Ripsiväri joka ei leviä – parhaat kestävät ripsivärit

Yksi vaikeimmista meikeistä löytää on ripsiväri joka ei leviä. Toisilla ongelma on ripsivärin leviäminen luomille pitkin päivää. Ongelmaa yritetään ratkaista vedenkestävällä ripsivärillä. Tämä ei kuitenkaan aina ole oikea ratkaisu. Asia helpottuu kun ymmärtää mihin tarkoitukseen erilaiset ripsivärit on tehty.

38 asteisessa vedessä lähtevä ripsiväri on paras ripsiväri joka ei leviä.

38-ripsiväri – paras ripsiväri joka ei leviä

Kun ongelmana on ripsivärin tahriintuminen ylä ja alaluomille pitkin päivää on usein kyse rasvoittumisesta. Varsinkin näin kesällä iho hikoaa ja rasvoittuu, joka aiheuttaa ripsivärin leviämisen. Tämä johtuu siitä, että useimmat ripsivärit ovat rasvaliukoisia. Eli ne poistetaan rasvaliukoisilla poistoaineilla kuten puhdistusöljyllä. Siksi myös ihon oma rasva lähteeä poistamaan ripsiväriä, jolloin se leviää luomille. Usein juuri silmäluomet saattaa rasvoittua ja silloin ainoa oikea valinta on ns. 38-ripsiväri. 38-ripsiväri poistetaan lämpimällä vedellä. Se ei liukene rasvan kanssa, joten myöskään ihon rasvaisuus ei saa sitä leviämään!

Suosikki 38-ripsivärit

1. *Tony Moly Panda´s dream smudge out mascara volume

 • Kestää ripsissä koko päivän varisematta tai leviämättä.
 • Tuuheuttaa ripsiä hyvin!
 • Pitää taivutuksia yllättävän hyvin, mutta ei vedä vertoja vedenkestävälle ripsivärille siinä asiassa.
 • Kohtuullinen hinta!

Tony Moly Pandas dream smudge out mascara on yksi parhaista 38-ripsiväreistä.

2. *Tony Moly Panda´s Dream smudge out mascara long lash

 • Yhtä kestävä kuin tuuheuttava versio
 • Antaa ripsille pituutta!
 • Pitää taivutuksia hieman normaalia paremmin
 • Hinta kohtuullinen!

3. *Maybelline Snapscara

 • Ei leviä rasvaisimmallakaan luomella.
 • Erottelee kauniisti, mutta tuo pituutta ja tuuheutta.
 • Markettituote!

Paras ripsiväri vuotaville silmille – sopii suorille ripsille!

Paras ripsiväri joka ei leviä vuotavissakaan silmissä on vedenkestävä ripsiväri. Toki 38 ripsivärikin on melko itkunkestävä. Jos kuitenkin haluat lisäksi taivutusten pitävän ripsesi kaarevina koko päivän, valitse vedenekstävä ripsiväri! Parhaimmat vedeskestävät ripsivärit löydät tästä postauksesta. Vedenkestävä ripsiväri yhdessä hyvien taivuttimien kanssa tekee lyhyille ja suorille ripsille ihmeitä. Parhaimmat taivuttimet suht loivalle silmänmuodolle on Shisheidon taivuttimet!

Meikkimuijan tuotesuositus suorille ripsille

Jaa:

Facebook

2 Responses

 1. Oon kokeillut Essence Bye Bye Panda Eyes ripsari joka kans lähtee 38 asteisella vedellä ja on öljytön, ootko kokeillut sitä ja jos olet niin kuinka se vertautuu näihin…? Mulle se on ihan ok perusperusripsari, mutta kaipaan siltä nimenomaan tuuheutta lisää

  1. Moikka. Joo olen. Omissa ripsissä nämä 38 ripsivärit toimii vaan alaripsissä kun on niin lyhyet ja suorat ripset. Toimii vain vedenkestävä. Mutts olen sitä testannut. Ei ollut minusta näiden veroinen🤔

Lue myös nämä

Lue myös nämä