Photo Focus Dewy meikkivoide – ja muut uutuudet!

Sain ihanan pääsiäislähetyksen Wetn wildilta, joka sisälsi merkin uutuusmeikkejä tälle keväälle. Seassa oli pitkään odottamani Photo Focus Dewy meikkivoide. Se on uusi kuivalle iholle tarkoitettu versio vanhasta PhotoFocus meikkivoiteesta. Mutta löytyi uutuuksien seasta myös muutama muu ihan helmi tuote, jotka ansaitsevat maininnan blogissa.

Photo Focus Dewy meikkivoide – klassikon uusi versio kuivalle iholle!

Mennään ensin tähän odottamaani *Photo Focus dewy meikkivoiteeseen. Tykkään Photo Focus *alkuperäisestä meikkivoiteesta tosi paljon, mutta se on omalle iholleni hieman liian mattainen. Normaalilla ja rasvoittuvalla iholla se on yksi suosikeistani, joista aina puhun kaikille. Käytän sitä myös asiakkailla usein juhlameikissä, koska se pysyy hyvin kasvoilla useimmilla. Tämä alkuperäinen löytyy myös aiemmasta postauksesta, jossa on hyviä meikkejä aloittelijoille. Olin todella innoissani tästä kuivan ihon Dewy versiosta ja se ei pettänyt kyllä odotuksia ollenkaan. Levittyy kauniisti kasvoille, jättää kuulaan pinnan ja tuntuu kevyeltä kasvoilla. Kestoltaa hyvä kuulaaksi meikkipohjaksi, tosin ei tämä mattaista versiota kestoltaan voita. Sanoisin silti, että keskivertoa paremmin tämä pysyi kuivalla ihollani ohuelti levitettynä. Aiemman meikkivoiteen tuoksu oli monien mielestä jopa hieman maalimainen, mutta itseäni tuoksu ei häirinnyt siinäkään lainkaan. Tämä dewy versio on hajustettu, mutta kevyesti. Tuoksu ei ota omaan nenääni liiaksi eikä se häiritse kasvoilla lainkaan.

Meikkivoiteen sävyt

Itselläni on sävyt Soft Beige ja Soft Ivory, joista Soft Beige on itselle hyvä sävy tällä hetkellä, mutta kesällä se jää liian vaaleaksi. Pitää hankkia Golden Beige kesäksi itselle vielä.

Uudet huulipuna suosikit!

Ehdottomia suosikkejani uutuuksista meikkivoiteen lisäksi olivat highlighterit sekä huulipunat. Erityisesti kiiltävät punat, jotka sävyillään ja koostumukseltaan pääsi ihan kärkikastiin tämän kevään punista! Sävyt *Pinky Ring, joka on ihanan keväisen vaaleanpunainen ja siitä heiman pinkimpi *Strawberry Lingerie oli molemmat tosi kauniita sävyjä. Huikeita pigmenttejä, huulituntuma ihan mahtava ja kesto mitä mainioin!  Ei mitään pahaa sanottavaa näistä punista. Pitkän mattapuna kauden jälkeen tuntuu ihanan raikkaalta laittaa huulille kiiltävää punaa. Tykkäsin ihan todella paljon. Myös mattapunissa pigmentti on omaa luokkaansa ja tähän hintaan ei kyllä parempia helposti löydy. Mattaisista punista *Red Velvet on täydellisen punainen huulipuna, joka sopii kaikille!

vas. Strawberry Lingerie, kesk. Pinky Ring ja oik. Red velvet

Ennennäkemätöntä kiiltoa

Highlighterit oli nekin taattua Wetn wild laatua. Jos minulta kysytään, niin Wetn wildin parhaita tuotteita ovat aina olleet sarjan highlighterit. *Megaglow highlighterit ovat olleet suosikkejani jo vuosia, mutta nämä olivat vielä asteen kiiltävämpiä. Hello Halo highlighter paleteissa on kaksi sävyä, toinen blushlighter eli poskipunan päälle laitettava kuultopuuteri sekä normaali todella kiiltävä highlighter. Nämä ei ole hillittyä ja luonnollista hehkua hakevalle. Nämä kiiltävät ja hohtavat todella paljon! Mutta kauniisti ilman kimalteita ja glittereitä. Lämpimämpi shampanjan sävyinen *After sex glow oli paleteista hillitympi kiilloltaan. Hieman kylmempi sävyinen *Highlight bling paletti taas oli jo ihan omaa luokkaansa säihkyvyytensä kanssa.

Parastahan Wet´n wildin tuotteissa on niiden hinta-laatusuhde. Merkkinä Wet´n wild on malliesimerkki siitä, että hinta ei kyllä meikeissä kerro laadusta mitään. Nämä tuotteet tulee olemaan itselläni kovassa käytössä varmasti läpi vuoden.

Meikki Wet´n Wild uutuuksilla

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä