Parhaat ripsientaivuttimet – seitsemät taivuttimet testissä!

*sisältää mainoslinkin

Olen hehkuttanut aina, että Shiseidon taivuttimet ovat parhaat ripsientaivuttimet. No, niitä ei ole saanut mistään kohta vuoteen. Ilmeisesti on tulossa kyllä, mutta vielä kestää hetken. Oli siis pakko alkaa etsiä korvaajia, koska omat oli jo aikansa eläneet. Kävi kuitenkin niin, että yksi seuraajani lähetti minulle uudet Shiseidot, joka oli myös siksi mahtavaa, että sain tähän testiin vertailupariksi uudet Shiseidot. No miten testissä muut pärjäsivät?

1. Tweezerman ripsientaivuttimet

Arvosana: 2/5

Hinta: 20-25€

*Tweezermanin taivuttimet ovat jämäkät ja kumi on myös aika kova. Ei ovin viuhkamaisesti taivuta omia ripsiäni, vaan ripset jää osittain vähän sekaisin. Sanoisin, että aika perustaivuttimet. Hintaansa nähden keskivertoiset.

2. Kicks ripsientaivuttimet

Arvosana: 2/5

Hinta: 12,90€

Kicksin omat taivuttimet ovat edulliset, mutta omille ripsille ne ei tehnyt juuri mitään. Tuntuvat lisäksi aika heppoisille käsitellä. Nämä ei ole mielestäni edes sen reilu 10€ arvoiset.

3. Nyx ripsientaivuttimet

Arvosana: 0/5

Hinta: 9,90€

*Nyxin taivuttimet olivat suurin pettymys kaikista. Ne ei tehnyt ripsilleni mitään, vaikka taivutin useampaan kertaan. Lopputulos oli kuin ei olisi taivuttanut ollenkaan.

4. Shu Uemura ripsientaivuttimet

Arvosana: 4/5

Hinta: 32€

Shu Uemuran taivuttimista olin kuullut valtavasti hyvää ja odotukset olivat korkealla. Tilasin omani jbeauty verkkokaupasta ja taivuttimet tuli melko nopeasti. Ensi kokeilulla olin tosi innoissani ja tuntui, että ehkä nämä olisi yhtä hyvät kuin Shiseidot! Lopulta nämä ei yltäneet ihan yhtä hyvään lopputulokseen kuin Shiseidot. Hinta on korkea tosin ja nyt tällä hetkellä ovat nämäkin loppu. Taivuttimen luomea vasten olevan metallin kaarevuus on näissä kaarevampi kuin Shiseidoissa. Joten jos sulla on pyöreä silmä, niin nämä voisi sopia sulle.

5. Laura Mercier ripsientaivuttimet

Arvosana: 4/5

Hinta: 27€

*Laura Mercierin taivuttimet yllätti lopputuloksella. Vähän nämä nipisti ja ehkä ei ollut niin mukavat käyttää kuin Shiseidot, mutta olivat jämerän tuntuiset ja lopputulos oli nätin viukamainen. Ei taivuttanut niin tyvestä kuin Shiseidot.

6. LH Cosmetics ripsientaivuttimet

Arvosana: 4/5

Hinta: 20€

*LH Cosmeticsin taivuttimet olivat hyvät. Mukavat käyttää ja taivutti selkeästi ripsiä. Tuntuma hyvä ja kestävän oloinen. Taivutti lisäksi mielestäni tosi tasaisesti eli kaikki ripset taipui samalla.

7. Shiseido ripsientaivuttimet

Arvosana: 5/5

Hinta: 20-25€

*Shiseidon taivuttimet ovat siis edelleen parhaat ripsientaivuttimet. Nämä taivuttaa ripset ihan tyvestä ylös ja saa näin ripset avautumaan ihan omalla tavallaan. Erottelee ja saa ripset viuhkamaisiksi. Toivotaan, että näitä tulee saataville mahdollisimman pian.

LUE MYÖS: Miten saada kaarevat ripset – parhaat ripsivärit

LUE MYÖS: Miten poistaa vedenkestävä ripsiväri – myös Never Die ripsiväri

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä