Parhaat tekoripset omiin silmiin? – huomioi nämä asiat

Kaupallinen yhteistyö: Eylure

Tekoripsillä saa näyttävyyttä silmämeikkiin, mutta oikeanlaisten löytäminen voi olla vaikeaa. Mitkä ovat parhaat tekoripset omiin silmiin? Malleja, pituuksia, materiaaleja ja kaarevuuksia on joka lähtöön. Miten löytää itselle sopivat? Koitin kerätä tähän postaukseen vinkkejä siitä miten kannattaa valita tekoripset ja näyttää esimerkkejä erilaisista ripsistä Eyluren runsaista mallistoista. Eyluren tuotteita on saatavilla laajasti eri verkkokaupoissa sekä myös kivijalkamyymälöissä, kuten Sokoksella, Emotionissa tai K-Citymarketeissa. Verkkokaupoista mm. Oletkaunis.fi sekä Kicks.fi myyvät Eyluren ripsiä.

Ripset oman silmän mallin mukaan

Oma silmänmalli on ratkaisevassa asemassa kun mietitään tekoripsiä. Eri mallisissa silmissä samat ripset näyttää ihan erilaiselle. Selvitä siis ensin oman silmäsi malli ja muoto. Sitten voi alkaa miettiä, että mikä olisi itselle paras vaihtoehto. Mitkä sitten olisi parhaat tekoripset omiin silmiin?

Mantelin muotoiset silmät

Klassinen mantelinmuoto on nimensä mukaisesti mantelin muotoinen. Tähän silmänmalliin sopii parhaiten lähes kaikki ripset.

Parhaat tekoripset omiin silmiin ovat mm. Eyeluren Lush Crush ripset
Eylure Most Wanted malliston Lush Crush ripset

Itselläni on mantelinmalliset silmät ja eniten suosin kissamaisia ulospäin piteneviä malleja. Omat ripseni ovat myös aika suorat, joten minulle sopii paremmin loiva kaarevuus. Eylure suosikkini on ehdottomasti Most Wanted malliston Lush Crush ripset! Näyttävämpiin loookkeihin tykkään käyttää Eylurelta Millenium 3D ripsiä, jotka ovat keskeltä hieman pidemmät.

Eyluren Luxe malliston Millenium 3D ripset
Eylure Luxe malliston Millenium 3D ripset

Silmät, jotka ovat lähellä toisiaan

Ulkonurkasta hieman pidemmät kissamaiset ripset sopivat usein hyvin. Nämä samalla tasapainottaa silmiä, saaden ne näyttämään olevan kauempana toisistaan. Erityisesti ulkonurkasta pidemmät, muttei kovin kaarevat sopii pidentämään silmää hyvin.

Suositus: Eyluren Most Wanted Lush Crush ripset ovat todella kauniit näyttävämmät ripset tähän tarkoitukseen! Jos haluaa lisää kaarevuutta niin Naturals sarjan 116 ripset ovat kevyet, mutta tekee enemmän kaarevuutta.

Eyluren Lush Crush ripset ovat ehkä parhaat tekoripset omiin silmiin

Silmät, jotka ovat kaukana toisistaan

Ripset, joissa pisimmät ripset ovat nauhan keskiosissa sopivat yleensä parhaiten tälle silmän mallille. Ulkonurkasta pitkät kissamaiset ripset korostavat silmien väliä entisestään.

Suositus: Eylure Fluttery light 177 ripset ovat keskeltä pidemmät, mutta kevyet ripset.

Fluttery Light 177 ripset sopii toistaan kaukana oleville silmille

Pienet silmät/kapeat silmät

Pieniin tai kapeisiin silmiin voi usein sopia hyvin keskeltä hieman pidemmät ripset. Tämä avaa katsetta ja saa silmän näyttämään isommalle keskeltä.

Suositus: Eylure Luxe Faux Mink Solitaire ripset ovat kevyet, mutta malliltaan pieniä ja kapeita silmiä suurentava.

Ripsiliimaliner? Helpoin tapa laittaa ripset paikoilleen!

Eyelurelta on nyt myös tullut liimaliner eli rajauskynä, joka toimii samalla ripsiliimana. Olin hyvin skeptinen kun ensimmäistä kertaa kokeilin tällaista, mutta se toimii! Ja parasta on, että tätä saa mustana sekä myös läpinäkyvänä, jos ei tykkää tussimaisista rajauksista. Eli linerilla vedetään rajaus ja sitten heti perään voi asettaa ripset paikoilleen. Ja pysyy! Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Olin itse tosi yllättynyt kuinka helppoa tämä oli.

LUE LISÄÄ: Vinkit irtoripsien käyttöön

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä