Parhaat peiteaineet

Peiteaineista tulee paljon aina kysymyksiä ja se onkin yksi suosikki meikkituotteeni. Tämä johtuu siitä, että hyviä peiteaineita on helppo löytää myös markettien valikoimista. Mitkä ovat parhaimmat peiteaineet minun mielestäni? Minun suosikkini onkin pääosin markettituotteita ja kaksi näistä on todella edullisia! Listalla onkin vain yksi tuote kalliimmalta merkiltä. Nämä kaikki minun suosikit ovat normaalille ja kuivalle iholle sopivia tuotteita. Jokaisen tuotteen kohdalla on myös kerrottu miten minä sitä käytän, millä levitän ja kaikki lisäjipot ja ominaisuudet. Tässä parhaat peiteaineet omasta mielestäni.

Suosikkini

*Catrice -Camouflage vahanappi

Tämä peiteainenappi on täynnä pigmenttiä! Vahamainen koostumus peittää aina hieman nopeammin, mutta näissä tekniikka on kaikki kaikessa. Jos tämänkaltaista vahamaista tuotetta laittaa liian paljon niin lopputulos on helposti kakkumainen. Itse sivelen tämän tuotteen *Real Techniquesin R300 siveltimellä silmien alle sekä peittämään tummuutta, että tuomaan valoa. Toinen vaihtoehto on taputella ohut kerros silmien alle sormella ja sitten tosi kevyesti puuteroida se paikalleen. Itselläni on käytössä sävyt 015 Fair ja 020 Light Beige.

Nämä pääsivät mukaan vuoden meikkilöydöt listaukselleni.

*Too Faced – Born this way

Ainoa listan peiteaine joka maksaa yli 20€, mutta tämä on myös joukon isoin pakkaus. Tämä on uusin peiteaineeni ja ihastuin tähän välittömästi! Peiteaine myydään 15ml pakkauksessa, joka on tosi iso pakkaus. Peiteaineet on yleensä n. 5ml pakkauksissa, joten tuotetta pakkauksessa riittää! Ehdottomasti siis hintasa arvoinen. Jos tykkäät enemmän voidemaisesta peiteaineesta on tämä tällä hetkellä suosikkini. Levitän tämän sen omalla aplikaattorilla kasvojen keskiosan korkeimpiin kohtiin  sekä silmien alle tuomaan valoa ja sitten häivytän kostealla meikkisienellä.

Tämän tuotteen ja muita Too Facedin tuotteita myy lookfantastic.fi verkkokauppa, josta saat nyt tämän tuotelistauksen tuotteista -20% alennusta koodilla MEIKKIMUIJA

*Makeup Revolution – Conceal & Perfect

Toinen vaihtoehto voidemaisesta peiteaineesta. Sävyvalikoima on tässä tuotteessa tosi laaja ja kannattaakin hieman googlailla “Makeup Revolution Conceal & Perfect concealer shades” ja katsella sieltä sopivan pohjasävyn tuote itselle. Tärkeintä on tietää oman ihon pohjasävy. Helpoin sääntö on se, että jos palat helposti etkä rusketu kovin helposti on sinulla luultavasti kylmä pohjasävy (suomen yleisin pohjasävy) ja jos taas rusketut etkä juuri pala on sinulla lämmin pohjasävy eli hieman keltaiseen taittava.

*Maybelline – Instant Eraser Concealer

Tämä klassikko peiteaine on klassikko syystä. Tosi kauniisti levittyvä ja kauniisti valoa antava tuote on ollut suosikkini jo tosi pitkään. Lisäksi tämä on helposti saatavilla, koska Maybellinea myydään isommissa marketeissa, jos verkosta ostaminen ei jostain syystä houkuta. Tämä tuote sopii varmasti useimmille ja on tosi helppo käyttöinen. Töpöttelen tämän iholle sen omalla aplikaattorilla ja häivytän joko kostealla meikkisienellä tai  *Real Techniquesin siveltimellä. Tämä levittyy kyllä myös sormilla ihan hyvin.

*Catrice – One Drop Coverage

Tämä on todella hyvä nestemäinen peiteaine. Peittävyyttä riittää ja tuote on todella hyvä kuiville silmänalusille. Sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta itseensä todella voimakkaasti. Ja nimensä mukaisesti yksi tippa riittää! Todella riittoisa ja antaa valoa upeasti. Lisäksi taattua Catricen hintatasoa. Pullo maksaa n. 5€! Catrice tekee kyllä ehkä parhaimmat peiteaineet edullisimmin.

Tässä vielä joitain sävyjä iholla niin näette hieman eroja pohjasävyissä.

vas. Catrice on drop coverage sävy 020 nude beige, Makeup revolution sävy C2, Lavera sävy 01 ivory, Too Faced sävy Vanilla, Catrice camouflage savyt 015 fair ja 020 Light beige.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä