Parhaat lumene meikit – ota nämä mukaan kauppareissulta

*Sisältää mainoslinkin

Mitkä ovat parhaat Lumene meikit ja mitkä voi suosiolla jättää kaupan hyllylle? Molempia löytyy nimittäin, mutta enemmän nykyään niitä hyviä. Lumene on kotimainen kosmetiikkamerkki, joka on mielestäni tehnyt hyvää työtä nimenomaan uudistaessaan värikosmetiikkaansa. Nykyään omista suosikeistani löytyy jo useita Lumenen meikkejä, kun ennen parhaat Lumene meikit olivat klassikko cc-voide ja vedenkestävä ripsari. Viimeisten vuosien aikana Lumene on tuonut markkinoille upeita meikkejä ja ollut mielestäni jotenkin hyvin ajassa kiinni. Nämä viisi suosikkia on mielestäni Lumenen parhaimmat tuotteet.

Top 5 Lumene meikit

1. CC-voide

Kuva: Kicks.fi

*Lumenen cc-voide on klassikko jo vuosien takaa. Ja edelleen se on oma arkimeikkivoide suosikkini! Täydellinen meikkivoide arkeen, kun haluaa kevyen meikkivoiteen, joka peittää punaisuuden iholta. On raikkaan näköinen iholla ja levittyy myös sormin kauniisti. Ei kestävin, mutta muutoin lähes täydellinen. Lumenen sävyvalikoimat ei ole vieläkään tarpeeksi laajoja, joten siitä miinus. Ei sovi rasvaiselle iholle kovin hyvin.

2. Invisible Illumination sarjan tipat

Laitoin nämä kaikki tipat saman otsikon alle, koska nämä on kaikki upeita! Jos sinulla on kuiva iho tai muutoin kaipaat kuulautta meikkiisi, niin testaa nämä. Invisible Illumination sarjan meikit on muutenkin minusta ihan parhaimmistoa Lumenelta. Poskipunasta minulla on kaksi sävyä, mutta tätä ei taida enää olla kuin *Pink Blossom sävyä saatavilla. *Bronzertipoistakin on vain yksi sävy, mutta jos haluaa tummampaa sävyä niin kannattaa ottaa Beauty Serum meikkivoidetipat, jotka toimii loistavasti myös bronzerina! Highlighterista suosin *Rosy Dawn sävyä.

3. Longwear eyebrow definer

Kuva: Kicks.fi

Lumenen uusi *automaattinen kulmakynä on todellinen helmi! Sopivan ohut ja ei ole liian pehmeä. Sävyä tulee hyvin ja sävyvalikoima on tosi hyvä. Tykkään tästä erityisen paljon ja olenkin näitä käyttänyt jo useamman kappaleen. Ei kulu niin nopeasti myöskään, koska ei ole niin pehmeä. Käytän itse sävyä 2 ja 3.

4. Luminous Moisture lip color huulipunakiillot

Huulilla sävy Lingonberry

Rakastuin välittömästi näihin *Lumenen kiiltopuniin. Nestemäisen huulilakan pigmentti, mutta kuitenkin hyvin voimakas kiilto. Tosi kauniita sävyjä, joista jokainen löytää varmasti itselleen sopivan sävyn. Oma suosikkini on Lingonberry ja *Rowanberry. Tosi helppo ja kaunis huulimeikki!

5. Luminous Moisture matte huulipunat

Yksiä parhaita huulipunia. Todella hyvä koostumus, joka ei ole kuitenkaan kuivattavan mattainen. Satiininen lopputulos huulilla ja pigmentti täysin peittävä. Sävymaailma samanlainen kuin kiiltopunissa, paljon murrettuja sävyjä ja kauniita nudesävyjä. Oma suosikki on ehdottomasti *Choko Oat sävy. Näistä on aloittelijankin tosi helppoa opetella käyttämään huulipunia.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä