Parhaat kosteuttavat kasvovedet – valmista ihosi syksyyn

Syksy tekee tuloaan ja iho kannattaa valmistella sen viimoihin. Ihonhoito on aina yksilöllistä, johon vaikuttaa oma ihotyyppi. Sen lisäksi ihonhoito muuttuu vuodenaikojen mukaan. Meillä Suomessa on vuodenaikojen ihonhoitoon hyvä kiinnittää huomiota kun sääolot muuttuvat melko tavalla. Kesällä iho voi monella paremmin kuin kuivempina vuodenaikoina. Itselläni on näin myös. Huomaan kesän jälkeen miten ihoni kuivuu ja ihoärsytyksiä alkaa ilmestyä. Syksyyn kannattaa siis ottaa hieman kosteuttavammat tuotteet. Näistä ensimmäisenä esittelyssä on parhaat kosteuttavat kasvovedet.

Kosteuttava kasvovesi?

Tässä postauksessa nostan esille mielestäni parhaat kosteuttavat kasvovedet, jotka on helppo ottaa osaksi omaa ihonhoitoa. Kosteuttava kasvovesi on ihonhoiton kylmakivi ja erityisesti syksyn tullen ihan ehdoton ihan jokaiselle ihotyypille. Kosteuttavaa kasvovettä on hyvä käyttää siis ympäri vuoden, mutta itse vaihdan usein hieman tuhdimpaan, kun kesä on lopuillaan. Näin saan iholleni kunnolla vesikosteutusta ja iho ei pääse viimasta ja kuivemmasta sisäilmasta kuivumaan. Muista kuitenkin, että ensisijaisen tärkeää ihon kuivumisen kannalta on hellävarainen puhdistus. Jätä siis geeliputsarit kaappiin ja hanki öljyputsari. Se pesee meikit ja ihon kerralla eikä kuivata ihoa ollenkaan.

LUE LISÄÄ: Paras puhdistusaine x 3

Whamisa – Tehokosteutusta kuivalle iholle

Kuvassa jätti 300 ml pullo. Ostan aina tämän kun on tarjouksessa.

Whamisa on korealainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuotteet ovat yksiä suosikeistani. Tuotteet sisältää fermentoituja upeita raaka-aineita, jotka ovat tässä *Deep Rich tonerissa täydellisiä kuivalle ja pintakuivalle iholle. Jo muutaman käyttökerran jälkeen huomaat ihon pintakuivuuden vähentyneen tai jopa kadonneen! Itselleni kävi näin ja siitä asti on tämä pullo ollut osa ihonhoitoani. Varmaan on jo kuudes purkki menossa. Varsinkin syksyllä ja talvella tämä on joka ilta käytössä.

Tuoksu: metsäisen yrttinen. Itse rakastan tämän tuoksumaailmaa!

Hinta: 35-40€ / 120 ml

Bybi Megamist – Tehokasta kosteutusta kaikille ihotyypeille

Bybi on myös luonnonkosmetiikkaa. Tämä heidän *Megamist on todella tehokas koostumukseltaan huomattavasti Whamisaa kevyempi kasvovesi. Sopii paremmin useammalle ihotyypille. Tämä menee varmasti mys rasvaisemmalla iholla korjaamassa kosteustasapainoa. On hyvä myös meikin alla käytettäväksi. Paljon hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta itseensä voimakkaasti. Ihana suihkepullo, mutta suihke on melko voimakas. Kannattaa suihkaista siis hieman kauempaa 😉

LUE LISÄÄ: Bybi Beauty tuotteet testissä

Tuoksu: Melko voimakkaan ruusuinen

Hinta: n. 35€ / 50ml

Huxley Toner Extract it – Kosteuttaa ja tasapainoittaa ihoa

Oma suosikkitrioni Huxleyltä. Kosteuttava kasvovesi, kirkastava seerumi sekä loistava glow awakening kosteusvoide.

Tämä on monen suosikki. Myös yksi minun suosikeistani. Käytän *Huxleyn kosteuttavaa kasvovettä tätä ympäri vuoden, erityisesti aamuisin. Vesimäinen koostumus imeytyy ihoon ja tätä on helppo kerrostaa kasvoille pesun jälkeen. Ihosta tulee ihanan pehmeä, kimmoisa ja kosteutettu. Sopii kaikille ihotyypeille. Tosi herkälle iholle käyttäisin mielummin Bybin kasvovettä. Pintakuivuuteen myös tämä on hyvä täsmäase. Kaktusviikunan siemenöljyon Huxleyn tuotteiden yksi ainesosa, joka toimii kosteutuksessa hyvin. Korealainen tämänkin ja kuulemma korealaisten lentoemäntien salainen ase.

LUE LISÄÄ: Huxley uutuudet ja vanhat suosikit

Tuoksu: Spamainen. Kevyen kukkainen.

Hinta: n. 30€ / 120ml

Olivia Klein – kotimainen vaihtoehto herkälle iholle

*Olivia Kleinin Hydra mist sopii herkimmällekin iholle. Esimerkiksi atooppinen iho on hyvä kosteuttaa tällä nennen herkän ihon kosteutvoidetta tai kasvoöljyä. Ruusuvesi ja lääkealoe kosteuttaa herkkää ihoa hellästi. Luonnonkosmetiikkaa ja vieläpä edullista kotimaista sellaista. Tykkään kovasti tästä itsekin silloin kun ihoni on talven pahimpina aikoina punakka. Suihku on kevyt ja imeytyy kasvoille helposti.

LUE LISÄÄ: Ihonhoito luonnonkosmetiikalla – miten valitsen sopivat tuotteet?

Tuoksu: Todella kevyt, hieman ruusuinen

Hinta: 22,90€ / 150ml

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä