Parhaimmat pinkit huulipunat

Tämä postaus on jatkoa “Kuinka valita täydellinen punainen huulipuna” postaukselle. Nyt vuorossa on pinkit ja vaaleanpunaiset huulipunat, joissa on selkeästi kylmä pohjasävy.

Vasemmalta oikealle: Prom Night, Romeo, Cherry Wet ja Doll Parts

Kylmä vai lämmin sävy?

Ei ole olemassa sääntöjä, joita huulipunan sävyn valinnassa pitäisi noudattaa, mutta kylmälle pohjasävylle saattaa helposti sopia paremmin kylmän pohjasävyn punat. Pinkeistä ja vaaleanpunaisista löytyy paljon vaihtoehtoja kylmälle ihonsävylle. Nämä pinkit huulipunat sopii hyvin kylmälle ja vaalealle iholle.

Mun lempparit pinkit huulipunat

*Jeffree Star – Doll Parts

Tämä Jeffree Starin puna on selkeästi kylmäpohjainen pinkki.* Doll Parts ei kuitenkaan ole liian violettiin taittava vaan täydellinen pinkki mauve. Mun suosikki nudepinkki!

*Jeffree Star – Romeo

Romeo on Prom Night sävyä hieman lämpöisempi ja korallimpi. Näyttävä puna ja korallisen sävynsä ansiosta menee kesät talvet. Jos etsit näyttävää punaa, mutta Prom Night on sinulle liian kylmä. On tämä *Romeo parempi vaihtoehto.

Jeffree Star – Cherry Wet

Tämä on täydellinen punaisen ja pinkin hybridisävy. Sopii kaikille ihonsävyille, koska sisältää sekä kylmyyttä että lämpöä. Jos klassinen sinisen pohjasävyn punainen on sinulle liian kylmä niin kokeile tätä.

*Jeffree Star – Prom Night

Oma talvisuosikkini ja kiireisen aamun pelastaja on *Prom Night. Kun ei ole aikaa meikata riittää kun tekee pohjan,

laittaa vähän punaa poskiin ja tätä huulille. Kirkas huulipuna pelastaa oikeasti monta kiireistä aamua. Heti näyttää laittautuneelta. Kunhan huolehtii, että punaisuudet on kasvoilta peitossa, muuten tämä saattaa korostaa kasvojen punakkuutta. Mutta tämä on upea neon pinkki. Kylmä pohjasävy.

Onko joku näistä sinun suosikkisi?

Jaa:

Facebook

4 Responses

  1. Moi, voisitko neuvoa nätin pinkin Essenceltä? Ja lisäksi joku peruskiva sieltä..ei ihan nude, semmonen näkyvä nude. Aloittelen vasta huulipunien käyttöä ja essencellä se kävisi helpoiten.
    Olen perussuomi-iho,punakka vaalea joka ei rusketu tummilla hiuksilla.
    Kiitos 😘

    1. This is me satjan nudeista on varmaan helpointa aloittaa huulipunien kokeilu 👍 esim. 02 on kiva sävy ja voisit sitä kokeilla. Samoin plumping nudes huulikiilloissa on kivoja vaaleanpunaiseen taittavia sävyjä.

Lue myös nämä

Lue myös nämä