Parhaat smokey eye vinkit näyttävään silmämeikkiin

*sisältää mainoslinkin

Smokey eye silmämeikki on klassikko ja se sopii lähes kaikille. Tosi se voi malliltaan olla hieman erilainen riippuen hieman silmänmallista. Jaan tässä postauksessa teille parhaat smokey eye vinkit, jotta tulevana pikkujoulukautena kaikki uskaltautuisi kokeilemaan tätä aina yhtä ihanaa silmämeikkiä. Smokey eyen ei tarvitse olla musta, vaikka se onkin se ehkä näyttävin. Smokey eye silmämeikki voi olla periaatteessa minkä värinen tahansa. Yleensä siis tietysti melko tumman sävyinen. Näytän tässä kuvituksessa mustanruskean smokey eyen tekemisen.

Vinkit smokey eye meikkiin

1. Pohjusta luomesi ennen meikkiä!

Luomivärin pohjustajaa kannattaa käyttää aina juhlameikissä. Varsinkin silloin jos luomesi ovat raskaat tai rasvoittuvat. Luomivärin on tarkoitus pysyä paikoillaan koko illan eikä pakkautua viiruiksi luomivakoon parin tunnin päästä meikkauksesta. Laita pohjustajaa pieni nokare koko luomelle ja puuteroi kevyesti päältä. Tämän jälkeen voit aloittaa meikkaamisen. Itse käytän tätä Wet´n wildin edullista, mutta toimivaa *silmämeikinpohjustusvoidetta.

2. Käytä häivytyssävyä!

Vasemmassa silmässä häivytyssävy luomivaossa sekä sen yläpuolelle häivytettynä.

Kun käytät luomivaossa ja sen yläpuolelle häivytettynä ensin hieman vaaleampaa MATTAISTA sävyä (esimerkiksi aurinkopuuteri on yleensä toimiva sävy) niin tumman mattasävyn häivyttäminen sen jälkeen onnistuu helpommin. Lisäksi sävy sulautuu kauniimmin häivytyssävyyn kuin ihon omaan sävyyn. Sävyn on tarkoitus häivyttyä liukumalla tummasta vaaleaan.

3. Uskalla nostaa tummaakin sävyä tarpeeksi ylös liikkuvalta luomelta

vasemmalla puolella häivytyssävy sekä musta mattainen luomiväri nostettu luomivaon yläpuolelle. Oikealla vain musta sävy liikkuvalla luomella.

Tämä on ensimmäinen ja mielestäni se tärkein vinkki. Varsinkin jos liikkuva luomesi ei näy juurikaan silmiesi ollessa auki. Tätä kutsutaan raskas luomisuudeksi. Silloin on erityisen tärkeää, että sävy näkyy luomella silloinkin kun rentoutat kulmakarvasi ja katsot suoraan peiliin. Jätä kuitenkin aina hieman tilaa kulmakarvan ja lupmivärin väliin, mutten meikki näyttää tunkkaiselle.

4. Älä unohda alaluomen meikkaamista

Vasemmassa silmässä mustaa luomiväriä myös alaluomella mustan sisäluomirajauksen lisäksi. Myös ripsiväriä on vasemmalla puolella alaripsissä.

Alaluomen meikkaaminen on toisille hieman oudolta kuulostava asia. Smokey eye perinteisimmillään tarkoittaa sitä, että myös alaluomella on melko vahva sävy koko matkalta sekä häivytys alaspäin. Lisäksi tummassa smokey eye meikissä näkee usein mustan rajauksen sisäluomella. Jos et halua niin tummaa lopputulosta, voit jättää rajauksen pois. Lisäksi luomiväriä ei tarvitse välttämättä laittaa koko alaluomen matkalta. Voit kokeilla keskittyä enemmän ulkonurkan meikkaamiseen niin, että sävyt yhsityy ylhäältä ja alhaalta kauniisti toisiinsa. Pelkän yläluomen meikkaaminen varsinkin näyttävässä smokey eye meikissä jää hieman keskeneräisen näköiseksi.

5. Hyvät siveltimet avuksi

meikkimuija sivellinseitti tuotesuositus
Luxien Smkey eye setti on loistava silmämeikkisivellinsetti!

Silmämeikissä hyvien siveltimien merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa. Hyvien siveltimien ei silti tarvitse maksaa paljon. Itse tykkään tosi paljon Luxien ja Real Techiquesin siveltimistä! Luexiella esimerkiksi on hyvä *smokey eye sivellinsetti, jossa saa muutaman loistavan siveltimen hyvään settihintaan. Jos taas haluat panostaa yhteen loistavaan häivytyssiveltimeen suosittelen aina *MAC 217 sivellintä, jolla saa tehtyä niin monia erilaisia silmämeikkejä. Real Techniquesillakin on *Enchated eye setti, jossa on tähän meikkiin soveltuvat siveltimet setissä.

LUE LISÄÄ: Siveltimet aloittelijalle!

Meikissä käyttämäni tuotteet:

Meikkivoide: *Sensai flawless satin foundation, sävy 203

Peiteaine: *Makeup Revolution Conceal & Hydrate, sävy C6

Puuteri: *Hourglass ambient lightning infinity powder

Aurinkopuuteri: *Physicians formula Butter bronzer, sävy Bronzer

Poskipuna: *Essence The blush, sävy 10

Highlighter: *Hourglass Metallic strobe lightning palette

Kulmakynä: *Urban Decay Brow blade, sävy Dark drapes

Kulmageeli: G Beauty lab, Brow soap

Luomiväri: *Jeffree Star Orgy paletti

Rajaus: *Beauty UK, twist pencil

Ripsiväri: *Essence lash princess waterproof

Huulikiilto: *Nyx butter gloss, sävy creme brulee

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä