Pituutta ja tuuheutta ripsiin – luonnonkosmetiikan ripsivärit

Hyvää ripsiväriä ja luomiväripalettia on ollut hankala löytää luonnonkosmetiikasta. Nämä kaksi ripsiväriä ovat parhaat luonnonkosmetiikan ripsivärit, joita suosittelen kokeilemaan! Käytän itse näitä synteettisen vedenkestävän ripsivärin kanssa. Laitan vedenkestävää ripsiväriä ensin ihan ripsien tyveen, jotta saan ripset pysymään kaarevina koko päivän. Se on omalla kohdallani ainoa keino. Omat ripseni ovat todella suorat, joten minun täytyy taivuttaa ripseni aina, jos haluan että ne näkyvät yhtään. Siksi käytän kahta eri ripsiväriä usein ripsissäni. Olen kokeillut varmaan toistakymmentä ripsiväriä luonnonkosmetiikasta. Seassa ei ole ollut kuin nämä kaksi hyvää, joten parhaat vedenkestävät luonnonkosmetiikan ripsivärit ovat olleet todellinen löytöretki!

Lily Lolo Big lash

Oma suosikkini on ehdottomasti tämä *Lily Lolon Big Lash! Antaa enemmän tuuheutta kuin yksikään synteettinen mitä olen kokeillut. Harja on paksu ja sillä taikoo ripsiin tuuheutta ja pituutta hetkessä. Vaikka harja on iso ja paksu, on sillä tosi helppo mielestäni laittaa ripsiväriä. Yleensä tykkään enemmän silikonisista harjoista, koska ne yleensä pidentää ja erottelee ripsiä kauniisti. Tämä ei omia ripsiäni kuitenkaan saa klönttisiksi yhtään. Huikean hyvä ripsiväri, joka toimii loistavasti yhdessä myös vedenkestävän ripsivärin kanssa.

Boho Longeur jungle mascara

Jos haluan extra pituutta ripsiini, niin silloin valitsen *Bohon jungle ripsivärin. Tämäkään ei pidä taivutuksia, koska se ei ole vedenkestävä. Alle siis tyveen vedenkestävää ja sitten tätä pituuksiin. Lopputuloksena on pitkät ja kauniisti erotellut ripset! Harja on iso, mutta silikoninen. Yleensä silikoniharjat on melko kapeita, mutta tämä ehkä siksi tuo ripsiin myös muhkeutta pituuden lisäksi. Tosin ei niin voimakasta kuin Lily Lolon versio. Pituutta sitten senkin edestä. Helppo käyttää ja toimii loistavasti.

Ripsarivinkit!

1. Näin saat ripset pysymään kaarevina!

Jos ripsesi ei pysy kaarevina taivutuksesta huolimatta, käytä vedenkestävää ripsiväriä taivutuksen lisäksi! Huomaat eron. Lue suosikkini vedenkestävistä ripsiväreistä tästä aiemmasta postauksesta.

2. Helposti eroon vedenkestävästä silmämeikistä

Vedenkestävän ripsivärin poistaminen voi kuulostaa hankalalta, mutta sen ei tarvitse olla työlästä. Hankin hyvä öljypuhdistusaine, jolla poistat kaiken meikin kerralla kasvoilta. Myös vedenkestävän meikin. Lue lisää tästä postauksesta.

3. Taivuttimet ei toimi?

Jos taivuttaminen ei mielestäsi tuo mitään lisää ripsiisi, kokeile vaihtaa taivuttimia. Taivuttimilla on tosi suuria eroja. Esimerkiksi tämä *Shiheidon taivutin on ihan huikean hyvä!

4. Eroon ripsivärin tahriintumisesta

Ongelmana ripsivärin leviäminen, vaikka käyttäisit vedenkestävää ripsiväriä? Tämä johtuu usein ihon/luomien rasvoittumisesta. Silloin parhaiten sopii 38-asteisessa vedessä poistuva ripsiväri. Lue postaus tästä.

Jaa:

Facebook

Lue myös nämä

Lue myös nämä