Parhaat poskipunat

Kävin läpi kaikki poskipunani Instagramissani ja keräsin tähän postaukseen parhaat poskipunat omista poskipunistani. Mukana puuterisia sekä voidemaisia poskipunia. Tykkään molemmista koostumuksista paljon. Talvella käytän enemmän voidemaisia kun ihoni on kuivempi. Kuivalle ja ikääntyvälle iholle suosittelen aina mielummin voidemaista poskipunaa. Se sulautuu ihoon paremmin eikä korosta kuivuutta ja juonteita niin paljon. Kannattaa kokeilla kumpi koostumus sopii itsellesi paremmin. Minä rakastan poskipunia. Poskipuna tuo eloa ja virkeyttä kasvoille todella paljon ja on minusta täysin aliarvostettu meikkituote. Jos vierastat poskipunan käyttöä, niin haastan sinut kokeilemaan. Et pety!

Parhaat puuteriset poskipunat

1. Hourglass Ambient lightning blush

Ehdoton ykkönen poskipunistani on upea *Hourglassin poskipuna. Hehkuva poskipuna, joka tuo samalla upeaa kuultoa kasvoille. Hourglassin kaikki puuteriset kasvotuotteet tuo uniikkia hehkua kasvoille. Hintansa arvoinen ehdottomasti! Sävyvalikoima on hyvä ja tämä Luminous flush sävy on todella kaunis ja sopii hyvin tosi monelle. Hourglassin tuotteista voit lukea enemmän lisää tästä postauksesta.

Hourglass ambient lighting blush sävyssä luminous flush

2. Essence The blush

Toinen suosikkini on ihan eri hintaluokasta. *Essencen poskipunat ovat ihan huippuhyviä! Nämä Essencen poskipunat ovat mattaisia (sarjassa yksi heleä poskipuna, muut mattaisia) ja todella kauniin sävyisiä. Itselläni on sävy 10 Befitting, joka on kaunis neutraali mauven sävy. Levittyy kasvoille kauniisti ja pysyy hyvin. Kokeilemisen arvoinen ehdottomasti.

10 befitting

3. Wet´n wild

Kolmas puuterinen valintani on *Wet´n wildin poskipunat. Hintalaatu suhteeltaan todella hyviä poskipunia nämäkin. Hehkua tuova sävy Pearlescent pink on korallin ja pinkin hybridisävy ja mattaisempi Pinch me pink sävy on roosan sävyinen. Molemmat sävyt ovat tosi kauniita. Pearlescent pink sävy sopii hieman päivettyneemmälle iholle paremmin kun taas Pinch me pink sävy näyttää upealle vaalealla iholla.

vas. pinch me pink ja oik. pearlescent pink

Parhaat voidemaiset poskipunat

1. Zuii lip & cheek creme

*Zuiin voidemainen poskipuna on ehdottomasti voidemaisista oma suosikkini. Hieman vahamainen koostumut pysyy kasvoilla hyvin ja sävyt on aivan ihania! Itselläni on tämä kahdessa sävyssä. Sävy *Ariel on kirkkaan vaaleanpunainen. Upea ja näyttävä poskipuna! Toinen suosikkini on sävy *Helene, joka on hieman neutraalimman sävyinen. Sopii tosi monelle! Nimensä mukaisesti tämä toimii myös huulilla!

vas. ariel ja oil. helene

2. Tony Moly Panda´s dream dual lip & cheek

Toinen monikäyttöinen poski- ja huulipuna on tämä *Tony Molyn söpö panda. Pakkaus sisältää kaksi sävyä, tummemman ja vaaleamman. Valikoimissa on kaksi sävyä. *Pink baby on nimensä mukaisesti pinkin ja roosan sävyinen ja *Bubble red taas enemmän korallin/oranssin sävyinen. Itse tykkään enemmän Pink baby sävyistä, mutta joissain lookeissa oranssi poskipuna näyttää tosi kivalle myös. Nämä jättää ihon tosi kuulaaksi!

vasemmalla kaksi ensimmäistä on bubble red paletista ja oikean puoleiset pink baby paletista.

3. Lumene invisible illumination instant glow watercolor blush

Nestemäinen *Lumenen poskipuna, joka tuo iholle mieletöntä hehkua! Rakastan tätä *Lumenen invisible illumination sarjaa. Sen kaikki tuotteet on todella hyviä. Sopii todella hyvin kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Otan muutaman pisaran kämmeneeen ja pyörittelen siveltimeen kunnolla. Sitten pyörittelen poskille. Levittyy todella hyvin ja jättää luonnollisen punan iholle. Minulla on tästä sävy Coral bloom, joka taitaa ollakin ainoa sävy.

sävy coral bloom

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä