteen kestävän kauniina pitkään. Minulla on mukana se *meikkisieni (mukana kätevä säilytyspakkaus) mukana millä olen levittänyt meikkivoiteen aamulla. Painelen meikkipohjaa hieman takaisin paikalleen tarvittaessa hieman kostealla meikkisienellä. Itse en käytä puuteria lainkaan, koska puuteri tekee ihosta kakkuisen helposti jos sitä kovasti iholle kerrostaa.

Jaa:

Facebook

2 Responses

  1. Jes, tämmöistä juttua olen odotellut 😊
    Tuo Sensai Flawless satin foundation on ollut pitkään aikeissa testata. Tiedätkö onko tuo 202 hyvä myös vaalealle, punoittavalle (couperosa) iholle?
    Pitkään on ollut käytössä make up Storen sculpt excellence sävyssä corn, mutta sitä ei ole saanut puoleen vuoteen mistään. Lieköhän loppumassa koko firma 😱 Siinä sävy oli just eikä melkein.

    1. Moikka! Joo 202 sävy menee myös punoittavalle hyvin, koska on hieman keltaista pohjalla niin neutraloi punaisuutta hyvin👍 Tuo Corn sävy on myös keltaiseen taittava ja siksi tosi hyvä punoituksille.

Lue myös nämä

Lue myös nämä